1 arkadaşa ücretsiz niche çalışması yapılacak.

• Kullanıcı amkde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

amkde

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Bugün 1 arkadaşa ücretsiz niche çalışması yapacağım.

Sizden istediklerim

-Kanalınızın yabancı olması
-Günlük en az 15-20 tık alması

Özelden veya konu altından ulaşabilirsiniz.

Bir arkadaşa daha yaptığımız çalışma :

q5mc3.jpg

arkadaş ne nicheymiş be;herkes devlet sırrı gibi saklıyor-deneme yanılma yöntemine başladım,çözünce forumda paylaşacağım valla söz )))

valla hocam kullanacakmı bu fkrini bilmediğim için birşey söylemek istemem. ama gün sonu şöyle : 1.104 39 tık 0,08 tbm

Kendi adsense panelimden bir görüntü tbm benim için ne kadar düşük olsada sizler için çok gelebilir.Şu yaz malesef hiç uğraşamıyorum.

q5lz0.bmp

---------- Mesaj saat 10:33:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:25:03 civarında gönderildi. ----------

arkadaş ne nicheymiş be;herkes devlet sırrı gibi saklıyor-deneme yanılma yöntemine başladım,çözünce forumda paylaşacağım valla söz )))

Muslera06 zaten bu konu hakkında bilgi verdi.Okumuyorsunuz sonra burda laf yapıyorsunuz.

---------- Mesaj saat 11:32:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:33:45 civarında gönderildi. ----------

@LoonyTuneS yaptığımz çalışma (Sadece 2 video yaptığımız çalışma)

q5nhz.png

Ne kadar düşük olsada forum arkadaşım için sevindirici bi durum

Kendi adsense panelimden bir görüntü tbm benim için ne kadar düşük olsada sizler için çok gelebilir.Şu yaz malesef hiç uğraşamıyorum.

q5lz0.bmp

---------- Mesaj saat 10:33:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:25:03 civarında gönderildi. ----------

Muslera06 zaten bu konu hakkında bilgi verdi.Okumuyorsunuz sonra burda laf yapıyorsunuz.

---------- Mesaj saat 11:32:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:33:45 civarında gönderildi. ----------

@LoonyTuneS yaptığımz çalışma (Sadece 2 video yaptığımız çalışma)

q5nhz.png

Ne kadar düşük olsada forum arkadaşım için sevindirici bi durum

Kardeşim kusura bakma ama sen neyin peşindesin ya ?.
O kadar millet senden bir medet umarak yardım istemiş, burda bi bilgi paylaşımı istiyor senden, Çok mu zor " Paylaşmıyorum" demek ?.

Bu nasıl bir tavırdır, yazdıklarını okurken herhalde sonunda "Portakal suyu , bunu içmeden uçamıyorum yahu" diyeceksin zannetim.

Kardeşim kusura bakma ama sen neyin peşindesin ya ?.
O kadar millet senden bir medet umarak yardım istemiş, burda bi bilgi paylaşımı istiyor senden, Çok mu zor " Paylaşmıyorum" demek ?.

Bu nasıl bir tavırdır, yazdıklarını okurken herhalde sonunda "Portakal suyu , bunu içmeden uçamıyorum yahu" diyeceksin zannetim.

Ben size ne diyeyim.Muslera06 bu konu hakkında bilgi verdi.Hatta konusu bile var.

Siz araştırmaya üşenip herşeyi ayağınıza hazır istediğinizden ben burada o konuyu paylaşmayacağım.Forumda araştırıp bulun bu kadarmı zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri