Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hadi ya yeni mi oldu bu olay ?
Hocam bende birşeyler duydum ama farklıydı.Bu farklı bir olay bende merak ettim.
askerdeyken neler olmuş böyle ya yeni yeni çıkıyo piyasaya
Hocam sen askere gitmeden sana söz vermiştim neler olcak diye geçen sene demiştim sözümü unutmam.
2015 ocaktan sonra iyi gidiyordu ta ki mayıs 2015 ilk kez çoğu ödeme alamadı.O ödemeler 2 ay sonra geldi ve Haziran ayında güncelleme falan oldu youtube ve bütün herşeyin başlangıcı orası.Quiz temmuz ağustos gibi onbinlerce kanal attı.Forumun zararı 2-3 milyon dolarımı ne yedi öle biliyorum.Attığı kanallarıda ödeme yapmıycam dedi.O gün beri quiz kanal almıyor.Millet diyor 500 abone v.s alıyor diye ama somut birşey yok ortada.Eylül ekim gibi adsense banlanmaları başladı benim 7-8 adsensemin 5-6 tanesi gitti geriye kalanlar gitti gibi.Kasım sonu gibi yine toplu kapanmalar oldu.Yani topluluk kapanma yiyip adsenseler gümlüyor.
Anlıyacağın iş artık çok çok çok zorlaştı.Samanlıkta iğne arıyoruz resmen savaşmaya devam.
ispiyonlarla olacak iş degil maillere bile bakmıyorlarki adsense calısanları forumda cirit artıyor![]()
o bilgi en fazla 1 dakika durdu forumda online olmuş olamaz herhalde . öğrenen biri ispiyonlamış olabilir önceden de başka bir konu için yapmışlardı
vay vay vayy vay bende 2 gün önce başladım , yok reddedildi yok spama düşme kendi kendiine kanal kapanmalar , eksi raya zor gelecek gibi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.