1.5 Yıl Sonra Pk Geri Açılan Kanal Kesinleşme Hk.

• Kullanıcı irun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

irun

Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese. Başlıkta belirttiğim gibi yaklaşık 1.5 yıl önce Pk giden kanalım 4-5 gün önce yeniden onay aldı. Benim şimdi merak ettiğim bir soru var. Kanalımın 2 Aralık 2017 de para kazanması gitmişti. Haliyle Kasım 2017 kazancı bugüne kadar kesinleşmedi. Sizce bu pk açılma vesilesiyle Kasım 2017 kazancı kesinleşir mi? 2-3 aylık süreçte pk açtıranların kesinleştirdiklerini duydum ama 1.5 yıl olunca kafamda soru işareti oldu. Bu duruma benzer durumu yaşayan var mı?

takip ettiğim bir çok kanalın da para kazanması açılmış denk mi geldi bilemedim (açık iken kıyım da kapanmışlardı)

Agustos 2018 de p.k kapanan kanalıma, özgün içerik girerek başvuru sonucunda 3 gun once onay geldı. p.k acıldı ama onay amılı gelmedı.bu çok garibime gitti. odemelerımı kapndıgında alamamıstım sabırsızlıkla onumuzdkı ayın 11-12 sini beklıyorum. ak-kara belli olur ogün.

Üzdün hocam :) Niye böyle bir tahminde bulundunuz peki başınıza mı geldi?

---------- Spam Engelliyici 05:14 ---------- Önceki Mesaj 05:13 ----------

Agustos 2018 de p.k kapanan kanalıma, özgün içerik girerek başvuru sonucunda 3 gun once onay geldı. p.k acıldı ama onay amılı gelmedı.bu çok garibime gitti. odemelerımı kapndıgında alamamıstım sabırsızlıkla onumuzdkı ayın 11-12 sini beklıyorum. ak-kara belli olur ogün.

Senin de 9 ay olmuş az süre değil. Aynı kaderi yaşıcaz gibi bakalım ne olucak :)

Bu tarz son 1 yıl içinde para kazanması kapanıp kazancı kesinleşmeyen (kazancı 15k üstü) kişiler mesaj atabilir almayı deneyelim

Merhabalar herkese. Başlıkta belirttiğim gibi yaklaşık 1.5 yıl önce Pk giden kanalım 4-5 gün önce yeniden onay aldı. Benim şimdi merak ettiğim bir soru var. Kanalımın 2 Aralık 2017 de para kazanması gitmişti. Haliyle Kasım 2017 kazancı bugüne kadar kesinleşmedi. Sizce bu pk açılma vesilesiyle Kasım 2017 kazancı kesinleşir mi? 2-3 aylık süreçte pk açtıranların kesinleştirdiklerini duydum ama 1.5 yıl olunca kafamda soru işareti oldu. Bu duruma benzer durumu yaşayan var mı?

bu süre içinde hangi sıklıkta ne kadar video yüklediniz?

bu süre içinde hangi sıklıkta ne kadar video yüklediniz?
Spam videolarımı tamamen silmiştim sonradan özgün videolar attım belli bir trafik çektim 15 gün içinde sonra onaya yolladım ve red yedi. Sonra başlık thumbnail kapak resmi kanal ismi herşeyi değiştirip özen verdim videoları ise aynı şekilde bıraktım ne yeni video ekledim ne de video silmesi yaptım. Zamanı gelince tekrar başvurdum bu sefer onay aldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri