1 ay olmadı,yeniyim...PAYLAŞIYORUM.

baris545

Kayıtlı Üye
rmmgr.png

1-evet yeni üye oldum, amatorum,ilk paylaşımımı yapıyorum. dağa ödeme felan almadım. ama herşeyi forumdan öğrendım. adsense almayı ,telefon onaysız gmail almayı,bunları birleştirmeyi,eft hesabımı kaydettırmeyı,şimdi googledan mektup beklıyorum, pın kodu gelcek 12/08/2013 de yola çıkmış...neyse enı arkadaşlara destek olmak açısından sadece ınanın ve forumu takıp edın .not:adsense den deneme eft aldım :)) pramı alıcam beklıyorum bakalım pın gelsın hele...
sayfılar forumda emek harcayanlara teşekkurler, herkes bırbırıne destek olsun... bu youtune sankı matbaa gibi para basıyor arkadaşlar... gelcek bu internet ve ticaretten geçıyor.... yolun en başında forum sayasınde yerımızı aldık bu sektorde..

(arkadaşlar resim ekledım ama çok kucuk nasıl buyuk resım eklerım ??? )

arkadaşlar forumda onuda buldum:D bu forumda yok yok yahu..ne arasan cevap var illaki :D teşekkurler emeği geçenlere.. sanırım resımde gelmıştır... ama amatorum dediğim gibi 1 ay daha, moral bozucu olmaz yorumlarınız umarım... sizler kadar kazanamıyorum ama,ilerde ona olur umuyorum ki... şimdi sanırım resim aktıf ? aktif değilse birda değiştiricem linki...

niye o kadar dengesiz ona anlam veremedim? 1 gun 1,250 tika kadar cikmissin fakat ertesi gun 70lere dusmussun,nedeni nedir?

özel dem PM mesaj gelıyor. ama goremıyorum "Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's" boyle bişe var...kusra kalmayın özel mesajlar felan göremıyorum yani...

---------- Mesaj saat 13:59:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:55:28 civarında gönderildi. ----------

niye o kadar dengesiz ona anlam veremedim? 1 gun 1,250 tika kadar cikmissin fakat ertesi gun 70lere dusmussun,nedeni nedir?

telif hakkı : ) ilk zamanlarda güzel biçimde yüklemişim.. reklam felanda var.. ama sonrasında orjınalı kadar hızlı çıkış yapan video yakalamışım... orjınalı lı tabi şikayetler edınce bende geri plana düştüm. hem ben bu işleri tam öğrenemedim. anca araştırıyorum, öğrenıyorum. amatorluk evresındeyım dağa, bu arada turk vıdeo pek yok yabancılara video yapıyorum... AMA BENCE HERŞEY ŞANS... HERHANGİ X VİDEONDA 20,000 BİN İZLEME OLDUMU OTAMATIKMAN 1,000 TL REKLAM TIKLAMASI OLUYOR... İSTERSE VİDEO BOŞ VE SAÇMA OLSUN SADECE ZİYARETÇİ GELSİN İLLAKİ TIK ALIYOR...

Resim görünüyor gayet güzel .
ama tıklar çok dengesiz .

Resim görünüyor gayet güzel .
ama tıklar çok dengesiz .

KESINLIKLE HAKLISIN, bende o konuyu irdeledim nedden böyle diye, hala cevap bulamadıgın sorular var araştıyorum.

benım kanalda bazen reklamlar çıkmıyor, gosterım oluyor, reklam çıkmıyor, ben reklam olayını yenıden yapınca, videodan reklamlar aktıf oluyor..... bunu tam çözemedım reklam çıkan kanalda, reklamlar çıkma zoluyor , taki ben elle mudehale edıp yenıden reklamı aktıf edene kadar... kendımce cevap: sanırım bir kaç telif uyarısı olmayan ama telıf uyarısından önce bir takım videolar kanalı etkılıyor diye düşünüyorum, o sıkıntılı videoları silınce reklamlar aktıf oluyor, yanı boşa gösterim olmuyor... bu arada bi rkaç tutan videoyu yayınlıyorum (bedavaya) o izlenen videoların altında 2 favorı videomu koyuyorum, video altında "video cevapları" olarak oradan müşteriyi dukkana çekmeye çalışıyorum.... (o bedava videoların etkısıde olabilirbiraz)
tam bir taktık oluşturamadım daha araştırıyorum...

KESINLIKLE HAKLISIN, bende o konuyu irdeledim nedden böyle diye, hala cevap bulamadıgın sorular var araştıyorum.

benım kanalda bazen reklamlar çıkmıyor, gosterım oluyor, reklam çıkmıyor, ben reklam olayını yenıden yapınca, videodan reklamlar aktıf oluyor..... bunu tam çözemedım reklam çıkan kanalda, reklamlar çıkma zoluyor , taki ben elle mudehale edıp yenıden reklamı aktıf edene kadar... kendımce cevap: sanırım bir kaç telif uyarısı olmayan ama telıf uyarısından önce bir takım videolar kanalı etkılıyor diye düşünüyorum, o sıkıntılı videoları silınce reklamlar aktıf oluyor, yanı boşa gösterim olmuyor... bu arada bi rkaç tutan videoyu yayınlıyorum (bedavaya) o izlenen videoların altında 2 favorı videomu koyuyorum, video altında "video cevapları" olarak oradan müşteriyi dukkana çekmeye çalışıyorum.... (o bedava videoların etkısıde olabilirbiraz)
tam bir taktık oluşturamadım daha araştırıyorum...

İki sorum olucak siz ;
Yabancı kategoride mi çalışıyorsunuz ?
Videoları bot,vps ile mi ekliyorsunuz yoksa elle mi ?

İki sorum olucak siz ;
Yabancı kategoride mi çalışıyorsunuz ?
Videoları bot,vps ile mi ekliyorsunuz yoksa elle mi ?

dostum videolar yabancı, izleyenler çoğunlukla %95 yabancı : benım yabancı sitelerden araştırmıştım... öyleydı.. (hatta usd deıl de neden euro kazanamıyorum ona bıle baktım, euro dağa iyi kazanç usd ye gore)

turkıye-ingiltere-kanada-abd ... örnek verdım. 3 gunluk araştırma sonucum...
ulkelerde reklam verenler ulkemıze gore en ucuz turkıye hatta bir klik 0,01 ile 0,03 arası oluyor ağırlıklı, ama yabancı reklam verenler usd cent olarak çalışıyor.. abd li biri için 0,10 usd az ama turkıye de bizim için 0,20 TL ,en ucuz reklam bu : )) yabancı reklamlara gonullu tıklıyor,

2-videoler normal yukleme %100..., zaten o bot olayını ,kanal kopyalama işini denemedim, yapmadım..Aslında nasıl oluyo bilmiyorumda.

sanırım ben niye adsenseden banlandığımı buldum, yani biliyordumda şimdi emin olmaya başladım:)

izlenimim 583 dü ben girip kendi reklamlarıma tıkladım :D 60 tık felan yaptım :D
iyimi yaptım? yok :d

sayfa to sanırım düşük olması gerekiyor değilmi ?

yabancı siteler derken onları açıkla bari bizde nemanalak :D

Bana göre tık oranın çok iyi :D benim suan 180k video izlenme oranım var ama tık sayım 300 :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri