%0,35 Böyle TO Mu Olur

Fernando

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 2 kanalım var ve bunlar yabancı içlerinde toplamda 150 video falan var.
izlenme sayıları aşağıda bana göre çok güzel etiketleride güzel girdim
fakat bir türlü tıklama sayısı artmıyor TO çok düşük
neden olabilir nerede bir hata yapıyor olabilirim %1 bari olsa:(
lütfen bilgilerinizi eksik etmeyin.

videolar araba kazası falan değil güncel konular falan.

arkadaşlar 2 kanalım var ve bunlar yabancı içlerinde toplamda 150 video falan var.
izlenme sayıları aşağıda bana göre çok güzel etiketleride güzel girdim
fakat bir türlü tıklama sayısı artmıyor TO çok düşük
neden olabilir nerede bir hata yapıyor olabilirim %1 bari olsa:(
lütfen bilgilerinizi eksik etmeyin.

videolar araba kazası falan değil güncel konular falan.
Hocam öncelikle kanal sayın çok az.Bence birkaç farklı kategoride kanal aç.Bak bakalım bir yükselme varmı? Eğer varsa o yöne yönelirsin ki bence ozaman tbm de artar tık sayıda...

videoların süreleri ne kadar ? veya şu olabilirmi 1 tane veya 2 tane video patlamış ama onlarında süreleri çok kısa ??

reklam türlerinden bak bakalım video önü az ise oyüzdendir.videoların kısaysa veya daha video önü reklamlar oturmadıysa ondandır

videoların süreleri ne kadar ? veya şu olabilirmi 1 tane veya 2 tane video patlamış ama onlarında süreleri çok kısa ??

videoların en uzunu 5 dakika falan güncel konular olduğu için patlayan video yok ama genel olarak hepsi 10 ila 200 arası falan izlenmiş.

bence hiç bi şey yapma daha fazla kanal aç ve daha fazla video at o zaman farkı göreceksin muhakkak .

peki hocam genelde TO lar böylemi olur yani buna canımı sıkmasam mı

Hocam TO nun kanal sayısıyla, video sayısıyla ne alakası var ?? ha tamam moralini bozma çalışmaya devam demek ayrı ama sanki TO nun düşük olması arkadaşın az kanalı ve az videosundan kaynaklanıyormuş gibi bir yönlendirme çok yanlış..

Bence bu şekilde 2 değil 200 de kanal açsa TO değişmez bir yerlerde birşeyler eksik veya yanlış..
Arkadaşım bence sen reklam türlerini ve videolardaki etiketlerini gözden geçir daha sonra adsense de reklamlar kısmında izin ver engelle gibi bir kısım olacak orada http://www.google.com http://www.google.com.tr www.facebook.com www.facebook.com.tr bunları bir engelle eminin 2 - 3 güne bir kıpırdama olacaktır..

Ha bu arada sakın moralinide bozma gösterimin fena değil biraz gösterimi birazda TO yu yükseltirsen güzel şeyler olur...

Hocam TO nun kanal sayısıyla, video sayısıyla ne alakası var ?? ha tamam moralini bozma çalışmaya devam demek ayrı ama sanki TO nun düşük olması arkadaşın az kanalı ve az videosundan kaynaklanıyormuş gibi bir yönlendirme çok yanlış..

Bence bu şekilde 2 değil 200 de kanal açsa TO değişmez bir yerlerde birşeyler eksik veya yanlış..
Arkadaşım bence sen reklam türlerini ve videolardaki etiketlerini gözden geçir daha sonra adsense de reklamlar kısmında izin ver engelle gibi bir kısım olacak orada Google Google www.facebook.com www.facebook.com.tr bunları bir engelle eminin 2 - 3 güne bir kıpırdama olacaktır..

Ha bu arada sakın moralinide bozma gösterimin fena değil biraz gösterimi birazda TO yu yükseltirsen güzel şeyler olur...
Hocam bu söylediklerinizi neden engelleyecek? Ne gibi bir faydası var? Bende bilmiyorum o yüzden soruyorum..

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim

Cotoni sizin dediğiniz siteleri engellemek için tam olarak adsensede nereyi kullanayım reklam engelle/reklam ağları bölümünde bu siteler yok.
fakat reklam engelle/reklam url.leri diye boş bir alan var buraya bu adresleri yazıp engelle desem olur mu?

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim

Cotoni sizin dediğiniz siteleri engellemek için tam olarak adsensede nereyi kullanayım reklam engelle/reklam ağları bölümünde bu siteler yok.
fakat reklam engelle/reklam url.leri diye boş bir alan var buraya bu adresleri yazıp engelle desem olur mu?

Evet olur.. aynen oraya yazacaksın yalnız faydası 2 - 3 güne görürsün..

---------- Mesaj saat 23:13:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:01 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu söylediklerinizi neden engelleyecek? Ne gibi bir faydası var? Bende bilmiyorum o yüzden soruyorum..

Bunları engelleyince google ve facebook reklamları çıkmayacak.. daha değişik, ilgi çekici reklamlar çıkacak.. sence kaç kişi facebook reklamına tıklar?? tabii bir tek bunu yapmak çözüm değil ayrıca etiketlerde çok önemli son olarak videolar uzunsa (dizi, film veya komple maç v.s) video ortası reklam koyarak tık ları ve doğal olarak TO ları katlarsınız arkadaşlar...

evet o saçma google reklamını arada görüyordum hatta google kendine reklam vermiş falan diyordum saçma geliyordu.
demek buradan ayarlanabiliyormuş çok teşekkürler.

Benimde to %0,70 falan. İzlenim sayısı 9 bin civarı falan oluyor tbm yüksek ama tık gelmiyor. Daha geçen ay to %3 ün altına düşmezdi. Tek kanal üzerinden çalışıyorum ben. Ve bu durumun hiç bir şeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Belki düzelir 1-2 haftaya.

evet evet arkadaş haklı o kısmı atlamış ve unutmuşum ben muhakkak dediklerini yap vede benim dediklerimi yap farkı göreceksin yakında..o ayarları bende yapıyorum tüm adsenselerde..

O ayarı adsensedeki Reklamlara izin ver & reklamları engelle > İçerik barındırıcısı. 'ndan mı yapıyoruz ?

k cok dusukmus. Zaten bgbg 4-5 liranin altindaysa sorun var

---------- Mesaj saat 01:53:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:52:43 civarında gönderildi. ----------

Cop siteleri engelleyip hassas kategorileri kapatinca duzelir hocam tahminimce. Cunki bi ara bende o yontemleri uyguladim. Suan cok iyi seviyede masallah.

benim to 3-15 arası değişiyor hafta hafta ama tbm çok memnun ediyor zaten yemişim to sunu tabi artarsa normal bi düzeyde hiç de fena olmaz;D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri