1 haftada 2000 kanal açabilecek var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler,

Kopyalanacak kanalları, kullanılacak videoyap hesabını ben vereceğim.

günde 290 olmak üzere, 1 haftada 2.000 kanal basabilecek, güvenilir ve tercihen forumdan aşina olduğum bir sima arıyorum.

Kanalları kendisi temin edecek
Videoyap'a bağlayıp videoları atacak
Hergün 290 kanal yapmak zorunda takip edeceğim

Ücret teklifim 1.500 TL'dir. Ücreti yetersiz bulanlar farklı iş arayabilirler : )

İşi verme sebebim 1 hafta yurtdışına çıkacak olmamdır.

İş dışı mesajlar report edilebilir, beni yormayın :)

İŞ İÇİN " ÖZGÜN YAZILIM " Şirketi ile anlaşılmıştır ve iş verilmiştir. Başvuru almıyorum artık.

Son düzenleme:
Merhaba beyler,

Kopyalanacak kanalları, kullanılacak videoyap hesabını ben vereceğim.

günde 290 olmak üzere, 1 haftada 2.000 kanal basabilecek, güvenilir ve tercihen forumdan aşina olduğum bir sima arıyorum.

Kanalları kendisi temin edecek
Videoyap'a bağlayıp videoları atacak
Hergün 290 kanal yapmak zorunda takip edeceğim

Ücret teklifim 1.500 TL'dir. Ücreti yetersiz bulanlar farklı iş arayabilirler : )

İşi verme sebebim 1 hafta yurtdışına çıkacak olmamdır.

İş dışı mesajlar report edilebilir, beni yormayın :)

Abi maşallah normalde böyle çalışıyorsan bizim kendimize youtuber demeye hakkımız yok :)

Atılacak videolar +15 mi yoksa kısa videolar mı hocam. Eğer kısa videolarsa düşünülebilir, +15 ise imkanı yok.

o kadar kapanmayan kanal açabilen zaten götürür parayı kabul eden olacağını sanmıyorum.

Renkdaş 2000 boş kanalı satmaya kalksa zaten 1500 tl civarı para alır :)

hocam kanalları kendisi temin edecekse 2000 kanalı zaten en az 2.000 tlden ssatın alır e sen 1.500 veriyon yani üste para vermiş olacak :) ha bide toplu kapandı diyelim okadar kanalı bu sürede basarsa olacağı o olur bide sen para iadesi istersin e adam bir ömür borç öder :)

hacı ben kanalları temin edeyim 1 hafta deyil 10 gunde sure veriyorum uzerinede 2.000 tl benim teklifimde budur :D

fantazi bi konu cidden :D 1 ay 2.000 kapanmayan kanal açabilen biri niye satsın her birine 10 tane video atsa hepsi ömür boyu 1 tl getirse 2.000 TL yapıyor.

Bu isin hakki en az 6000 tl eger 1500 e yapacak olan varsa her hafta yaptirayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri