1 Günde 40K izlenme

fanitter

Yasaklanmış
Dün bi video attım 1 günde 40K izlenme aldı 2 dislike 2K yakın beğenme
Bugünde bir video attım atar atmaz +301 oldu sizce bunun bi zararı dokunur mu

NVA3bO.jpg

vevoyu atarsan ayakta kalmaz o kanallar.d

O vevo değil :D vevo gibi gösteriyorum resmin üstüne vevo logosu getirince vevo gibi gerçekci oluyo inandığına göre: Dd

hocam vevo logosu bile getirmen yasak vewo getiren gördmde vevo resmi kurum sen onu kullanman bile kanal kapanmana neden:D

spamden kapanabilir kanalın bence kaldır videoları kazandığın da gitmesin...

hocam videolar spam değil organik yani tek kullandığım kanal zaten o

videolar orjinal vevo videosuysa zaten sıkıntı, değilse bile vevo sırf logosu için telif gönderebilir.
Dikkat etmelisin

bak ben sana basıma geleni söliyem direk kapatılar cnn haber kanalın logosunu kullandım kendi kanalımdan günde 20 dolar bırakan haber kanalı idi bir anda kanalı kapattılar öle ihtar filan atmıyorlar direk kanalı kapatıyorlar gene sen bilirsin kardesim ben basıma geleni söledim umarım sana olmaz

Denemeye devam et hocam. Kanal kapanırsa yenisini açarsın. Ama adsense de gidebilir bunu göze alarak ya devam et ya da vevo işini bırak.

kanal ve para kazanma kapanır böyle devam edersen. Başka bir şirketin logosunu kullanmak da suç teşkil eder

benm dün attığım video 100k yı geçti 6 da kanalı kapattılar

3 gün önce (3 ay diyelim) ebook satıyordun şimdi gelmiş amatörce soru soruyorsun castin.

hit almanda sakınca olacağını sanmıyorum ama orada bulunan vevodan kesin başın belaya girer ;) resmi kaldırabiliyorsan kaldır olmadı videoyu sil zaten 40kdan gerekli parayı almışsındır :) ama sadece resim bile kullansan o logo vevonun ;)

Vevo logosunu sadece küçük resime koy tıkladıkları zaman zaten video iyise izlerler ;)

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Müzikten eşleşen geçme diye e-book sattın.
Birkaç gün sonra bu konuda da bir e-book çıkartmanı bekliyorum.
Hayırlısı olsun güzel hit almışsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri