1.169 Tıklama Hikayem

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

conrand

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar dün tıklamaya göre fazla kazanmasam da hatırı sayılır bir karşılık aldım daha önce cuma günü önce 100 dolar olan kazancımı paylastığımda birçok arkadaştan konuyla ilgili ö.m aldım bunedenle biraz ayrıntı vererek dünkü kazancımı paylaşayım dedim umarım işinize yarar.

Hikaye
Youtubeda 20k gössterimli 2 sene önce paylaşılmış kendi alanımla ilgili güzel bir video buldum.Bu videonun sahibine ulaşarak gerekli iznimi aldım. Videoyu paylaşmadan önce 5 abonem vardı youtubedan herhangibir beklentim yoktu çünkü kanal daha 1 haftalıktı.Bu nedenle kendi facebook sayfalarımdan videomu paylaştım konuyla ilgili birkaç yabancı facebook sayfasına videoyu paylasırmısınız gibilerinde talepde bulundum kısa sürede video +1 k gösterim aldı ve birçok facebook kullanıcısı videoyu paylaştı.Sabah kalktığımda 20 dolar gibi bir kazanç gördüm buda videonun tutacagını gösteriyordu. Hemen aynı videonun 1 saatlik versiyonunu yaptım onuda koydum 1 günde 150k gösterime ulastım ve 100 dolar kazancım oldu her iki videomda hit oldu.
suan 550k gibi bir gösterime ulaştım orjinal videonun 20k gösterimi 2m oldu :) video sahibinede kazandırdım ayrıca gösterim amerikadan oldugu için tbm 11 cent ve 19 cent arası değişti bu şekilde 3 günde toplam 230 dolar civarı kazandım

Ekran görüntüsü
upss.png

Umarım örnek teşkil eder :)

Suan knalımda 1 k abonem var bugun kazancım pazar olduğu için düşeceğini tahmin ediyorm fakat saat 3:23 olmasına rağmen 20 dolar sınırımı geçtim :)
Herkese Bol kazançlar

Unutmadan bir not daha ekleyeyim daha önceki kanalımada aynı taktikle güzel bir kitle toplamıştım fakat izin almadığım için kanalım kapandı İzin almayı unutmayın

Tebrik ederim, dostum.Parani güle güle harca..Ayrica diger arkadaslara da örnek teskil edecek sekilde paylasimda bulundugun icin de tesekkürler..

Kazancin daim olsun.

Çok güzel.Tebrikler.Aynı sistemi alanınızda iyi hite sahip site sahipleriyle de konuşarak yapın.Onlara kaliteli bir videonuz olduğunu ve bu video için kaliteli bir makale yazabileceğinizi ve videonun yayınlanmasının ziyaretçilerinin hoşuna gideceğini söyleyin.Ondan sonra tekrar bakın kazançlarınıza ;)

Bu işe bir ay önce başladım bu sitedeki birçok bilgi emin olun çok işime yaradı :)
bu nedenle teşekkürü kendime borç bilirim ve benimde deneyimim arttıkça siteye faydalı olmak isterim.
Saygılar :)

Harika bir paylaşım.Böyle insanlara bayılıyorum.Çünkü burdakileri rakip olarak değil gerçek arkadaş gibi görüyorlar.Başta Muslera olmak üzere,forum yönetimi,bu arkadaşımız gibi bildiğini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.Sayenizde bizlerde bişeyler öğreniyoruz.Şuan bende araştırmadayım.İyi yolda ilerlediğime inanıyorum.Tatminkar bir sonuç alırsam bende paylaşacağım.
Tebrikler güle güle kullanın hocam

Azmin zaferi, tebrikler dostum, daha fazlasini kazanirsin umarim.

Biz videoyu yukluyoruz kadere kısmet deyip bekliyoruz. şansa kadere tutarsa tutuyor. tutmaz ise 50 100 gosterim alıyor guzelde olsa orjinalde olsa video ortada kalıyor. sosyal paylasım sitelerinin önemini birkez daha arkadasımız gösterdmş . kazancından dolayı tebrık edıyorum kendısını. insallah herkese nasıp olur.

Bu değerli paylaşımın için canı gönülden sana teşekkür ediyorum.Senin gibi insanları görmek gerçekden çok güzel daha çok kazanman dileğimle saygılar.

Tebrikler. Gerekli izinleri almış olman ayrı bir incelik.

arkadaşlar bişi sorcaktım youtube abonelerimi yükseltsem video izlenmeye ne kadar etkisi olabilir

Evet arkadaşlar dün tıklamaya göre fazla kazanmasam da hatırı sayılır bir karşılık aldım daha önce cuma günü önce 100 dolar olan kazancımı paylastığımda birçok arkadaştan konuyla ilgili ö.m aldım bunedenle biraz ayrıntı vererek dünkü kazancımı paylaşayım dedim umarım işinize yarar.

Hikaye
Youtubeda 20k gössterimli 2 sene önce paylaşılmış kendi alanımla ilgili güzel bir video buldum.Bu videonun sahibine ulaşarak gerekli iznimi aldım. Videoyu paylaşmadan önce 5 abonem vardı youtubedan herhangibir beklentim yoktu çünkü kanal daha 1 haftalıktı.Bu nedenle kendi facebook sayfalarımdan videomu paylaştım konuyla ilgili birkaç yabancı facebook sayfasına videoyu paylasırmısınız gibilerinde talepde bulundum kısa sürede video +1 k gösterim aldı ve birçok facebook kullanıcısı videoyu paylaştı.Sabah kalktığımda 20 dolar gibi bir kazanç gördüm buda videonun tutacagını gösteriyordu. Hemen aynı videonun 1 saatlik versiyonunu yaptım onuda koydum 1 günde 150k gösterime ulastım ve 100 dolar kazancım oldu her iki videomda hit oldu.
suan 550k gibi bir gösterime ulaştım orjinal videonun 20k gösterimi 2m oldu :) video sahibinede kazandırdım ayrıca gösterim amerikadan oldugu için tbm 11 cent ve 19 cent arası değişti bu şekilde 3 günde toplam 230 dolar civarı kazandım

Ekran görüntüsü
upss.png

Umarım örnek teşkil eder :)

Suan knalımda 1 k abonem var bugun kazancım pazar olduğu için düşeceğini tahmin ediyorm fakat saat 3:23 olmasına rağmen 20 dolar sınırımı geçtim :)
Herkese Bol kazançlar

Unutmadan bir not daha ekleyeyim daha önceki kanalımada aynı taktikle güzel bir kitle toplamıştım fakat izin almadığım için kanalım kapandı İzin almayı unutmayın

(((yanlış anlaşılmasın bu tür işlere yeni başladım cahilliğime verin)))

hocam bir şey merak ediyorum bu izini size nasıl verdi sonuçta hala bu video dan para kazanan bir kişi değil mi? ayrıca beraber kazandık diye yazmışsınız onun kazancını nasıl ödediniz ?

sakıncası yoksa anlatırsanız sevinirim

bol kazançlar dilerim ve çok teşekkür ederim paylaşım için

(((yanlış anlaşılmasın bu tür işlere yeni başladım cahilliğime verin)))

hocam bir şey merak ediyorum bu izini size nasıl verdi sonuçta hala bu video dan para kazanan bir kişi değil mi? ayrıca beraber kazandık diye yazmışsınız onun kazancını nasıl ödediniz ?

sakıncası yoksa anlatırsanız sevinirim

bol kazançlar dilerim ve çok teşekkür ederim paylaşım için

video 2 yıl önce amerikalı bir bayan tarafından paylaşılmış 20k izlenmiş ve ben mesaj bu arkadaşa mesaj atarak izin aldım ozaman videosu popüler değildi ve kolaylıkla izin verdi çünkü videosunun reklamını yapacaktım sonuç olarak onun videosu 2,5 m benım videom 1 m oldu 5 günde oda kazandı izlenerek bende.
yani ben onun videosunun linkini gerek facebook sayfamda gerek kendi videomun altında belirttim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri