1 Gün Süreli Açık Arttırma Youtuber İçin Efsane Kamera Panasonic HDC-SD60 Ücretsiz Kargo

baris13

Kayıtlı Üye
Merhabalar ;

Panasonic'in efsane kamerası sd60 modelini açık arttırma ile satmaya karar verdim.

AÇIK ARTTIRMA KURALLARI
Başlangıç : 150 TL
Minimum Arttırım : 4 TL
Hemen Al Fiyatı : 475TL
Ücretsiz Kargo

Arttırma başlangıç 17.07.2016 - 19:10
Bitiş 18.07.2016 - 22:00

Cihaz temiz , temiz de kullanıldı. Kırığı, çıkığı yok. Orjinal bataryası üzerinde.
Video çekim kalitesi gerçekten inanılmaz iyi. 35x zoom görüntü hiç bozulmadan yapmakta.
Youtube yada günlük videolar çekmek için çok kaliteli. Gezdiğiniz yerleri yada ileri de ki planlarınız içerisinde olabilecek sokak röportajları, şaka videoları için çok ideal.
Aile gezilerinizi, unutulmaz anlarınızı, çocuğunuzun küçüklüğünü 1080i FULL HD olarak görüntü olarak izlemek çok zevk verecektir.

İnternette araştırırsanız Panasonic HDC-SD60 bu konu da olduğu gibi hakkında çok güzel yorumları , en ince detayına kadar öğrenebilirsiniz.

2010-2011 zamanında 1500TL+ fiyatlara satılan bir video kamera. Daha sonrasında sd80 çıkarttı panasonic ama buna rağmen sd60'a olan rağbet dinmedi.

Cihaz gerçekten çok kaliteli. Hafıza kartına kayıt yapıyor. Dokunmatik ekranı, led flaşı, video ve fotoğraf modu, 35x optik zoom'u, yüz tanıma, sabit çekim, bir çok video modu ve çok güzel bir mikrofonu mevcut. (kameranın sesi algılaması cidden çok kaliteli) 1080i full hd çekim yapmakta.

İnternette satanlar var mı diye araştırdım. Sahibinden üzerinde sadece 1 kişi sd60 satıyor o da fiyatı 520 TL belirlemiş. Benim cihazın ön camda çok ufak bir çizik var ama çekime engel değil kendiniz bakınca zor görürsünüz. ( https://www.sahibinden.com/ilan/ali...video-kamera-sifirdan-farksiz-253215443/detay)

Sd10 ve sd9 yani sd60dan daha düşük iki modelini daha buldum satışta olan.
https://www.sahibinden.com/ilan/ali...hdc-sd10-dijital-video-kamera-305566316/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/ali...ideo-kamera-panasonic-hdc-sd9-307989656/detay

Bu ikiside 500 TL den satışta.

Cihazın fotoğraflarını ekliyorum.

(bahsettiğim)

Kendi çekimim Zoom yapılınca detayların bozulmadığını göstermek için çektim. https://www.youtube.com/watch?v=rENACmFwn4Q

Kargo ÜCRETSİZ

Multi

Hayırlı satışlar ama başlık 10 numara abartı içerior :D

4 TL ile başlayalım.

Hayırlı satışlar ama başlık 10 numara abartı içerior :D

Beyler öncelikle teklifleriniz için teşekkür ederim :)

Fakat açık arttırma kuralları sanırım gözden kaçtı. İlk başlangıç 150TL geri kalan arttırımlar 4TL+ ile devam edecek. İsterseniz iptal edin tekliflerinizi editleyebilirsiniz mesajınızı isterseniz 150den başlayın, karmaşıklık olmasın :)

Beyler öncelikle teklifleriniz için teşekkür ederim :)

Fakat açık arttırma kuralları sanırım gözden kaçtı. İlk başlangıç 150TL geri kalan arttırımlar 4TL+ ile devam edecek. İsterseniz iptal edin tekliflerinizi editleyebilirsiniz mesajınızı isterseniz 150den başlayın, karmaşıklık olmasın :)

Pardon hocam yanlış anlamışız :D

166 tl mi oldu en son?

Yok yok , 162 teklif verdiniz ya bundan sonra ki gelecek teklif 166 olacak , yani 166 dan devam edecek :) Multi konu var r10 'da aynı şekilde oradan teklif gelince de bildirim yaparım. buradan teklif gelince de oraya yazıyorum

230 TL teklif geldi Multi konudan. Son 50 Dakika kaldı açık arttırmanın bitmesine.

Bu cihazdan çok daha kötüler bile 500 TL'ye satılmakta. Yarı fiyatından daha ucuz şuan kaçta kalırsa göndericem
Satış 1 Gün süreli AÇIK ARTTIRMA ! Panasonic HDC-SD60 Video Kamera, ÜCRETSİZ Kargo - Kaçırma

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:09 ----------

Son 2 dakika kaldı bitimine. En son 230'da kaldık. Nedense çok heyecansız oldu çok da ucuza gitti olsun alacak kişiye de hayırlı olsun şimdiden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri