Merhaba Arkadaşlar 1 ayda sadece ölçüm yaparak 40 EUR kazanabilirsiniz.
Katılım ücretsiz !! Detayları okuyun.
+ Yepyeni bir platformla tanışın.Başka görevler de yapma fırsatınız olabilir.
Detaylar :
Kabul edilirseniz size bir cihaz gönderilecek ve Günde bir kaç kez internet hızınızı test edecek.Hepsi bu kadar.
*Günde 2GB veri kullanır.Kişisel verileriniz izlenmez.
30 Günün sonunda cihaz sizde kalmaya devam ederse ek olarak ayda 7 euro da kazanmaya devam edeceksiniz.
-Mining vs trojan,hile hurda,kesinlikle değildir, sizin herhangi bir para da ödemenize gerek yoktur.
-Uluslararası çalışan Sağlam bir platformdur.Facebook da bu firmaya bazen ölçüm yaptırıyor.
-Yabancı bir platform olduğu için size gelen maillerde ingilizce gerekebilir.(Translate ile çözersiniz.)
-Bunu bir reyting ölçümü gibi düşünün sizin hiç birşey yapmanıza gerek yok.
*Göreve katılabilmeniz için aşağıdaki internet saplayıcılardan birine sahip olmanız gerekiyor. (50Mbps )
-Sisteme sadece davetiye ile girilebiliyor bu yüzden link veremiyorum.
-Sizi sisteme kabul edip cihaz gönderebilmeleri için bazı bilgiler gerekli (ben kendim form doldurup göndereceğim )
-Kabul edilirseniz onay maili alırsınız.Sonrasında ben yine yardımcı olurum.
ŞARTLAR
>Ödeme alabilmeniz için paypal ya da payoneer hesabı gerekiyor.
BU BAĞLANTILARDAN HER HANGİ BİRİ
>50 Mbps ile Vodafone VDSL
>50 Mbps ile Vodafone Fiber
>50 Mbps ile Türk Telekom VDSL
>50 Mbps ile Superonline Fiber
Cihazı kurduktan ve en az 30 gün sakladıktan sonra 40 EUR.
Cihazın aktif olduğu her ay için 7 EUR ek olarak (ayda en fazla 5 gün!).
KATILMAK İÇİN :
-Şartları karşılayan ve katılmak isteyenler pm den veya
[email protected] dan mail atarak gerekli bilgileri iletebilir.
KATILMAK İSTEYENLER (ŞARTLARI SAĞLAYANLAR !) Bu bilgileri gönderirseniz başvurunuzu yapabilirim.
İnternet sağlayıcı :
Ad Soyad :
Email :
*Arkadaşlar kazanç olarak Benim burada küçük bir referans komisyonum var sadece.Kendim şartları sağlamadığım için malesef
katılamıyorum.İnternet hattı uygun olan değerlendirsin.
Katılanlara şimdiden hayırlı olsun.
GÜNCELLEME : Tüm sorularınızın yanıtını bu linkte bulacaksınız. BURADAN
(Translate ile çevirin )Genele açmaya karar verdim.Haklı olarak herkes şüpheli yaklaşmış.
İsteyen kendisi kayıt olsun incelesin.Bu projeye katılmak isterseniz mail atarsınız.Türkiyeyi kabul eden başka projeler de var isteyen oraya kaydolsun.Yurdum insanı kazansın.
Katılım ücretsiz !! Detayları okuyun.
+ Yepyeni bir platformla tanışın.Başka görevler de yapma fırsatınız olabilir.
Detaylar :
Kabul edilirseniz size bir cihaz gönderilecek ve Günde bir kaç kez internet hızınızı test edecek.Hepsi bu kadar.
*Günde 2GB veri kullanır.Kişisel verileriniz izlenmez.
30 Günün sonunda cihaz sizde kalmaya devam ederse ek olarak ayda 7 euro da kazanmaya devam edeceksiniz.
-Mining vs trojan,hile hurda,kesinlikle değildir, sizin herhangi bir para da ödemenize gerek yoktur.
-Uluslararası çalışan Sağlam bir platformdur.Facebook da bu firmaya bazen ölçüm yaptırıyor.
-Yabancı bir platform olduğu için size gelen maillerde ingilizce gerekebilir.(Translate ile çözersiniz.)
-Bunu bir reyting ölçümü gibi düşünün sizin hiç birşey yapmanıza gerek yok.
*Göreve katılabilmeniz için aşağıdaki internet saplayıcılardan birine sahip olmanız gerekiyor. (50Mbps )
-Sisteme sadece davetiye ile girilebiliyor bu yüzden link veremiyorum.
-Sizi sisteme kabul edip cihaz gönderebilmeleri için bazı bilgiler gerekli (ben kendim form doldurup göndereceğim )
-Kabul edilirseniz onay maili alırsınız.Sonrasında ben yine yardımcı olurum.
ŞARTLAR
>Ödeme alabilmeniz için paypal ya da payoneer hesabı gerekiyor.
BU BAĞLANTILARDAN HER HANGİ BİRİ
>50 Mbps ile Vodafone VDSL
>50 Mbps ile Vodafone Fiber
>50 Mbps ile Türk Telekom VDSL
>50 Mbps ile Superonline Fiber
Cihazı kurduktan ve en az 30 gün sakladıktan sonra 40 EUR.
Cihazın aktif olduğu her ay için 7 EUR ek olarak (ayda en fazla 5 gün!).
KATILMAK İÇİN :
-Şartları karşılayan ve katılmak isteyenler pm den veya
[email protected] dan mail atarak gerekli bilgileri iletebilir.
KATILMAK İSTEYENLER (ŞARTLARI SAĞLAYANLAR !) Bu bilgileri gönderirseniz başvurunuzu yapabilirim.
İnternet sağlayıcı :
Ad Soyad :
Email :
*Arkadaşlar kazanç olarak Benim burada küçük bir referans komisyonum var sadece.Kendim şartları sağlamadığım için malesef
katılamıyorum.İnternet hattı uygun olan değerlendirsin.
Katılanlara şimdiden hayırlı olsun.
GÜNCELLEME : Tüm sorularınızın yanıtını bu linkte bulacaksınız. BURADAN
(Translate ile çevirin )Genele açmaya karar verdim.Haklı olarak herkes şüpheli yaklaşmış.
İsteyen kendisi kayıt olsun incelesin.Bu projeye katılmak isterseniz mail atarsınız.Türkiyeyi kabul eden başka projeler de var isteyen oraya kaydolsun.Yurdum insanı kazansın.
Son düzenleme: