$0 İle PIN İsteme

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Enbiya

Kayıtlı Üye
Böyle bir şey söylendiğini duydum. Bunu duyan var mı? Kesinleşme olmadan PIN istenebiliyormuş.

yazık vallahi adamlar 20 30 tane aldı biz daha bi pin alamadan yetiştirdiler :(

eğer benim bildiğim yöntemse
forumda paylaşılması bile hataydı
zaten paylaşılır paylaşılmaz kaldırmıştı paylaşan arkadaş yoksa bu kadar sürmezdi bile

Arkadaş o kadar saat açık şu forum entrikalar hep çıktığım nadir zamanlarda gerçekleşiyor ona yanıyorum. :D

fixlendiyse söyleyinde merakımız gitsin :D

İnternetinizi yavaşlatıp pin isteme linkinden girdiğinizde sayfanın en altında Yeni Pin İste yazısı aktif oluyordu o şekilde istiyorduk. Ama sağolsun ispiyoncular hemen açığı kapattırdılar.

askerdeyken neler olmuş böyle ya yeni yeni çıkıyo piyasaya

Hocam sen askere gitmeden sana söz vermiştim neler olcak diye geçen sene demiştim sözümü unutmam.
2015 ocaktan sonra iyi gidiyordu ta ki mayıs 2015 ilk kez çoğu ödeme alamadı.O ödemeler 2 ay sonra geldi ve Haziran ayında güncelleme falan oldu youtube ve bütün herşeyin başlangıcı orası.Quiz temmuz ağustos gibi onbinlerce kanal attı.Forumun zararı 2-3 milyon dolarımı ne yedi öle biliyorum.Attığı kanallarıda ödeme yapmıycam dedi.O gün beri quiz kanal almıyor.Millet diyor 500 abone v.s alıyor diye ama somut birşey yok ortada.Eylül ekim gibi adsense banlanmaları başladı benim 7-8 adsensemin 5-6 tanesi gitti geriye kalanlar gitti gibi.Kasım sonu gibi yine toplu kapanmalar oldu.Yani topluluk kapanma yiyip adsenseler gümlüyor.Bu arada sadece quiz değil mn v.s diğer partner yaptırım artırtı.

Anlıyacağın iş artık çok çok çok zorlaştı.Samanlıkta iğne arıyoruz resmen savaşmaya devam.

Hocam sen askere gitmeden sana söz vermiştim neler olcak diye geçen sene demiştim sözümü unutmam.
2015 ocaktan sonra iyi gidiyordu ta ki mayıs 2015 ilk kez çoğu ödeme alamadı.O ödemeler 2 ay sonra geldi ve Haziran ayında güncelleme falan oldu youtube ve bütün herşeyin başlangıcı orası.Quiz temmuz ağustos gibi onbinlerce kanal attı.Forumun zararı 2-3 milyon dolarımı ne yedi öle biliyorum.Attığı kanallarıda ödeme yapmıycam dedi.O gün beri quiz kanal almıyor.Millet diyor 500 abone v.s alıyor diye ama somut birşey yok ortada.Eylül ekim gibi adsense banlanmaları başladı benim 7-8 adsensemin 5-6 tanesi gitti geriye kalanlar gitti gibi.Kasım sonu gibi yine toplu kapanmalar oldu.Yani topluluk kapanma yiyip adsenseler gümlüyor.

Anlıyacağın iş artık çok çok çok zorlaştı.Samanlıkta iğne arıyoruz resmen savaşmaya devam.

vay vay vayy vay bende 2 gün önce başladım , yok reddedildi yok spama düşme kendi kendiine kanal kapanmalar , eksi raya zor gelecek gibi :(

ispiyonlarla olacak iş degil maillere bile bakmıyorlarki adsense calısanları forumda cirit artıyor :)

o bilgi en fazla 1 dakika durdu forumda online olmuş olamaz herhalde . öğrenen biri ispiyonlamış olabilir önceden de başka bir konu için yapmışlardı

yönteme yazık olmuş ama hain köpekler batıyor bi taraflarına... ekmek yedigi tasa .....

vay vay vayy vay bende 2 gün önce başladım , yok reddedildi yok spama düşme kendi kendiine kanal kapanmalar , eksi raya zor gelecek gibi :(

Aynen hocam bu seneki banlanmalar öle böle değil ama Adsenseni olan %90 banlandı diyebilirim sana adamlar süpürdü resmen partner aktif olarak darbe yiyoruz kanal almıyorlar artı durmadan atıyorlar.Resmen samanlıkta iğne arıyoruz.Eski raya bence hiç bir zaman gelmiyecek.Youtube işinde hiç bir zaman işler eskiye dönmez yeni yaptırımlar ve daha ağırları gelir.Bizim tek yapacağımız mevcut şartlarda savaşmak ama spam şartları çok çok ağır.
Spamı yapcak arkadaşlar başlık,etiket,açıklama,küçük resim uymak zorunda telif bol kategoriler uzak durmak zorunda yada çok zorlanacak.

Burda yapılacak olay şartlara ayak uydurup yöntemleri değiştirmek çalışma yöntemlerini.Bendeki sıkıntı pinli adsenseler lazım + partnerlerin spam kanalı alması lazım işte bulcaz edicez.Kanal yapma sıkıntı yok.Anlıyacağın çıldıracam :D

ne ispiyonu arkadaşlar hemen saçmalamaya başlamışsınız. Kimbilir kaç kişi yeni adsense açar açmaz pini onaylamıştır. Ya da ispiyonu diyen arkadaş kimbilir kaç tane onayladı.

bu Google keriz mi arkadaşım. Görmedi mi bu kadar Adsense i. Farkına varamadı mı.

evet ispiyon herkes ispiyoncu

bencede ispiyonla olacak iş değil
artık görüp yapanlar nasıl abartmışsa artık afedersiniz mokonu çıkartmış
ben bildiğim halde 1 kere bile yapmak nasip olmadı
adamlar yöntemi fixletmişler artık ne kadar çok yüklenmişlerse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri