1 Adet Quizgroup Kanal Satılık │Tek Panel

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
D

daralll

Guest
edit:satıldı...
1quiz-1 panel kanal satılıktır.fiyat 50TL...

Son düzenleme:
kanal durumu nedir boşmu dolumu izlenim abone varmı bunları belirtirseniz daha iyi olur telif aldımı daha önceden almadımı gibi

kanal durumu nedir boşmu dolumu izlenim abone varmı bunları belirtirseniz daha iyi olur telif aldımı daha önceden almadımı gibi

eskilere bakarken gördüm.haziranda açılmış,abone sayısı yok denilebilinir (7)
haziran da açıldığı için telifli olması imkansız ..sanırım bu kanal dünya engelinden +15i kapandığı için kullanılmamamıştı.

fiyat revize edilmiştir.forumda satilanlara uygun olsun.daha da düşmez.sonucta az çok guvenilirligimiz var.

ne kadar dunya engeli aldi ki kanal ? ne kadar cok alirsa hit almasi imkansiz gibi oluyor bir video attiginda . Fakat baya zaman gecmis bu durum ortadan kalkmis da olabilir

yeni adet çıkarmayın.1engelden hit mi kesilirmis.kanal şu anda temiz ve kullanılmamış sayılır almak isteyen yazsın.

1saatligine damping...19.30a kadar quiz kanal 50 tl...alan olmazsa 2 saat sonra kendim yükleme yaparım...

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

pm lere cevap verildi.beyler konuya yazın yoksa konuyu guncellemekten ban yiyeceğim :) yönetim bu seferlik kusura bakmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri