1 hafta sonra topluluk ihtarı kalktı

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Space

Kayıtlı Üye
3 aydır günlük yarım milyondan fazla izlenen youtube'in ne yapsam beni affettiği kanalımdan 1 hafta sonra topluluk ihtarı kalktı :)

Tam 1 hafta önce böyle bir konu açtım:
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...na-itiraz-edip-olumlu-sonuc-alan-oldu-mu.html

Normalde topluluğa itiraz edince sonuç olumlu olursa topluluk kalkıyor bunu bir kaç kez duydum evet ama benim itirazıma RED gelmişti...

İtirazda kendimi tam ifade edemediğim için birde geri bildirim kısmından uzun bir mesaj atmıştım, az önce fark ettim topluluk kalkmış video eski haline dönmüş yayında :D ama tabi ki para kazanması kapalı :o

Dediğim gibi çoğunuz için bizene türü bir konu oldu ama ben genede mutluluğumu paylaşmak istedim, aslında pay alınacak bi yanıda var bu konunun eğer topluluğun yanlış karar olduğunu düşünüyorsanız itirazınıza red bile gelse tekrar kanıtlarla itiraz edin, okuduğunuz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Benim ay başı kiyiminda çok büyük kanallar gitti allem kullem ne varsa ettim denk gelmedi işte.videolari yak dolar yanmazsa direk partner e devam. Sevindim senin adına

mobil mesaj

Sevindim benim de çok üzüldüğüm bir kanal var topluluktan kapanan, itiraz ettim ama kapalı kalacak dediler. Yarın tekrar bir itiraz edeyim bakalım.

Kanalı topluluktan kapanıp itirazına olumlu sonuç alan var mı acaba?

Güncelleme: İtiraz ettiğim topluluk ihtarının geri çekilmesinden sonra para kazanma kapalıydı, bugün para kazanmada geri gelmiş. Video index alıp sıralamada eski yerine gelmiş
Youtube adamsın :)

PvV83N.jpg

Son düzenleme:
Güncelleme: İtiraz ettiğim topluluk ihtarının geri çekilmesinden sonra para kazanma kapalıydı, bugün para kazanmada geri gelmiş. Video index alıp sıralamada eski yerine gelmiş
Youtube adamsın :)

PvV83N.jpg

spam yaptığın videoyu açtılar ha ?

Bu kaç aylık video bu arada ?

Sadece youtubedan gelen mi bu milyon izlenim ?

+18 mi ?

Eski bi kanal mı ?

Film mi ne bu ?

Son düzenleme:
nasıl spam yapmam senin videon mu ? Facebook sayfandan falan mı kastın ?

Kendi çektiğin mi ?

Spam'ın kelime anlamını öğrenmelisiniz, her senin olmayan video spam değildir , direk indirip attığın video spam'dır. Yüksek abonem var bi yerde paylaşmıyorum teşekkürler

dostum senin olmayan her video spamdır bu kadar basit.

O kadar basit değil, amatör video ile montaj yapıp kolaj yaparsan o video spam'dan çıkar. Sizin mantıkla bu kanal ve bu video'da spam:
http://www.youtube.com/watch?v=gFoq8-Xszjs

Ek olarak spam video diye bir şey yoktur uydurulan bir tabir bu. Sizin kast ettiğiniz direk youtube'dan indirilip tekrar youtube'ye atılan video'dur. Spam, istenilmeyen e-posta anlamına gelir genelde ticari amaçlıdır.

Son düzenleme:
sevindim senin adına ...
Benimde 2 gün önce attığım anda index olan ve 16 saatte 35 k izlenim alan daha sonra bizim milletin iğrenç çekememezliği yüzünden topluluk alan bir dizinin fragmanı için çok ayrıntılı bir geri bildirim yaptım bakalım ne olacak ..

ayrıca bu topluluk şikayetini yapan kişilerin bulunma ihtimali varmı bu konuda bilgisi olan varmı ?

teşekkürler..

sevindim senin adına ...
Benimde 2 gün önce attığım anda index olan ve 16 saatte 35 k izlenim alan daha sonra bizim milletin iğrenç çekememezliği yüzünden topluluk alan bir dizinin fragmanı için çok ayrıntılı bir geri bildirim yaptım bakalım ne olacak ..

ayrıca bu topluluk şikayetini yapan kişilerin bulunma ihtimali varmı bu konuda bilgisi olan varmı ?

teşekkürler..

dizi ve filmde hiç bir şey yapamazsın hocam olumsuz kapanır bildirimin.

3 aydır günlük yarım milyondan fazla izlenen youtube'in ne yapsam beni affettiği kanalımdan 1 hafta sonra topluluk ihtarı kalktı :)

Tam 1 hafta önce böyle bir konu açtım:
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...na-itiraz-edip-olumlu-sonuc-alan-oldu-mu.html

Normalde topluluğa itiraz edince sonuç olumlu olursa topluluk kalkıyor bunu bir kaç kez duydum evet ama benim itirazıma RED gelmişti...

İtirazda kendimi tam ifade edemediğim için birde geri bildirim kısmından uzun bir mesaj atmıştım, az önce fark ettim topluluk kalkmış video eski haline dönmüş yayında :D ama tabi ki para kazanması kapalı :o

Dediğim gibi çoğunuz için bizene türü bir konu oldu ama ben genede mutluluğumu paylaşmak istedim, aslında pay alınacak bi yanıda var bu konunun eğer topluluğun yanlış karar olduğunu düşünüyorsanız itirazınıza red bile gelse tekrar kanıtlarla itiraz edin, okuduğunuz için teşekkürler :)

o attığın uzun mesajı bana da pm gönderir misin kardeşim banada lazımda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri