1 Dünya Engelinin Content ID hak talepleri Bölümünü kırmızıya döndürmesi

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Böyle birşey başına gelen oldu mu acaba?

Kanalı silmelimiyim sıkıntı çıkarır mı bana bu? 1 dünya engeliyle para kazanmaların kapatılmadığını biliyorum ama burasının kırmızıya dönmesi kafamı karıştırdı..

EKLEME: Bu arada kanal yarı özgün beyler, %50 %50 yani.. Ne zaman günlük 50-60 tl nin üstüne çıksam mutlaka ama mutlaka alakasız bir videoya dünya engeli geliyor! Yarı özgünde fayda etmiyor yani

Şuan zaman aleyhime işliyor, bu olay gece 4 de oldu. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bir yardımcı olsa sevinirim. Bu durumun sonucu bana para kazanma kapatılması olarak dönebilir mi? Kanalı silmelimiyim

Daha önce bu tarz birşey başıma gelmediği için benim pek bir bilgim yok!

Dünya engeli yediysen eğer şimdi olmasa da daha sonra kanalı kapatabilirler ki bunu da açıklamada belirtiyorlar. Bana kalırsa eğer alacağını aldığını düşünüyor, aynı adsense hesabına başka kanallar bağlı ve video kaynağın belliyse sil dostum.

Dünya engeli yediysen eğer şimdi olmasa da daha sonra kanalı kapatabilirler ki bunu da açıklamada belirtiyorlar. Bana kalırsa eğer alacağını aldığını düşünüyor, aynı adsense hesabına başka kanallar bağlı ve video kaynağın belliyse sil dostum.

Kökten temizledim hocam, aslında kanalda yoktu adsensede tek kanalla ilerliyordum ama yinede silme kararı aldım. En azından bi asgari ücret birikmişti içinde çok şükür.. Aynı kanalı açtım şimdi tekrar, olan abonelere oldu maalesef

Kökten temizledim hocam, aslında kanalda yoktu adsensede tek kanalla ilerliyordum ama yinede silme kararı aldım. En azından bi asgari ücret birikmişti içinde çok şükür.. Aynı kanalı açtım şimdi tekrar, olan abonelere oldu maalesef

Çok geçmiş olsun. Bende de bu durumlar oldu. Elim varmadı silmeye ancak silmek zorundaydım. Ancak ben günde 50-60 TL'nin üzerine nasıl çıktığını merak ettim.

dünya engeli videoyu sildikten sonra o kendi yeşile dönüyor dert edecek birşey değil

dünya engeli videoyu sildikten sonra o kendi yeşile dönüyor dert edecek birşey değil

Ne kadar bir zaman diliminden sonra dönüyordu hocam? Keşke daha önce yazsaydınız kanalı uçurdum yav.. Ama bi 30 dakika beklemişimdir sanırım silmeden kanalı hala kırmızıydı..

@teknoemin 3 aylık bir kanaldı hocam, kısa dönemde olmadı yani kazanmam. ilk ay 300, 2.ay 400 3. ayda 900 civarı getirisi oldu işte ne zaman kazanç ivme kazansa birşey oluyor.. Özellikle bu dünya engelinin kazancın katlanmaya başladığı zaman geldiğini düşünmeye başladım.. 3 ay eşleşen bile gelmeyen kanala son 10 günde 50-60 tl kazandırmaya başlayınca dünya engeli gelmesi çok abes kaçtı aynısı daha öncede yarı özgün kanalımda başıma gelmişti onuda silmek zorunda kalmıştım ama onun abonesi buna oranla çok azdı.. Bunun kadar koymamıştı yani bana :)

@Ali Tahsin

daha dün bir kanal kırmızı olmuştu dünya engelinden 1 saat içinde dönüyor sanırım süre tutmadım sildiyseniz kanalı geri alın bekleyin bakalım yeşile dönmüş mü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri