1,5 saatlik videoyu ne kadar sürede render alıyorunuz.

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

Drop

Kayıtlı Üye
4 gb'lik(RAM) bir vds'de 1,5 saatlik 1 video renderını ne kadar sürede yapıyorsunuz.Video çıktısı 720*480 olacak şekilde ayarlandı 1 filtre kullanıldı.

16:45 te attığım video şu an % 46'da .İlk defa bende böyle bir şey oluyor sizde süre ne kadardır?

Bu durumda bir anormallik var mı?Çözümü nedir?

Son düzenleme:
32g ram 8 çekirdek işlemci ile camtasia %75 cpu kullanımında tek işlemde 2 saatlik birleştirme 13-16 dk sürüyor bende ortalama

kullandığın vdsyi herkes aynı anda işlemciye biniyorsa senin sürenin uzaması normaldır.

480p çıktı olarak videontide ben 1 saatlik videoyu 8,10 dk içerisinde çıktı alıyorum genelde

vdsde 8gb ram var işlemciyi hatırlamıyorum

O zaman vds'nin ne anlamı var.Günde 1 video evdeki bilgisayarı kullanıp nete atılabilir.
kullandığın vdsyi herkes aynı anda işlemciye biniyorsa senin sürenin uzaması normaldır.

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

Hocam benzer işte 720*480 4 gb 12 dakika olmasında 1 saat olsun ona da razıyım.

480p çıktı olarak videontide ben 1 saatlik videoyu 8,10 dk içerisinde çıktı alıyorum genelde

vdsde 8gb ram var işlemciyi hatırlamıyorum

4 gb'lik(RAM) bir vds'de 1,5 saatlik 1 video renderını ne kadar sürede yapıyorsunuz.Video çıktısı 720*480 olacak şekilde ayarlandı 1 filtre kullanıldı.

16:45 te attığım video şu an % 46'da .İlk defa bende böyle bir şey oluyor sizde süre ne kadardır?

Bu durumda bir anormallik var mı?Çözümü nedir?

bende HD 720p videoyu Filtre 5 uygulayarak ve yavaşlatarak max 30dk ye render alıyor . 30 dk yı geçmez

Hocam video çözünürlüğü dışında videonun boyutu, hdd mi ssd mi, işlemci ve sunucu yoğunluğu, kullandığınız program gibi bir çok faktör var. 20 dakika da olabiliyor 4 5 saat de sürebiliyor.

5 saatte % 60 olabilir tahminimce.
Hocam video çözünürlüğü dışında videonun boyutu, hdd mi ssd mi, işlemci ve sunucu yoğunluğu, kullandığınız program gibi bir çok faktör var. 20 dakika da olabiliyor 4 5 saat de sürebiliyor.

Aynı ram ve +1 cpu olan makinede 40 dakikada aynı programla render alıyorum.

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

Corel hocam.Anlattığım yöntemi kullanmıyorum.O yöntemle bile bu kadar süren bir video hatırlamıyorum.

Hocam basit bir filtre ise Aiseesoft Video Converter kullanmanı öneririm. O programdan çok daha hızlı çıktı sağlar.

Camtasia da deneyebilirsin hocam. Bazı ayarlarından kısarak.

En önemlisi yeterli işlemci gücü ve ssd hocam. Çok fark ediyor.

O özellik başka hiçbir programda yok o yüzden onu kullanıyorum.Belki vegasta vardır incelemem lazım.
Hocam basit bir filtre ise Aiseesoft Video Converter kullanmanı öneririm. O programdan çok daha hızlı çıktı sağlar.

Camtasia da deneyebilirsin hocam. Bazı ayarlarından kısarak.

En önemlisi yeterli işlemci gücü ve ssd hocam. Çok fark ediyor.

Geçen after effect ile 12 dk olan bir videoda render aldım yanlışlıkla çıktıyı avi olarak seçmişim 35 dk sürdü 100 gb lık video çıktı.After Effect'e 5 gb ram verdim.

Neyse belki düzelir olmazsa yurtdışından server almak lazım.Teşekkürler fikirleriniz için.

Eğer günde birkaç video atıyorsanız vds le uğraşmanıza değmez zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri