1 ay+ 5GÜN ,yeniyim...PAYLAŞIYORUM(2)

baris545

Kayıtlı Üye
ruxp2.png
http://u1308.hizliresim.com/1d/s/ruxp2.png

1 ay +5 gün oldu bu arada....
evet arkadaşlar, devamlı taktık değiştiriyorum. taktık üretmeye çalışıyorum. ama ben şunu anladım, manuelde şaşmamak gerek galiba,
""" bu arada kalal kapattılar :D
ama şunu anladım arkadaşlar kanal kapanma sebebi, genelde video cevabı olarak kanalımın reklamını yapma çalışması idi, populer videoya videolu cevapda ısrar edınce, birde yapılan yorumlarda + - olarak kullanınca birileri şikayer ediyor yada otamatık olarak google bunu algılıyor, kanal ismi yad aunvanı doğrulanması istenıyor, kanal askıya alınıyor yasa duruma gore kapanıyor
""" bu durumuda paylaşmakistedim...
evet 1 ayı geçti, birde şunu öğrendım, sen istersen 1 kalıte %100 orjınal video yukle isterse senı uzaylılar kaçırsın öyle video yukle sana ait orjınal , reklam yoksa para yok.. :D yanı o videonun guzel etiketlerle girmen vede kişilerin beğenisine sunman lazım , şans çok önemli... şans lazım birde o toplumun senin videonu kendı için paylaşıp dağıtması lazım. yoksa açmışsın dukkanı giren çıkan yok, adresını bılen yok yanı... o bakımdan reklam yada sağlam etıket girmen lazım, populer etıkekler arama motorlarında guncel konu ve etıket gir bu şart... yoksa vukle vide bekle olmuyor... yabancılar dağa reklam tıklıyor yerlıler okadar değil.. izlenımler bunlar... bu arada para almadım, pın beklıyorum metktup :D umarım boşa gitmez emekler... saygılar herkese.. değişik şeyler deniyorum, orjınal bişeler hangısı tutarsa artık paylaşmaya çalışırım...

birde arkadaşlar: not olsun bu : yabancı sitelerde özellikle tahmınımce, açık arttırma sitelerinin reklamları çıkıyor, bu siteler yonlendırmeler vede urun satışındada tahmınımce para alınıyor, tık başı reklam o bakımdan fazla gelıyor tbmm etıketlerıne bunuda ynsıtıyorlar diye düşünüyorum ama tam çözemedim... tahmın... yada üye yonlendırıp, üye kazanınca ilgili siteden buyuk pay gelıyor tbmm işi yanı. örnek: arkadaşlık sitesi çıkıyor, adam tıklıyor birde gidip uye oldumu gelır paylaşımı artıyor ... ama sahte uyelık geçersiz uyelıklerde ise o para ay sonu netleşmesine tabı oluyor para kesılıyor.... temmuz ayında kazançlarda kesılme vardı, yabansı siteelrde öle oldugunu anladım...
kendımce payalaşıyorum, tahmınler deneme yanılmalar. malum su site beni bu işe yonlendırdı, paylaşmak istedim bilmeyenler olabilir yada bilinen şeylerdir neyse... saygılar...

Deneme - Yanılma en iyisi hocam devam :) ve katılıyorum toplu değilde manuel bir şekilde tek tek yüklemek daha iyi

Deneme - Yanılma en iyisi hocam devam :) ve katılıyorum toplu değilde manuel bir şekilde tek tek yüklemek daha iyi

katılıyorum bir kanalda uyarı aldım.... inanamdım.. youtube kanalına girdim, birden karşıma istatistik çıktı tum giriş-çıkış saatlerım, ve girilen ip nolar karşıma çıktı bir ip noyu (proxy alglamış tahmınımce dunyanın farklı noktalarınd akullanılan ip no ve hangısı sızın dedi? şifrenızı değiştirin kurtarın dedi, ama yine tahmınımce :D şifre değiştirdim bir kaç gun sonra o kanalda kapandı, yanı orjınal olmayan afedersınız ortalık oros...pusu gibi gezen ipleri, google hafızasına alıyor , karşılıklı olarak yakaladımıda hooopp o kanalı iptal edıyor, 2 kanalında bundan komple kapandıi zaten acemılık uyarılar gelmıştı telif hakları, topluluk ihtarları felan :D
kanal sayım 6 tane felan onlardada 100 video geçmiyorum yabanı sitelerde yazıyordu dikkat çekmesin, çok fazla olur vede kanal orjınal kimlikle açılmaz ise kapanabilir otamatık diyordu..
birde yabancı sitede yine okumuştum, kanalda video 100den çok çok fazla, ise, izlenme ve abone sayısı az ise, google otamatık olarak o kanalın tipinden şüphe deden yazılım kullanıyormuş, video çok izleyen abone yok izlenme yok ama atıyorum video sayısı 250 :D otamatık ip tesbit ban atıyormuş..

BUNLAR YABACI FORUMLARDNA OKUDUĞUM ŞEHİR EFSANELERİ, DENEM YANILMA İLE BU İŞİ ÇÖZERSEK UMUYORUM Kİ BENIM İNSANIMDA YOUTUBEDE GEREKTIĞI HAK ETTİĞİ DÖVİZ GİRDİSİNİ SAĞLAR, ULKEMİZE GİRDİ SAĞLARIZ :D 1 usd 1 usde dir,..

katılıyorum bir kanalda uyarı aldım.... inanamdım.. youtube kanalına girdim, birden karşıma istatistik çıktı tum giriş-çıkış saatlerım, ve girilen ip nolar karşıma çıktı bir ip noyu (proxy alglamış tahmınımce dunyanın farklı noktalarınd akullanılan ip no ve hangısı sızın dedi? şifrenızı değiştirin kurtarın dedi, ama yine tahmınımce :D şifre değiştirdim bir kaç gun sonra o kanalda kapandı, yanı orjınal olmayan afedersınız ortalık oros...pusu gibi gezen ipleri, google hafızasına alıyor , karşılıklı olarak yakaladımıda hooopp o kanalı iptal edıyor, 2 kanalında bundan komple kapandıi zaten acemılık uyarılar gelmıştı telif hakları, topluluk ihtarları felan :D
kanal sayım 6 tane felan onlardada 100 video geçmiyorum yabanı sitelerde yazıyordu dikkat çekmesin, çok fazla olur vede kanal orjınal kimlikle açılmaz ise kapanabilir otamatık diyordu..
birde yabancı sitede yine okumuştum, kanalda video 100den çok çok fazla, ise, izlenme ve abone sayısı az ise, google otamatık olarak o kanalın tipinden şüphe deden yazılım kullanıyormuş, video çok izleyen abone yok izlenme yok ama atıyorum video sayısı 250 :D otamatık ip tesbit ban atıyormuş..

BUNLAR YABACI FORUMLARDNA OKUDUĞUM ŞEHİR EFSANELERİ, DENEM YANILMA İLE BU İŞİ ÇÖZERSEK UMUYORUM Kİ BENIM İNSANIMDA YOUTUBEDE GEREKTIĞI HAK ETTİĞİ DÖVİZ GİRDİSİNİ SAĞLAR, ULKEMİZE GİRDİ SAĞLARIZ :D 1 usd 1 usde dir,..

Haklısın , ne zaman hangi kanalın kapanacağı belli değil , sonuçta hiçbiri bizim videomuz değil özgün değil. 6 kanal olsun güncel içerik olsun , 100 kanal toplu yüklemeden iyidir. Bol kazançlar hocam :)

Haklısın , ne zaman hangi kanalın kapanacağı belli değil , sonuçta hiçbiri bizim videomuz değil özgün değil. 6 kanal olsun güncel içerik olsun , 100 kanal toplu yüklemeden iyidir. Bol kazançlar hocam :)

umarım hep beraber bol bol kazanırız, ama ilk para gelsın burda payalşıcam, (parayı değil, ama mutluluğu :D ) ..
ama sitenın üzerinde sağ kısımda reklam varya, oradaya kesınlıkle bereketını görmek için bir kaç sms atmayı düşünüyorum :) .. para gelsede, paylaşmayı bilmek gerek , bereket görelim parada , (örnek : 1 yada 2 gunluk oralama kazanc hayır işi olmalı)... borsa işi ,ilede uğraşıyorum amator olarak , hisse senetlerındede kazanç oldumu, öyle oluyo, hayır işi yapılıyor bir meblağ oranında, ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri