1 gmail adresine 3 farklı kanal !!!!

bilenesor

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 1 gmail adresine 3 farklı para kazanmaya ayarlı kanal ekleyebiliyorum desem bana ne derdiniz???

1. kanalların hepsinin mail adresi aynı
2. kanalların hepsinin adları farklı
3. kanalların hepsinin para kazanması aktif
4. kanalların hepsinin içerikleri ve etiketleri farklı
5. farklı videolar yüklü ve izlenmeleri ve istatislikleri ayrı

yorumlarınızı bekliyorum

benim bildigim ayrı adsenselere baglanıyor yanlış biliyorda olabilirim aklımda öyle kalmış hatta adsense ban lanma tehlikesi vardı sanki serkan hocam geldiginde bu konuya açıklık getirirse iyi olur

Şeymi:

entegre ettiğinde artık her youtube kanalı google+ da bir sayfa oluyor. Ama çoklu olacağı aklıma gelmemişti. Nasılsa 2-3 tane sayfa açma yasağı yok. Senin dediğine tek mantıklı yol bu gibi duruyor.

Bumudur?

ben tek maile 2 tane kanal açtım. demekki 3.de olabiliyor

banlanma yok banlanma yok ağzını yel alsın :D

dün baya abandım kanala olmadık şeyler yükledim sonucunda para kazanma devre dışı kaldı 1 tanesinde ama diğerleri devam

:D hayırlı ola

uzun zamandır kullanıyorum ama upload programları ile yükleme sorun oluyor hatta yüklemiyor bile diyebilirim

son günlerde onunla uğraşıyorum çözersek eğer güzel olacak

---------- Mesaj saat 14:42:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:41:34 civarında gönderildi. ----------

ben tek maile 2 tane kanal açtım. demekki 3.de olabiliyor

hocam 3 değil daha fazlada açılabiliyor sıkıldıkça açabilirsiniz

para kazanmaya yeni soluk geldi sanırım haksızmıyım

Nasıl oluyor tam açıklarmısın bi :D google+ sayyfasımı yoksa alakası yokmu

6. Bir kanal banlanirsa diger 2 sine ne oluyor :) ? Bunu deneyebildin mi?

digerleride gider.!!!

---------- Mesaj saat 13:54:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:30 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar 1 gmail adresine 3 farklı para kazanmaya ayarlı kanal ekleyebiliyorum desem bana ne derdiniz???

1. kanalların hepsinin mail adresi aynı
2. kanalların hepsinin adları farklı
3. kanalların hepsinin para kazanması aktif
4. kanalların hepsinin içerikleri ve etiketleri farklı
5. farklı videolar yüklü ve izlenmeleri ve istatislikleri ayrı

yorumlarınızı bekliyorum

hakilisin derim henuz beta olan bir uygulama su sekilde aciklayim.!!!

yeni bir google+ sayfaniz oluyor, kanal url niz yine ayni degismiyor,tek gmail hesabindan farkli kanal dediginiz sey, asil kanala bagli caliyor yani asildan cikis yaparsaniz diger kanallarinizda gozukmez asila giris yaparsaniz ve hesabi degistir derseniz diger bagli kanallariniz gozukur, para kazanmalari otomatik ayni adsenseye bagli acililiyor yani ana hesabinizda adsenseye bagimli aciliyor etiketler ayri istatisdikler ayri ama tek gmail tek adsense ve hepsinin bagimli oldugu bir youtube hesaniz var ve bunun basina bir is gelirse digerleride gider.!!!

tamam senin dedigini anladım 1 kanal banlanırsa gmaildeki diger kanallar da gidiyor yanlız adsense yönünden sorun oluyormu

Nico adsense birsey olmazda etc arkadasinda dedigi gibi diger kanallarda banlaniyorsa biraz kötü bi durum..

Bunu sanirim tamamen bagimsiz 3 kanal gibi degilde , internet sitelerindeki domain sistemini düsünürsek alt domainler gibi düsünebiliriz.

Örnek : mynet.com --> ana domain
haber.mynet.com
spor.mynet.com ---> bunlar alt domainlerdir.. icerikleri birbirinden bagimsiz olabilir ama ana domaine birsey olsa tabiki hepsi kapanir.

Ben buna benzettim.Ama yinede güzel ve yeni bir olay , paylasim icin tesekkür ederiz [MENTION=544]bilenesor[/MENTION] ..

Nico adsense birsey olmazda etc arkadasinda dedigi gibi diger kanallarda banlaniyorsa biraz kötü bi durum..

Bunu sanirim tamamen bagimsiz 3 kanal gibi degilde , internet sitelerindeki domain sistemini düsünürsek alt domainler gibi düsünebiliriz.

Örnek : mynet.com --> ana domain
haber.mynet.com
spor.mynet.com ---> bunlar alt domainlerdir.. icerikleri birbirinden bagimsiz olabilir ama ana domaine birsey olsa tabiki hepsi kapanir.

Ben buna benzettim.Ama yinede güzel ve yeni bir olay , paylasim icin tesekkür ederiz [MENTION=544]bilenesor[/MENTION] ..

forum da turkcell mantığı ile çalışıyorum
hayat paylaştıkça güzel

elimden geldiği kadar

alt kanallar banlanırsa bişey olmuyor digerleri hala aktif kalıyor

nrmqz.png

gmaille youtube giriş yaptıgınızda size secenek sunuyor hangi kanalla devam etmek istersiniz diye
banlanmıs kanalı secerseniz kitleniyor digerine gecis yapılamıyor ama banlanmamıs kanalı secerseniz giriyor her şey normal

alt kanallar banlanırsa bişey olmuyor digerleri hala aktif kalıyor

nrmqz.png

gmaille youtube giriş yaptıgınızda size secenek sunuyor hangi kanalla devam etmek istersiniz diye
banlanmıs kanalı secerseniz kitleniyor digerine gecis yapılamıyor ama banlanmamıs kanalı secerseniz giriyor her şey normal

mayk alt kanalını banladılar mı tecrübe oradan mı :D ??

ana kanalımı banladılar tecrübe ordan :D

zaten ana kanal 2 ihtar alınca kaybetmemek için araştırmalara girip keşvetmiştim bu olayı da :)

bu alt kanal dedigimiz kanallar daha iyi hit alıyor ama neden bilmiyorum ama şirket profili gibi falan tanımlıyor youtube galiba

arkadaşlar sanki yeni bir dönem başlıyor

ban yenildiğinde birçok şeye yeniden başlamak zorunda kalmıyoruz

ben ban yemedim ama mayk a güven sonsuz

Yöntemi açıklamanızı merakla bekliyorum, öğrenebilir miyiz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri