0-1XXXX Dolar Kazanç İhtimalli İş için İş Ortağı ya da Çalışan Aranıyor [YT Dışı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Kesin kazancı 0 TL olan bir iş teklifim var. Daha önce (yeni daha dün) ödeme aldığım bir yöntemi geliştirmek adına iş ortağı ya da çalışan arıyorum. (İş ortağı ve çalışan arasındaki fark bilgi düzeyi farkı benim gözümde sadece bu iş için) 1 arkadaşı seçip onunla detayları konuşacağım, sistemin yayılmaması için güvenilirliği kanıtlanmış ya da kanıtlayabilecek bir arkadaş olmasını istiyorum her şeyden önce.

Ayrıca Yönetime Notlar:
Konu Youtube ile direk olarak alakalı değil iş bakımından; ancak bu kategori en mantıklısı geldi ileride aynı arkadaşla Youtube üzerine de çalışma yapabileceğim için, konu dışı bölümüne taşınabilir gerekirse.

Adsense yasadışı tıklama ile ilgili değil sistem, ban yemeyelim zaten adım çıkmış sürekli ban yiyor Adsense'ten diye. Oysa sadece 18 hesabım yemiş daha önce, kuzenleri bitirmek üzereyim hesap adı olarak :D

Aranan Özellikler

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...-haftalik-ucretsiz-vds-alma-10mb-up-down.html Bu adresteki konuda arkadaşımızın anlattığı sistemden birden fazla vds almış ve ban yememiş olan arkadaşlar. (Kısaca çerez temizleme ve ip değiştirme işlemini sıkıntısız yapıp bu hesapları yalan etmeyecek kişiler.)

Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum Bu adresteki hizmeti sorunsuz kullanabilecek arkadaşlar. (Öncelikli olarak yukarıdaki sistemden vds almak için kullanılacak bu sistem.)

+18 içerikli "yasal" herhangi bir çalışma yapıldığında buna kötü gözle bakmayıp laf etmeyecek arkadaşlar.

0 Kazanca dahi (0 kazanç olma ihtimali çok düşük olmakla birlikte benim zararda olduğum bir durumda olabilir sadece, maddi konular konuşulur sonra, sabit bir ücret yok demeye çalıştığım) sıkıntı çıkarmayacak arkadaşlar.

Ekstra Özellikler: (Bu özellikler işe alım için değil sonrasında kazanılacak ücreti belirleyecek özelliklerdir, kalite varsa yapacağım iş azalır, kazanç olanağı artar, alacağınız ücret artar.)

Ortalama üstü zekaya sahip olmak. (Teamviewer ile girip bilgisayarınızda ben gözetlerken iq testi yaptıracak halim yok ama anlaşılır zaten. Aslında iyi fikir denenebilir :D)

Gerektiğinde ciddi gerektiğinde sense of humor sahibi olmak.

Herhangi bir object-oriented programlama dilinde uzman olmak.

Youtube konusunda bilgi sahibi olmak.

Herhangi bir tür reklamcılık faaliyeti (internet reklamcılığı başta olmak üzere) ile ilgili, bilgili olmak.

Çalışma İçeriği: Öncelikle 3 gün boyunca denediğim ve 150 dolar kazandıran bir sistemi (ödeme alındı) geliştirip düzenli olarak bakımını yapacağız. Ardından bu sistemi biraz daha geliştireceğiz, farklı alanlara uygulayacağız. Kısa zamanda idare edecek kadar (Ayda 3er 5er bin dolar kadar) kazanabileceğimizi umut ediyorum. Sistemi geliştirme kaabiliyetimize kalmış bu miktar.

Anlaşılacak Kişiden İstenecek Minimum Şeyler:

Yukarıda belirttiğim adreste bedava verilen VDS'leri sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirip ardından içerisine belirli programları internetten indirip yüklemek. Ardından VNC bilgilerini bana teslim etmek. (Ben bu sırada sistemi kurgulayacağım. Ardından kişiye geri teslim edeceğim.)

VDS başına (başlangıçta 15-20 eş zamanlı VDS olacaktır tahminen) aralıklarla günde 3-4 kere VNC viewer ile giriş yapıp sisteme (ip değiştirmeye gerek yok bu olayı yaparken) kurguladığımız sistemin çalışır durumda olup olmadığını sorgulamak. Çalışmıyorsa bir iki ufak sihirli dokunuş yapmak. (Anlatacağım basit işlemler, pencere aç kapa gibi.)

Ekstra Kazanç Getirebilecek Şeyler:

Ortak kazancımızı arttırabilecek her türlü fikir önerisi.

Sistemi kurgulamayı öğrenmek (2-3 dakikalık iş ekstra özelliklere sahipseniz yukarıdaki)

Neden benle çalışmak isteyebilirsiniz?

Getiri / Emek oranı oldukça fazla olacaktır benimle çalıştığınızda. Az zaman harcayacaksınız sistem için.

Youtube ile uğraşmak Adsense para gelsin diye beklemek zorunda kalmayacağız.

Olur da 2-3 ay beklenti düzeyinde para kazanırsak şirket bol, çalışıyor gösterip SSK ödemesi vs ne gerekiyorsa yaparız.

Hakkınızı hiç bir şekilde yemem, maddi konularda oldukça açık ve şeffaf olurum. (Yüzde elliye kadar ortak olma şansı sağlarım ne kadar çalışıldığına ve ilerletildiğine bağlı olarak)

Neden benle çalışmak istemeyebilirsiniz?

Kesin kazanç ne sizin ne benim için olmayacaktır. Sistemde sıkıntı çıkar, sistem sızar ise kazancımız çok aza iner. Bir yerden sonra emek karşılığı alınmaz.

Yasal değil dersiniz, beni beğenmezsiniz, laubali bulursunuz çalışmak istemezsiniz.

Sistemin şimdilik gelir kaynakları +18 ile bağlantılı olduğundan çalışmak istemeyebilirsiniz, saygı duyarım.

Zaten çok kazanıyorsunuzdur ya da düzenli işiniz vardır ne uğraşacağım seninle belki hiç para kazanamayacağımız bir sistem üzerinde dersiniz saygı duyarım. (Duymasam da duyuyor gibi yaparım :) )

Başvuruları (varsa yiyen :D) bu konu altından alabilirsem güzel olur. Bu işteki ortağımla tanışmak için sabırsızlanıyorum.

Not: Bu notu okumadan önce tüm yazıyı okuduysanız başvurmayın işiniz gücünüz mü yok, zaman kıymetli bu kadar yazı okunur mu? Belki burada "ŞAKA" yazıyor. Şaka bir yana başvuru bekliyorum. Teşekkürler ilginiz için.

ilgileniyorum seninle çalışabilirim.İş yerimden evden günlük 10 ssat kadar youtube kullanıyorum.İlgilenirsen pm at skype yazayım.

Bir de eklemeyi unuttum r10 üyesi arkadaşlar r10 kullanıcı adını da yazabilirlerse en azından inceleme yapmak için kişi hakkında daha çok fırsatım olur. Teşekkürler.

Selam, hocam sistem detaylarını öğrenmek için skype adresini yollayabilir misin ?

http://www.ytpara.com/verenler/8975...in-ortagi-ya-da-calisan-araniyor-yt-disi.html

Bu benzeri bir iki özel mesaj geldi cevap verebileceğim tek şey şu şekilde, diğer arkadaşlara da iletmek için paylaşıyorum:

Hocam selamlar, sistem hakkında daha fazla detayı yalnızca ortak olarak seçtiğim arkadaş ile paylaşabilirim. Başvuran arkadaşı bağlayıcı bir şey yok bu nedenle, ilgisini çekmezse kendisi bırakabilir işi zaten. Bu nedenle eğer ilgilenebilirim derseniz bile başvuru yaparsanız konu üzerinden sevinirim.

Detayları pm alabilir miyim

"ŞAKA" di mi :D (Tırsıyorum mesaj sayımı düşürdüm zaten son günlerde heh şimdi birinin elinin tersine geleceğiz diye diye :) )

sonunda şaka deseydin diyorum demediğin için sıkıntı yok .p tabi ki şaka :D
bu arada fazla mesaj atmanda sıkıntı yok gereksiz bilgiler ve yazılar olmadığı sürece :)

şartları okudum tam başvuruyordum kariyer nette bi iş ilanına baktım aynı şartlar,otosan a başvurdum yarın görüşmem var:D

şaka bi yana hayırlı olsun 2 tarafada,bol kazançlar.

Çok hızlı oldu diyeceksiniz de kafamda 2 kişi var biri koronline biri ise r10 üzerinden gönderdi yanıt. İkisine de yarın dönüş yapacağım kısaca, belki 3 kişi devam ederiz yola. Belki bir arkadaşla anlaşılırız bakalım duruma göre. Konuyu kilitleyebilir yönetici arkadaşlar amaca ulaştığına göre ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri