Koineks com haftaya Ripple ekleyecekmiş

Emredms

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Temmuz 2013
Mesajlar
947
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
39
Konum
.bat
Web sitesi
www.btcfrm.com
Ne diyorsunuz bu alt coin hakkında. iota ve bu ikisi çok istikrarlı ve güven veriyor araştırmalarıma göre.fikirler nedir
bana göre ripple 4-5 dolar olur iota zaten aldı başını gidiyor şu ara
-----------------------------------------------------------------------------------------

EKLEME İLK MESAJA ALTTAKİ GİBİDİR:
Sayın Kullanıcılarımız,

Borsamızı hayata geçirdiğimiz 2017 Ekim ayından itibaren siz değerli kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına hummalı bir çalışma içerisinde idik. Sizlerden gelen olumlu geri dönüşler bizleri onurlandırırken, ilettiğiniz olumsuzluklar geliştirme sürecimizi en minimum sürede tamamlayabilmek adına bizleri son derece teşvik etmiştir. Türkiyede Kripto Paralara yönelik ilginin kısa sürede beklemediğimiz bir ivme ile artması, borsamızı hayata geçirirken almış olduğumuz aksiyonların eksik kaldığını bizlere gösterdi.

Bu geliştirme sürecinde, tüm teknik ekibimiz yaşanan aksaklıkları gidermek ve sizlerin taleplerine en kısa süre içerisinde karşılık verebilmek adına mesai saati gözetmeksizin çalışmışlardır. Ayrıca sizlere mümkün olan en kısa süre içerisinde dönüş sağlayan destek birimimizde de iyileştirmeler yapmış bulunmaktayız.

Belirttiğimiz geliştirme sürecinin nihayetinde, sistemimizi yaşanabilecek tüm yoğunluklarda en ufak bir aksaklık veya yavaşlama yaşanmayacak hale getirmiş bulunmaktayız. Ayrıca sitemizin arayüzünü sizlerden gelen talepler doğrultusunda değiştirerek, çok daha kolay kullanılabilir hale getirdik. Ayrıca yoğun talep gösterdiğiniz Ripple borsamızda alım satıma başlayacaktır.

Bu geliştirmelerin hayata geçirilebilmesi adına 21.01.2018 tarihinde (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece) 02:00 ile 08:00 saatleri arasında sitemize erişim durdurulacaktır.



Sistemin aktifleştirilme süreci sonunda hayata geçirilecek değişiklikler;

Ripple Kripto Para Biriminin borsamızda alış-satış işlemlerine açılması,
Tamamen yenilenmiş, kullanılabilirliği arttırılmış ve sorunlardan arındırılmış arayüz,
Yoğunluk esnasında meydana gelebilmekte olan yavaşlama ve aksaklıkların tamamen giderildiği yeni altyapımız devreye alınacaktır.


NOT: Beklemede olan TL çekme ve Coin çekme talepleriniz iptal edilecektir.

Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi, güven ve anlayış için teşekkürlerimizi sunarız.



Saygılarımızla.
 
Son düzenleme:
38.706.833.272 tane olan bi coinin 4-5 dolar olmasını bekleme hocam.
 
mevcut xrp 38,706,833,272 , toplam 100 milyar adet olacak, dolayısı ile 4-5 dolar olması bence ütopik.
 
38 milyarlık rippleden ne beklenirki
 
Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir_?
 
çok fazla artmasada 1dolar olur diye düşünüyorum nerden temin edebiliriz rippleyi türkiyede
 
mevcut xrp 38,706,833,272 , toplam 100 milyar adet olacak, dolayısı ile 4-5 dolar olması bence ütopik.

38.706.833.272 tane olan bi coinin 4-5 dolar olmasını bekleme hocam.

0.25$ ti yazdıgımda. ama şimdi $1,45 çok iyi bir coin oldugunu gösterdi yatırımımı boşa çıkarmadı.

4-5 dolar için 1 ayda geldiği nokta çok iyi.olurmu olmazmı onuda zamana bırakalım bakalım hocam zor gibi ama umut var :D

edit : ekstra bunu çok kişiyede önerdim hepsi çok iyi kazandı an itibariyle.
 
helal olsun hocam iyi analizcisniz dogecoin konunuzu da gormustum o da dedıgınız gibi oldu. almiştim o ara bıraz guzel kar ettim
 
Ne diyorsunuz bu alt coin hakkında. iota ve bu ikisi çok istikrarlı ve güven veriyor araştırmalarıma göre.fikirler nedir
bana göre ripple 4-5 dolar olur iota zaten aldı başını gidiyor şu ara

hala eklenmemiş ripple hocam? son durum nedir bilgniz var mı
 
ARTIK geçmiş olsun bu saatten sonra eklese ne olur eklemese ne olur ben 0.80$ hergün sordum mail ile ama sürekli en kısa sürede eklenecek dediler ama riiiple olmus 2,5 dolar daha ne kadar artar ki. ozamanlar alsaydık şimdiye paramızı 3 e katlayacaktık. Bence ripple yerine Stellar Lumens eklese çok daha makbule gecer muhtemelen 1 ay sonra oda ripple ın fiyatına yanasacak cok degil 10 gün önce 0.18$ idi Stellar bugun 1 doları gördü kar satışları ile 0,93 seviyelerine geri döndü ama eminim subat 15de rippleın bugunkü fiyatı olur.
Bu arada ben ne borsacıyım nede analistim sadece bikaç yabancı forum ve redditi takip ediyorum 1 ay önceki ripple için söylenenlerin hepsi bugun Stellar Lumens için söyleniyor.
Son olarak benim dediklerimin hiçbirisi yatırım tavsiyesi olarak algılamayın kendi arastırmanızı kendiniz yapın
Bu arada son olarak koinekse mail atma sansınız var ise enjincoin içinde baskı yaparsanız sevinirim.
ben hergün söylüyorum ama pek dikkate almıyorlar.
 
Allah o iotayı alsın :D Hep bir tarafı oynuyor yerinde durmuyor.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri