1 Dakikada Videoyapında 10'larca Kanal

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Reina

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba, sizlere videoyapa sokulu kanal satışını başlatmış bulunmaktayım. Günlük eklenecek stok 75'dir. Eğer rağbet artarsa bu sayıyı 2-3 kat arttırabilirim.

5 Kanal - 15 TL (7,5 TL KANALLAR , 7,5 TL İŞCİLİK)
10 Kanal - 25 TL (15 TL KANALLAR , 10 TL İŞCİLİK)
75 Kanal - 150 TL (112,5 TL KANALLAR , 35,5 TL İŞCİLİK)

Asıl noktaya gelirsek, aldığınız kanal sayısı kaç olursa olursa maximum 5 dakika içerisinde videoyapınıza bağlanacaktır. (Videoyap Kanal Transfer)

stok : skypedan görüşünüz

NOT : Kanallar : gmail,şifre,kurtarmamaili,kanalurl,telefonnumarası şeklinde verilecektir)

Güven : Kanala video atılmaması durumda 7 gün içerisinde kapanırsa geri iade alabilirim.

RABBİM UTANDIRMASIN

Son düzenleme:
ilk 3 kişiye 5er ref verelim.videoyap ıd ve pwlerinizi özelden gönderin.

Daha fazla detay verirmisin hocam ilk defa bu iş yapılacak

Her seferinde ip değiştirecekmisiniz
Temiz bi şekildemi bağlanacak yani ve daha fazla detay verirseniz iyi olur :) kanımca
3. Ref olayım
Ama şuan videoyap hesabım yok yaklaşık 2 senedir kullanmıyorum ama güzel bağlarsan sayende bi videoyap alırım belki

edit.. benden sonra yazan arkadaşa verebilirsiniz refi [MENTION=49038]Reina[/MENTION]

Son düzenleme:
1- kendi kanallarımızı versek bağlarmısınız
2- Bide 15dk onaysız kanal versek 15dk onaylayıp bağlarmısınız

videoyap ıd pw nizi lütfen pm atın

ref alabilirmiyim

Temiz bi şekildemi bağlanacak yani ve daha fazla detay verirseniz iyi olur :) kanımca

hocam çok temiz çalışan biriyim. zaten kendimede bu şekilde kanal bağlıyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] benim hakkımda bikaç cümle yazma imkanı varsa yazabilir. ıp çerez bunları söyleyerek konuya hava katmak istemedim bu dedikleriniz zaten klasikleşmiş şeyler. 7 gün içerisinde video atılmadan kanal kapanırsa koşulsuz şartsız para iadesi yada ek kanal imkanı tanıyorum.kanal kapanma oranım %3'dür. 3 senedir bu işteyim.bakmayın siz üyelik tarihime :D

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

1- kendi kanallarımızı versek bağlarmısınız
2- Bide 15dk onaysız kanal versek 15dk onaylayıp bağlarmısınız

1- kendi kanallarını bağlayabilirim.
2- onuda yapabilirim.

ama ben bu işden onaysız alarak hem onaylayıp hemde bağlama işinden para kazanıyorum. dediğinizi yapabilirim ama bana bişey kalmaz. ama kanal miktarı yüksekse, detaylı görüşmek için skype ekleyebilirsiniz.

3. Refi nazo arkadaşımıza ver ayıp olmasın zaten videoyap hesabım yok

ref varsa bende alabilirmiyim daha dün 180 tlye video yap aldım 100 tl yeniledim 80 tl vds aldım.
Üyelik Id : 2109

1 ay once fln cok sorusturmustum cok sukur biri ile anlastim ben ;) fakat hizmetiniz temiz ve duzenli olursa forum icin yararli olacagina inaniyorum ;) hayirli calismalar

Edit : kanal sayisi fark etmeksizin 5 dk da teslim diyor tek anlamadigim yer burasi aciklarsaniz sevinirim

1 ay once fln cok sorusturmustum cok sukur biri ile anlastim ben ;) fakat hizmetiniz temiz ve duzenli olursa forum icin yararli olacagina inaniyorum ;) hayirli calismalar

Edit : kanal sayisi fark etmeksizin 5 dk da teslim diyor tek anlamadigim yer burasi aciklarsaniz sevinirim

kanallar benim videoyapımda, siz aldığınız zaman kanaltransfer özelliğiyle sizin videoyapınıza 5 dakikada aktarıyorum. sizde beklememiş oluyorsunuz.

Hocam bu şekilde ugrasmaktansa kanalalsata bağla kanalları hem ugrasmazsin hemde alan içinde garantili olur.

3. Ref olayım
Ama şuan videoyap hesabım yok yaklaşık 2 senedir kullanmıyorum ama güzel bağlarsan sayende bi videoyap alırım belki

Hocam ilk defa değil bir süredir [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] ile bu şekilde çalışıyorum ve bu şekilde çalışan baya da arkadaş var diye biliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri