1 bucuk milyon yabancı facebook sayfası

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Selam aleykum arkadaslar bir bucuk milyonluk bir fan sayfası var fiyatı 7,500 tl almayı düşünüyoruz ama aklıma takılan bu sayfayla iyi gelir elde edebilirmiyim.Aktifliği yüksek bir sayfa.Sizlerden fikir alayımd edim.

sayfayı görmeden karar vermek zor ama genel olarak hayalindeki dönüşü alamıyacagını söylemek isterim

Kardeşim Alıcagın sayfanın İçeriğine Göre elinde hazır bir kanal varsa al derim etkili olur Ha yok dersenki alırım sayfanın içeriğine uygun bir kanal açarım Dersen Oda hakkına hayırlı derim kardeşim ...

sayfayı görmeden karar vermek zor ama genel olarak hayalindeki dönüşü alamıyacagını söylemek isterim

Aslında benim niyetim türkçe sayfalar almak cünkü paylasımalrda sorun yasamamak icin mesela bazen 300-400 k lık sayfalara atıyoruz nerden baksan 100 tıka yakın dönüş geliyor ve en fazla iki yayın yapıyoruz genelde birdir.Bu bir milyonluk aktif bir türk sayfası osla ve günde on baglantı atsam benim aylık kazancımı saglar diyorum en azından öyle düşündüm ama :(

hocam dedigim gibi sayfayı dönüşüm oranlarını vs analiz etmeden kimsenin sayfasına bişey demek zor

ama 7500 tl diyorsun aynı sayfadan 5-10 liraya baglantı reklam alsan 750 paylaşım yapar ki bu en az 750 tane paylaşım demek günde 2 baglantıdan 6 aydan fazla zaman demek ve bu 6 ay boyunca youtubeden yabancı kaynaklı bir siteye link cıkısı yaptıgında sayfanın kapanma ihtimali cok yüksek demek kapanmasa bile sayfanın ölmesi demek cok itina ile ugraşırsan öldürmeye bilirsin ama kapanmasına engel olamazsın

onun yerine cok daha az maliyet ile kafana koydugun bir kelimede sitelerden direk link çıkışı falan alırsın kanal feedine seo yaparsın yani su zamanda özellikle youtubede ciddi seo yapanlar için rekabet yok denecek kadar az

atıyorum kelimen beyaz şhow olsun güncel buloglardan falan 1k tl lik link cıkışı al
200 300 liralık kanalın hakkında tanıtım yazısı al yükledigin videoda imla kurallarına dikkat et 20 30k lık aktif bir facebook sayfasında da paylaşımlşarını yap yükledigin her skecte aramalarda kafada olur hiti toplarsın :)

ha bu dedigimi daha az rekabetli bir kelimede 100 liralık bir bütçe ile de deneyebilirsin

Anladım hocam ufaklı syafalar v.s var zaten hep dini cierikli onlarda.30- 40 - 200 k karısık arkadasların v.s o yüzden takıldım kaldım bakalım ufak caplı aktif sayfaaklrda buluruz yada dediğin gibi forum tanıtımı gibi tutulcak videoalrın tanıtımlarını yaparım adworstadada reklam veririm :)

Arkadaşlar facebookta video paylaştımız zaman izlendikce youtube de izlenme sayısı artıyormu ?

Arkadaşlar benim yabancı sayfalarım var 40k ve 30k bide 15k lık var bunlarda yabancı videolar yükleyip paylaşıyorum.

Analyticsten baktığımda İzlenimlerin %75'i Faceden geliyor.

Yani Facebook sayfalarından izlenme alabilirsiniz hocam.

Ben şu 3 gündür günde 10 k üzeri izlenme alıyorum ve sadece sayfalarda paylşaım yapıorum günde 5-6 video civarı.

Yani benim bu sayfalardan bu kadar izlenme alıyorsam sizin 1,5 m lik sayfalardan baya bi izlenme alırsınız.

Bide benim sayfam aktif değil para ile çektirmiştim üyeleri.

Sizinki aktif olduğu için izlenme ve tık alırsınız hocam.

Hocam link kısaltarak da iyi para kazanırsın 1k ya 4 5 lira veriyolar günde 10k sayfa görüntüleme alsan 40tl yapar günde bence gayet iyi para :)

Tabi sayfayı alırken çok aktif mi ona dikkat et :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri