1 ayda en az 250$

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm Arkadaşlar.Başlıkta dediğim gibi 1 ayda en az 250 dolar nasıl kazanılır onu anlatıcam.Uzatmadan konuya geçiyim

Ne yapmamız lazım

1)Elimizde bi kanal olcak ama kanal resmi,bannerları olacak.Yani düzenli bir kanalımız olacak.Millet kanala girince dikkatini çeksin.

2)Kendimize günlük en az 10,en fazla 15 video sınırı koyucaz.Ama bu videolar kesinlikle güncel olucak.en fazla 1-2 günlük olucak ama ben en güncelini bulup atmanızı öneririm.

3)Kanalımıza logo yapıcaz yada yaptırıcaz,video içi programlamayı ayarlicaz.Yeni bi video yüklediğimizde öne çıkarılan videoyu o yapıcaz.Adamlar diğer videoyu izlerken o çıkıcak.Merak edip onada tıklıcaklar.Yani kısa sürede yeni attıgınız videonuzda üstlere cıkmış olucak.

Şimdi eğer siz bu 3 maddeyi düzgün uygulayıp,GÜNCEL videoları atıp,kanalınızı düzgün yaparsanız kazanmama şansınız yok.

Neyse şimdi hergün 10 video attık diyelim.Ayda 300 video yapar.Mesela bu videolar şu kadar izlense :
1) 10 video 15,000 kere izlense 150.000
2) 15 video 7000 bin civarı izlense 105,000
3) 25 video 3-4 bin civarı izlense 100,000
4) 50 video 1000 e ulaşsa 50,000
5) geriye kalan 200 video ortalama 500 civarı izlense 100,000

300 video toplamda 505,000 izlenme yaptı.Ama bu tamamen benim izlenimleri azaltarak yaptıgım hesaplama.Yoksa cogunuzun 200 bin-300 binlik videoları var.Bunların arasından da böyle videolar çıkmayacak diye bişe yok.

Uzatmadan kazanç hesaplayalım:

505.000 izlenmeden 5000 tık gelse,TBM 0,05 olsa 250$ eder :)

Dediğim gibi az bi uraşla bu rakamlara ulaşılır.Yeterki GÜNCEL videolar atın ve SABREDİN.Kanalınız düzgün olsun.Pasaklı olmayın :) :)

Yukarıda ki izlenimler belki sizde 1,000,000 olur.Belki 0,10 TBM olcak.İlla 250$ Diye de bişey yok.Belki siz 1000$,2000$ kazanıcaksınız.

He birde siz bu kadar görüntülenme aldınız bunun abonesi de var :) Bu izlenime benim düşüncem en az 250-300 abone gelir.Abonenin yararını serkan abi'nin konusundan biliyoruz zaten :)

Birde şöyle birşey var benim bir arkadaşım aynı bu taktikle kanal yapıp o kanalın ödemesini alınca da kanalı güzel fiyata satıyodu.Her ay böyle kanal yapıp satıp onunda parası geliyo.Buda iyi bi taktik ama ben bu kadar para kazandıran kanalımı satmaya kıyamam :):)

Az da olsa bildiklerimi paylaşmaya çalıştım.İnşallah işinize yarar bu bilgiler.Hepiniz allaha emanet olun.Bol kazançlar herkese.

3. maddeyi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin? nasıl yapılır ?

çok güzel diyorsunda benim kanalda 100 izlenimden yukarı almıyor çaresi varmı abone için ?

Hocam bu şekilde 250$ kazanmanın imkanı yok. Ayrıca en son yüklenen videonun yerini değiştirdi sol tarafta uzun halde çıkıyor ve bu reklamın altına geliyor tıklanmayı düşürüyor ;)

burda yeni olan ne var ben mi birşeyleri gözden kaçırıyorum.

Hocam bu şekilde 250$ kazanmanın imkanı yok. Ayrıca en son yüklenen videonun yerini değiştirdi sol tarafta uzun halde çıkıyor ve bu reklamın altına geliyor tıklanmayı düşürüyor ;)

Kazanan kazanıyor :) Sen gider 1 ay önceki videoyu atarsan kazanamassın.Biraz düşün,kafa yor,anlarsın nasıl kazanıldıgını :) Bu arada videonun son 10 saniyesine önerilen videoyu koyunca reklama denk gelmez.Bunuda benmi söyliyim.

hiçbir şey yok ve 250 dolar kazanmanın imkanı da yok :D

:D benimde bir taktiğim var ayda 10 bin dolar garantili.yapmanız gereken tek şey ayda 10 milyon izlenim almak
[MENTION=2744]Dante[/MENTION] şaka mı yapıyorsun sen birader bunlar zaten işin A B C si

bende aynen bu şekilde kanallarımı açıp aktif ediyorum, sadece kanal açıp video atıp çıkmak için kullanmıyorum, banner logo yazılar öne çıkan varsayılanlar hepsini ayarını yapıyorum etkisi oluyor günlük kazancım 8$ ile 13$ arası değişmekte o nedenle tavsiye ederim sizlere, ve elinizden geldiğince popüler olan videolar sitelerinde embed kodu desteği olan sitelerde paylaşın ;)

Adam doğru söylüyor ama böyle paylaşım yapsanız dahada tutabilir mesela bu ay geçen olaylar ne yazıkkı savaş ile ilgili :( o tür videoları paylaşsanız tutar..

Örnek : Recep Tayyip Erdoğan |

Hocam yeni bişe var diyen olmadı ki ?

250 dolar kazanç demişsin,sadece verdiğin yöntemlerle kazanamazsınki yeni birşey olması gerekiyor.eline sağlıkta yeni başlayanlar için giriş olur en fazla 250 dolar kazandırmaz.

:D benimde bir taktiğim var ayda 10 bin dolar garantili.yapmanız gereken tek şey ayda 10 milyon izlenim almak
[MENTION=2744]Dante[/MENTION] şaka mı yapıyorsun sen birader bunlar zaten işin A B C si

Kardeşim napiyim sen beceriksizsen.İstiyosunuz ki herşey elinize gelsin.Hazır yiyelim.Hiçbişe yaptıgınız yok burda milletin anlatımına yorumuna da sallıyosunuz.Sen bişeler yapamıyosan benim sana yapabilcek bişeyim yokki.Ben kazanıyorum.3-4 arkadaşım böyle kazanıyo.Demekki taktikte sorun yok sende sorun var

---------- Mesaj saat 15:40:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:39:58 civarında gönderildi. ----------

250 dolar kazanç demişsin,sadece verdiğin yöntemlerle kazanamazsınki yeni birşey olması gerekiyor.eline sağlıkta yeni başlayanlar için giriş olur en fazla 250 dolar kazandırmaz.

Hocam inan kazanılıyo.Dene uraş biraz,sabret kazanılıyo.

Kardeşim napiyim sen beceriksizsen.İstiyosunuz ki herşey elinize gelsin.Hazır yiyelim.Hiçbişe yaptıgınız yok burda milletin anlatımına yorumuna da sallıyosunuz.Sen bişeler yapamıyosan benim sana yapabilcek bişeyim yokki.Ben kazanıyorum.3-4 arkadaşım böyle kazanıyo.Demekki taktikte sorun yok sende sorun var

yahu ne mantıksız adamsın,benim ne kazandığımla ne alakası var,başlık açıyorsun bide çarşaf çarşaf yazıyorsun yaptığın tek şey x izletirseniz x kazanırsınız.hadi uğraşamam seninle.

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ün taktikleri geldi aklıma :D

aslında bir insan az araştırsa rahat 250dolar kazanır fakat bizim milletimiz alışmış hazıra :) 2-3 tane dikkat edilmesi gereken yerler var onu görebilmeniz lazım

arkadasın paylaşımına teşekkür ederim fakat bircok kişinin zaten sıkıntısı izletememesi bu açıdan yaklaşsaydınız güzel bir konu olurdu ;)

Bu video yerinde olmuş helal adamlara iyi dalga geçmişler :D :D

ben isteyen bir kisiye bir ayda en az 250 dolar kazandirabilecek bir yontem soylerim hem legal hem telif riski yok ama yarin kalkip banada telif atmayacagina guvenemiyorum. denedim bir arkadas telif atmisti misal. Bu yontemden hem daha kolay hemde garanti. (mobilden yaziyorum yazim hatalari varsa affola)

ben isteyen bir kisiye bir ayda en az 250 dolar kazandirabilecek bir yontem soylerim hem legal hem telif riski yok ama yarin kalkip banada telif atmayacagina guvenemiyorum. denedim bir arkadas telif atmisti misal. Bu yontemden hem daha kolay hemde garanti. (mobilden yaziyorum yazim hatalari varsa affola)

aynen öyle besle kargayı çıkarsın gözünü :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri