1 Adsense Max Kaç Kanal

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 Adsenseye Max Kaç Kanal Açmalıyız Banlanma Açısından . ?

50 tane baglayıp hala odeme alanda var 1 tane baglayıp banlanan da sen kur baglantıyı ;)

hocam ben haber katagorisi çalışacam fazla riskli değil sanırsam 5 aydır adsense çalışmıyorum ortalama ne kadar kanal bağlamamız lazım min veya max :D
üstad bu işin max bir sınırı yok istediğin kadar bağla istesen 10 bin tane bağla sana niye 10 bin kanal bağladın diye hesap sormazlar
bu iş aslında takip kısmına dayanıyor eğerki cok sıkı takip edebilirm diyorsan ben 50-75 arası kanal bağlıyorum adsenseye

hocam ben haber katagorisi çalışacam fazla riskli değil sanırsam 5 aydır adsense çalışmıyorum ortalama ne kadar kanal bağlamamız lazım min veya max :D

Hocam bence bu sorunun duzgun bı cevabı yok :) ben 3 - 6 arasında bağlarım kanal sayısı artınca risk de artar tabi . dediğim gibi 50-60 tane bağlayanlar da var

Ne kadar çok o kadar risk. 2 adsensem var ikisinde de 10ar kanal var.

bende gecen böyle bir konu açtım iyi spam yapan arkadaşın biri 50 60 kanal önerdi fakat
daha önce bağlayıp ta sildiğimiz kanallar adsense geçmişinde muhakkak duruyordur yani diyelim ben geçen ay 20 kanal bağladım bunların 10 tanesi kapandı bu ayda 20 bağladım gene bu rakamın 10 tanesi de gitti diyelim e ne olacak adsense çöpluk oluyor bu seferde

bende gecen böyle bir konu açtım iyi spam yapan arkadaşın biri 50 60 kanal önerdi fakat
daha önce bağlayıp ta sildiğimiz kanallar adsense geçmişinde muhakkak duruyordur yani diyelim ben geçen ay 20 kanal bağladım bunların 10 tanesi kapandı bu ayda 20 bağladım gene bu rakamın 10 tanesi de gitti diyelim e ne olacak adsense çöpluk oluyor bu seferde

Giden kanalların maillerini silebilirsiniz mesela..

Adsense başı 25 kanal çalışıp, 25 kanal bitince adsense arttırırım ben :D

bence az kanal az video :)

Şu anda tek adsensem var - tek kanalım var içinde 4 adet video var günde min 10 lira getiriyo :D Ha şu var geçen ay ban yedim adsense ye güvenemiyorum artık eve pin gelipte ilk ödemeyi alasıya kadar partnerlere yardırmaya devam :D

şuan 46 kanal ekli daha önce kapananları saymıyorum, kapananlar için de ayrı bir işlem (mail g+ silme) falan uygulamadım bugun 20 kanal daha ekleyeceğim bakalım sonra ikinci adsense açıp devam etmeyi düşünüyorum

Her 15 kanala bir adsense çalışıyorum kafam rahat :) önemli kazanç getireni telefondan diğerlerini bilgisayardan ip mac temizleyerek kontrol ediyorum ki onuda haftada bir yapıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri