1 Dakikada Yazma Testi ( Varmı meydan okuyan ? :)

mesleğimiz bu :D 2009 yılında rekor kırarak girmiştim mesleğe 3 dakikada 258 kelimeydi.. şimdi daha da ilerlemiş ben farkında bile değilim dün gece can sıkıntısına bir deniyeyim dedim :D

Maşallah abi fenasın valla. :)
Katipliği tavsiye eder misin? :) memurlar.net te çok okudum da, yerin dibine sokan da var, öven de var (yerin dibine sokan çoğunlukta)
ama bu her meslek için böyle galiba, yaptığı işten memnun olan çok az adam var, millete baksak işsiz kalırız. Bu hafta bir mülakata gireceğim, olmazsa katipliği de denemeyi düşünüyorum.

Maşallah abi fenasın valla. :)
Katipliği tavsiye eder misin? :) memurlar.net te çok okudum da, yerin dibine sokan da var, öven de var (yerin dibine sokan çoğunlukta)
ama bu her meslek için böyle galiba, yaptığı işten memnun olan çok az adam var, millete baksak işsiz kalırız. Bu hafta bir mülakata gireceğim, olmazsa katipliği de denemeyi düşünüyorum.

her işin kötü yanı vardır.. memurluk açısından en zor mesleklerden birisidir.. yaptığn iş hep risk içerir, sürekli amirin olur ve amirlerin en üst makamlardakilerdir, kaprisli veya düzgün gelmesi senin şansınadır.. adliyede %20lik kısım rahat yerde çalışır gerisi sıkıntılıdır o yüzden böyle oluyor forumlarda.. ama yine de memursun yani :)

=)
CuLbUEe.png

Link:
http://10fastfingers.com/speedtests/generate_screenshot_result/131_683_0_0_120_3_99.92_4_4777

haftanın yorgunluğu ve sabah saat 05.20... anca bu kadar :) [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] [MENTION=12529]SameT[/MENTION] [MENTION=11709]ersan145[/MENTION]

124_645_0_0_114_4_99.86_7_4879

Hey maşallah :) ya şeyi sorayım yeri gelmişken mülakatlar bu şekildemi oluyor yoksa imlalı ve metin halindemi oluyordu :)

alışınca oluyo 94 100 ü geçince alırım foto artık

konu eskiymiş yeni farkettim boş yere uplamış oldum 2014 konusuymuş ciddi ciddi hiç farketmedim bi gece gece eğlence olsun dedim ama kısmet değilmiş :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri