0 dan web sitesi açmak

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

ssusar

Kayıtlı Üye
0 dan web sitesi açmak Tavsiyeleriniz

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bir ortağım ile web sitesi açmaya karar verdik. Blogger üzerinden açıcağız. Bir domain'e yönelteceğiz. R10 dan makale satışı yapanlardan editörlük paketleri almayı düşünüyoruz. Yani kendimiz yazmayacağız. Günde 250-300 kelimelik 2 makale girişi olacak şekilde. 1 yıl içerisinde ufak çapta seo çalışmaları da yaptıracağız.

1 Yıl bir beklentimiz yok. 1 yıl sonra para kazanmayı ümit ediyoruz. Para kazanacağımız 1. yılın geliri de LÖSEV, Mehmetçik Vakfı gibi devletin bağış derneklerine bağışlanacaktır ( Kazanabilirsek ) :)

Açabileceğimiz kategoriler;

• Para kazanma
  • Finans
  • Dekorasyon
  • Kadın - Moda

Sizin önerileriniz varsa yardımcı olmak isteyen tavsiyelerinize de açığız.

Ne kadar etkili olur, bizim sabır ettiğimize değer mi? Kazanabilir miyiz bu şekilde? Ölü yatırım mı olur yoksa arkadaşlar.

Son düzenleme:
en az 10 kere denemişimdir sizin dediğiniz gibi. R10 dan aldığın makalelerden birşey bekleme, genellikle kopya içerikler oluyor ve hit almıyor.Onun yerine resimli şekilde ve okunabilirliği daha yüksek yazılar bulup kendiniz uğraşmalısınız

Hocam satın alınan makaleler ya aragon´un dediği gibi kopya, değilse de yuvarlak laflarla yazılmış, okuması keyifsiz, son derece ticari işler oluyor. Website işi yapacaksanız kendi makalenizi kendiniz yazmanız çok önemli. Çünkü insanlar etraflıca düşünülüp yazılmış metin ile ticari işi ayırt ediyor. Aradaki fark muazzam. Madem 1 sene beklemeyi göze alıyorsunuz zor ama kesin kazandıracak yöntemi söyleyeyim. Hergün araştırma+yazım işi için 2 saatinizi ayırarak 300-400 kelimelik bir makale yazsanız sene sonunda 365 makale eder. Gayet özgün, alınteriyle yazılmış makaleler illa ki okunacaktır. Bu sırada sosyal medyanızı güçlendirin. Yazdıklarınızdan kısa paylaşımlar yapın. Kategoriyle ilgili grupları takip edin, fikir beyan edip link bırakın. Düzgün çalışıyorsanız insanlar gelecektir. Yoksa vasat işlerin derlemesinden başarı gelmez. Çünkü ondan her yerde var.

300-400 kelimelik makale olduklarına bakmayı çoğu birbirini tekrarlıyor cümlelerin ve çok kötü okuması hiç zevk vermiyor. İlla 300-400 kelime olmasıda şart değil, yeterli bilgi varsa 150-200 kelimede olabilir yeterki okuyucuyu çeksin sitede tutsun.

Sakın makale almayinnnn. Pisman olursunuz. Hic bi faydasi olmayan sadece kelime sayisi artsin diye yazilan makalelerden bisey beklemeyin

Gerçekten uğraşacaksanız tavsiyem İngilizce site. İngilizce tbm yüksek oluyor çok daha fazla kazancınız olur. İster genel içerikli site açın isterse niche kelime bulup açın.
Ayrıca moda ve finans ta yükselmek çok zor.

Bir yazar olarak r10da da baska yerlerde de iş yapıyorum. R10da "genelde" en düşük bütçeyi verene iş yaptırdiklari için sonuçlar da "genelde" kopya ya da ticari oluyor. En düşük bütçe ile kimse beklemesin güzel bir iş. Ancak "standart" özgün işler olur...

Bkz: E Kitap Nedir, Kaliteyi Düşürür Mü? | Hüseyin GÖKÇAKIL

Onun dışında, bu sistem eğer iyi yapılır organize edilir ise başarılı olma ihtimali yüksek bence.

Hocam sizin de kazanmanız için bir site yapabiliriz "kripto para" kategorisinde yazılarınızı da ben uygun fiyata yaparım emin olun erkenden başlarsınız bir kaç ayar yapıp bir kaç bilgi vereceğim ondan sonra kazanabilirsiniz

Hocam sizin de kazanmanız için bir site yapabiliriz "kripto para" kategorisinde yazılarınızı da ben uygun fiyata yaparım emin olun erkenden başlarsınız bir kaç ayar yapıp bir kaç bilgi vereceğim ondan sonra kazanabilirsiniz

Kripto konusunda şimdilik düşünmüyorum. Farklı fikirleri olan var mı acaba?

Hocam emeginizi düşünerekten diyorum sıfırdan başlamak web sitesi için zor olacak ilk sene kazanç gelmesi çok zor kazanlar bu piyasada çok sitesi yada yatırımı reklamı çok olan siteler size tavsiyem steemit gibi bir platformda çalışma yapmanız aldıgınız yazıları orda paylaşın ve bir miktar yatırımla gelir elde etmeniz daha kolay olacaktır

Hocam emeginizi düşünerekten diyorum sıfırdan başlamak web sitesi için zor olacak ilk sene kazanç gelmesi çok zor kazanlar bu piyasada çok sitesi yada yatırımı reklamı çok olan siteler size tavsiyem steemit gibi bir platformda çalışma yapmanız aldıgınız yazıları orda paylaşın ve bir miktar yatırımla gelir elde etmeniz daha kolay olacaktır

Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Zamanında steemit den iyi kazandım sayılır ( SBD ) durumuna göre. Ancak steemit de ing şart artık TR içerikler ile pek bir yere varılabileceğini sanmıyorum. Power Down yaptım 2-3 hafta önce Steemit de.

Steemit profilim: https://steemit.com/@ssusar

İlk yıl gelir gelmese de olur. Yani geleceğe yatırım gibi düşünülebilir.

Benim aynı sizin dediğiniz gibi blogger tabanlı bir sağlık sitem var bakabilirsiniz.
[MENTION=74840]nexfox[/MENTION] Skype adresinizi verir misiniz veya ssusar2 ekler misiniz. Bir kaç sorum olucaktı hocam.

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Zamanında steemit den iyi kazandım sayılır ( SBD ) durumuna göre. Ancak steemit de ing şart artık TR içerikler ile pek bir yere varılabileceğini sanmıyorum. Power Down yaptım 2-3 hafta önce Steemit de.

Steemit profilim: https://steemit.com/@ssusar

İlk yıl gelir gelmese de olur. Yani geleceğe yatırım gibi düşünülebilir.

Skype adresinizi verir misiniz veya ssusar2 ekler misiniz. Bir kaç sorum olucaktı hocam.

Eklerim hocam güzel profiliniz var devam etmelisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri