0 adsense ile pin talep etmek sağlıklımı?

• Kullanıcı Throck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Throck

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 0 yeni acılmış adsense ile acıldıgı anda farklı yollarla [ kısmen illegal olabilir] pin talep etme yöntemini kullanan oldumu?

hesapların kapatılma ihtimali konusunda bilgisi olan varmı?

bu sekilde acıldıgını düşündügüm hesapları satmaya calışan biri varda alma konusunda tereddütlerim var.

tarayıcıyı kasarak pin talep sayfasına giriş yöntemi ile kısaca.

böyle bir yöntem varsa geçen gün açtığım 6 adsense hesabında kullanabilirim ? risk almayı severim

Orada pin isteme butonu değil ki o bastığı. Pin geldiğinde pini yazıp onaylama butonu. O butona basarak pin istenmiyor.

bu konuda acemi olmadıgımı öncelikle hatırlatmak isterim.

sistemi gerekli url ile denedim 3-4 saniyeligine acıgı yakaladım ve 2ci pin isteme butonu olan yeni pin talep et butonunu rahatlıkla tıkladım.

yani pin girme bölgesi altındaki yeri. blmem anlatabildmmi.

bu konuda acemi olmadıgımı öncelikle hatırlatmak isterim.

sistemi gerekli url ile denedim 3-4 saniyeligine acıgı yakaladım ve 2ci pin isteme butonu olan yeni pin talep et butonunu rahatlıkla tıkladım.

yani pin girme bölgesi altındaki yeri. blmem anlatabildmmi.

Ben de bunu denedim ama videodaki gibi sadece pini gönder butonu çıkmıştı. Pin iste butonu aktif değildi. Yaparsanız ne mutlu aylarca beklemiş olmayız.

Ben de bunu denedim ama videodaki gibi sadece pini gönder butonu çıkmıştı. Pin iste butonu aktif değildi. Yaparsanız ne mutlu aylarca beklemiş olmayız.

konuyu seri deniyecegim bakalım sonucu paylaşırım sorunsuz bir sistem olursa bircok kişiye yarar.

hocam zaten arkadaş pin onaylatmak değil 0 kazanç ile pin göndertmek istiyor.

merhaba arkadaşlar 0 yeni acılmış adsense ile acıldıgı anda farklı yollarla [ kısmen illegal olabilir] pin talep etme yöntemini kullanan oldumu?

hesapların kapatılma ihtimali konusunda bilgisi olan varmı?

bu sekilde acıldıgını düşündügüm hesapları satmaya calışan biri varda alma konusunda tereddütlerim var.

tarayıcıyı kasarak pin talep sayfasına giriş yöntemi ile kısaca.

hacı bende denedim onu hikaye gibi o ama iste pin gelirse sıkıntı olmaz taş gibi hesap olur

olan 2-3 ay sonra adsense hesaplarına olacak.

plan yapmayın plan tutmaz google da:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri