1 Ağustos İtibariyle Düşüş

kazimsanver

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 ağustostan önce her attığım videoya en az 30/40k aramalardan görüntüleme gelirdi ama artık değil 20/30k 1k bile gelmiyor. Güncel olarak 50/60 arama görüntülemesi alıyorum. Benzer sorun yaşayan var mı ? Sebebi nedir hala çözemedim. Her şey aynı zaten part1/2/3 diye yayınlanan videolardı, yani içerik değişmedi kalite aynı ama ciddi bir sorun var.

Benimde gelir bazında çok düşüş var
Bazı videolardada izlenme bazındada sıkıntı var
Ne olduysa ağustos ayında oldu

Geçenlerde okumuştum Google çatı şirketi Alfabet ve Meta şirketleri her çeyrek açıkladıkları gelirin zayıf geldiğini söylemişlerdi belki bunu bir şekilde içerik üreticilerine yansıtıyorlardır.

Geçenlerde okumuştum Google çatı şirketi Alfabet ve Meta şirketleri her çeyrek açıkladıkları gelirin zayıf geldiğini söylemişlerdi belki bunu bir şekilde içerik üreticilerine yansıtıyorlardır.

Kesinlikle böyle birşey var hocam

Merhaba arkadaşlar 1 ağustostan önce her attığım videoya en az 30/40k aramalardan görüntüleme gelirdi ama artık değil 20/30k 1k bile gelmiyor. Güncel olarak 50/60 arama görüntülemesi alıyorum. Benzer sorun yaşayan var mı ? Sebebi nedir hala çözemedim. Her şey aynı zaten part1/2/3 diye yayınlanan videolardı, yani içerik değişmedi kalite aynı ama ciddi bir sorun var.

Aynı içerikle çalıştığım iki kanaldan birinde bu sorunu yaşıyorum fakat bahsettiğiniz kadar uçuk bir düşüş yaşamadım, şu ana kadar sadece Ağustos ayı içerisinde yarı yarıya bir düşüş oldu. Diğer kanalımda herhangi bir problem yok stabil olarak devam ediyor. Ani düşüşün sebebini ben de merak ediyorum hocam.

Son düzenleme:
Bende müzdaribim izlenme konusunda dostlar
Sizde duzelme oldu mu?

her şey takla şuan. 48 saatlik izlenim 200k idi %80 arama sonuçlarından görüntüleme alıyordum şuan durum 8k , şaka gibi kafayı yedim

her şey takla şuan. 48 saatlik izlenim 200k idi %80 arama sonuçlarından görüntüleme alıyordum şuan durum 8k , şaka gibi kafayı yedim

Hocam bendede yuzde 40 50 düşüş oldu

Hoam peki senin videolar aramalarda hemen hemen aynı yerlerinde duruyorlar mı

aramalarda 3.4 sıraya giriyordu her videom, şuan aramalarda 1 videom dahi yok. aramalardan 48 saatte 20 görüntüleme alıyorum şuan :)

Hocam benimde çok videom aramalardan uçmuş

İlk 3 e giren videolarım en alta düşmüş hiçbir sebep yokken
Tamamen saçmalık

We appreciate how much effort you put into creating quality content and we know how important it is for you to see your videos perform well on the platform.

We received our internal team's feedback and based on their careful analysis, they confirmed that your channel's views mechanism is working as intended. It is helpful to know that the goals of YouTube’s search and discovery systems are to help viewers find the videos they want to watch and maximize user satisfaction.

Video recommendations are personalized to the individual viewer, based on what they are watching and their prior watch history. We pay attention to signals like what they watch, what they don’t watch, how much time they spend watching, likes and dislikes, and ‘not interested’ feedback.

We're always trying new ways to improve how we rank videos in our recommendations, and when we find an improvement - something that improves the viewer experience and/or viewer satisfaction, and we're confident of that benefit after running detailed experiments, we go forward with the change. We'd like for everyone on YouTube to benefit, however in the short run some partners will benefit, some will be impacted negatively, and others will be unaffected.
We believe this change will benefit the majority of partners in the long run, as users will see videos that are better matched with their preferences and behaviors. As always, continue creating great content that engages your audience and makes them want to watch your content.

YT destek ekibinin sorun ile alakalı cevabı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri