1 ihtarla hesap kapatılır mı?

• Kullanıcı ceza4635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Çok büyük ihtimal ile hesabınıza vpn ile giriş yapmışsınız ve teknik bölümün kara listesine aldığı ip'yi vpn ile kullanmışsınız. Bu tür durumlarda hiç uyarı verilmeden spam nedeniyle kanal kapanıyor.

onu da hiç yapmadım diye hatırlıyorum ama..

Ayrı ayrı 5 topluluk ihtarı yiyen video yüklemesi ve düzenlemesi kapanan (kanal paneli içler acısı halde) , ama hala kapanmamak için direnen kanalım var ,neye göre kanal kapatıyorlar anlayamıyorum kanalın para kazanması hala açık.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kanalımda bu madde yüzünden askıya alınmıştı. üstelik 100.000 abonem vardı. 3 ay itiraz ettim. ama 5 günde bir haftada bir şeklinde itiraz ettim ve kanalım açıldı.
ama şimdide şöyle bir sorun var. kanalımı partnere sokamıyorum. çünkü partnerler kanalına davetiye gönderemiyoruz diyorlar. bunun bir çözümü varmıdır?

arkadaşlar benim kanalımda bu madde yüzünden askıya alınmıştı. üstelik 100.000 abonem vardı. 3 ay itiraz ettim. ama 5 günde bir haftada bir şeklinde itiraz ettim ve kanalım açıldı.
ama şimdide şöyle bir sorun var. kanalımı partnere sokamıyorum. çünkü partnerler kanalına davetiye gönderemiyoruz diyorlar. bunun bir çözümü varmıdır?

açıldığına sevindim hocam. ama nasıl birden çok itiraz ettiniz? ben 2. itirazı yapınca kabul etmiyor

hocam büyük bir ihtimalle sana ikinci kez itiraz edemezsiniz falan filan geliyordur. 1 hafta kadar bekle tekrar dene. eğer olmazsa 10 gün kadar bekleyip tekrar denemelisin. ben bu şekilde yaptım. bekleyince tekrar başvuru yapabiliyorsun.

hocam büyük bir ihtimalle sana ikinci kez itiraz edemezsiniz falan filan geliyordur. 1 hafta kadar bekle tekrar dene. eğer olmazsa 10 gün kadar bekleyip tekrar denemelisin. ben bu şekilde yaptım. bekleyince tekrar başvuru yapabiliyorsun.

bekleyelim bakalım. umudum kalmadı artık hiç zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri