1 ay +5 gün oldu bu arada....
evet arkadaşlar, devamlı taktık değiştiriyorum. taktık üretmeye çalışıyorum. ama ben şunu anladım, manuelde şaşmamak gerek galiba,
""" bu arada kalal kapattılar
ama şunu anladım arkadaşlar kanal kapanma sebebi, genelde video cevabı olarak kanalımın reklamını yapma çalışması idi, populer videoya videolu cevapda ısrar edınce, birde yapılan yorumlarda + - olarak kullanınca birileri şikayer ediyor yada otamatık olarak google bunu algılıyor, kanal ismi yad aunvanı doğrulanması istenıyor, kanal askıya alınıyor yasa duruma gore kapanıyor""" bu durumuda paylaşmakistedim...
evet 1 ayı geçti, birde şunu öğrendım, sen istersen 1 kalıte %100 orjınal video yukle isterse senı uzaylılar kaçırsın öyle video yukle sana ait orjınal , reklam yoksa para yok..
birde arkadaşlar: not olsun bu : yabancı sitelerde özellikle tahmınımce, açık arttırma sitelerinin reklamları çıkıyor, bu siteler yonlendırmeler vede urun satışındada tahmınımce para alınıyor, tık başı reklam o bakımdan fazla gelıyor tbmm etıketlerıne bunuda ynsıtıyorlar diye düşünüyorum ama tam çözemedim... tahmın... yada üye yonlendırıp, üye kazanınca ilgili siteden buyuk pay gelıyor tbmm işi yanı. örnek: arkadaşlık sitesi çıkıyor, adam tıklıyor birde gidip uye oldumu gelır paylaşımı artıyor ... ama sahte uyelık geçersiz uyelıklerde ise o para ay sonu netleşmesine tabı oluyor para kesılıyor.... temmuz ayında kazançlarda kesılme vardı, yabansı siteelrde öle oldugunu anladım...
kendımce payalaşıyorum, tahmınler deneme yanılmalar. malum su site beni bu işe yonlendırdı, paylaşmak istedim bilmeyenler olabilir yada bilinen şeylerdir neyse... saygılar...