1 Aylık Özgün Oyun Kanalım Bilen Bilir.

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar özgün oyun kanal açalı 1 ay oldu şimdilik pek bir ilerleme kaydetmedim fakat bu işin içinde olan sağlam youtuberler ile tanıştım onlarda aynı şekil ilk zamanlar biraz sıkıntı çekmişler. Ben video çekip atmaya devam edeceğim video sayım iyi seviyelerde sayılır 100 video çekip 2 dklık özel bir video hazırlayacağım inşallah o videoda bir patlama yapmayı düşünüyorum bakalım en son videomda kendimi tanıttım ufak bir kitlem var sayılır. Örnek olması açısından kanalın linkini atıyorum girip bakabilirsiniz kötü niyetli kişilerede hakkımı helal etmiyorum.

Buyrun kanal:

AliReyizTR - YouTube

Bu da örnek bir video:

Türkçe Minecraft Survival Mod Bölüm #18 - Hanımın Çiftliği - YouTube

Senin sorunun bence etiketler yada açıklama .. yoksa videon niye izlenmesin güzel videolar yüklüyosun

Senin sorunun bence etiketler yada açıklama .. yoksa videon niye izlenmesin güzel videolar yüklüyosun

Aynen hocam baştan düzenlicem etiketleri baştan savma yapmıştım öyle artık etiketleri videoyu upload ederken tek tek düşünerek yapacam. Onun etkisi çok bencede.

puhaha :) kaşlar 1 numara ! sen oyun cekme VLOG yap düzenli bak kesin patlar :) cok begendim ! oyun videolarını izlemedim bile;)
effektleride güzel düşünmüşsün !

Bence kanala abone kasma oldugu gibi görünsün.

Ben de tam aboneler organik mi diye soracaktım arkadaşın yorumunu gördüm.

Bence de abone kasma herşey doğal olsun. Ayrıca yayınladığın videoların aboneler tarafından izlenip izlenmemesi de bence videoların performansını etkiliyor. Ne kadar pasif abone olursa o kadar dezavantıjımıza bence.

Bol şanslar, bol kazançlar

puhaha :) kaşlar 1 numara ! sen oyun cekme VLOG yap düzenli bak kesin patlar :) cok begendim ! oyun videolarını izlemedim bile;)
effektleride güzel düşünmüşsün !

Eyvallah hocam yorumunuz beni gerçekten mutlu etti :) 8 9 aydır uğraşlarım sonucu hareket etmeye çalışıyorum YouTube'nin özgün kanallara önerdiği şeylerden biride karizmayı düşünmeyeceksiniz diyor :) Ciddi kanallar pek beğenilmiyor falan filan ona göre tam orta ayarı bulmaya çalışıyorum :)

Ben de tam aboneler organik mi diye soracaktım arkadaşın yorumunu gördüm.

Bence de abone kasma herşey doğal olsun. Ayrıca yayınladığın videoların aboneler tarafından izlenip izlenmemesi de bence videoların performansını etkiliyor. Ne kadar pasif abone olursa o kadar dezavantıjımıza bence.

Bol şanslar, bol kazançlar

200 civarı organik abonem var zamanında daha iyi görünsün diye kasmıştım 500 e yakın sayıda sonra pişman oldum işte süs diye duruyorlar artık :)

Eyvallah hocam yorumunuz beni gerçekten mutlu etti :) 8 9 aydır uğraşlarım sonucu hareket etmeye çalışıyorum YouTube'nin özgün kanallara önerdiği şeylerden biride karizmayı düşünmeyeceksiniz diyor :) Ciddi kanallar pek beğenilmiyor falan filan ona göre tam orta ayarı bulmaya çalışıyorum :)

bence sen pewdiepie örnek alabilirsin yani bi köşede kendi kafanı koy..arada bi vlog yap onun gibi ...bi kız bul yanın yap işte aynısını türkce version :) yaşın daha 18 oda o yaşlarda başladı şimdi görüyprsun (tutarsa garanti vermiyorum tabi ama icimden bunlar gecti)

bence sen pewdiepie örnek alabilirsin yani bi köşede kendi kafanı koy..arada bi vlog yap onun gibi ...bi kız bul yanın yap işte aynısını türkce version :) yaşın daha 18 oda o yaşlarda başladı şimdi görüyprsun (tutarsa garanti vermiyorum tabi ama icimden bunlar gecti)

tabi pewdiepie işin ustalarından fakat kendi tarzımı oluşturmayı düşünüyorum belli bir kitleden sonra bu işi ciddi anlamda geliştirmeyi planlıyorum bakalım şimdilik diğer youtuberler gibi takılıyoruz :)

tabi pewdiepie işin ustalarından fakat kendi tarzımı oluşturmayı düşünüyorum belli bir kitleden sonra bu işi ciddi anlamda geliştirmeyi planlıyorum bakalım şimdilik diğer youtuberler gibi takılıyoruz :)

ama ben dedimki oda 18 yaşındaydı sen belki onun 18 yaşında olduğu zaman daha iyi olabilirsin ? yani ölcüm olarak şimdiki halini demiyorum :)

Hocam çok güzel videolar :) Benimde var birtane oyun kanalıda minecraft başlıycam anlatabilirmisin özelden biraz şu oyunu ya anlayamadım nasıl birşey olduğunu. Bu modları felan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri