1 Kanala 1 Postada Kaç Video Atılmalı ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Herkesin kendine göre alışkanlıkları gelişir youtube çalışması yaparken.

Ben bir kanalıma login olduğumda en fazla 30 video upload ediyorum.

Sanki daha fazla yüklediğimde izlenmeyecek ters tepecek, spam olucak gibi bir korku oluşmuş içimde.

Belki de bu endişem yersizdir, belki de 1 kanalıma 1 oturumda 100 video yüklememde sakınca yoktur, benim kuruntumdur, diye bu konuyu açtım.

18 kanalım var şuan hepsine 20 şer video atsam her gün yine hatrı sayılır sayıda video atmış olmuyor muyum sizce?

sizler bu konuda nasıl yapıyorsunuz? Mesela 1 kanal sömüreceksiniz, 300 videosu var bu 300 ü günlere mi bölersiniz hepsini atar geçer misiniz?

Hepsini attığınızda izlenim almada sıkıntı olur mu? Teşekkürler arkadaşlar.

20-30 en fazla. Botcu oldugumu mümkün oldukca belli etmemeye calisiyorum.;)

Ben her gün en fazla 100 video atma taraftarıyım. Ve manuel olarak. Hatta mümkünse günde sadece 1 kanala yapılmalı. Bence yavaş ama sindire sindire daha sağlam adımlarla, sabırlı bir şekilde hareket etmek daha mantıklı. İşin sırrı hızlı ve çok kanal çok video değil, sağlam ve zamanla çoğaltarak kanalları arttırmak bence. Benim yöntemim bu. Fakat en önemli kural kesinlikle çok emek vererek özen göstererek ve planlı bir biçimde çalışmak. Bu kurala uyarak az kanal az video ilede çok video çok kanal ilede çok iyi gelir elde eden çok arkadaş var.

spam birşeyi tekrarlamak yani aynı videoları sürekli indirip indirip atarsanız spama düşerseniz fazla yükleme ile bi alakalı durum yok bence

bende bu durumu dusunuyorum gecenlerde gunde 15 kanala 100 er vıdeo attım sorun olmadı ama korkuyorum suanda su spam denen lanet seyden gunde maks. ne kadar vıdeo atılmalı bı ıp den bı kanala ne kadar atılmalı bılmıom bende bunlara cozum bulsak cok ıyı olur gunde 1 k vıdeo atsak harıka bıse bence ama atmaya korkuyorm ıste gunde 1 kanal acıorm suanda

ben günde 500 ile 700 video atıyorum. sorun yok. Ama kendi kanalımı tekrar kopyaladım zaman spamdan kapatıldı.

Ben her gün en fazla 100 video atma taraftarıyım. Ve manuel olarak. Hatta mümkünse günde sadece 1 kanala yapılmalı. Bence yavaş ama sindire sindire daha sağlam adımlarla, sabırlı bir şekilde hareket etmek daha mantıklı. İşin sırrı hızlı ve çok kanal çok video değil, sağlam ve zamanla çoğaltarak kanalları arttırmak bence. Benim yöntemim bu. Fakat en önemli kural kesinlikle çok emek vererek özen göstererek ve planlı bir biçimde çalışmak. Bu kurala uyarak az kanal az video ilede çok video çok kanal ilede çok iyi gelir elde eden çok arkadaş var.

Hocam 100 video atıyorsunuz ya ? Bu videoları herhangi YT kanalından mı çekiyorsunuz TELİF hakkı olmayan kanallardan yoksa Kanal türüne göre iyi videoları bulup mu yüklüyorsunuz ?

Hocam 100 video atıyorsunuz ya ? Bu videoları herhangi YT kanalından mı çekiyorsunuz TELİF hakkı olmayan kanallardan yoksa Kanal türüne göre iyi videoları bulup mu yüklüyorsunuz ?

Valla hocam içeriğe göre YT'deki kanallardanda çekiyorum kaynağı içeren sitelerdende. Ama YT kanallarından çekerkende telif vermeyen veyatta uzun süre telif vermeden götürebilecek türden kanalları bulmaya gayret ediyorum. İyi popüler videolarıda deneme yapıyorum tabi yükleyip telif verir mi vermez mi vs. deneme yanılma ile.

Valla hocam içeriğe göre YT'deki kanallardanda çekiyorum kaynağı içeren sitelerdende. Ama YT kanallarından çekerkende telif vermeyen veyatta uzun süre telif vermeden götürebilecek türden kanalları bulmaya gayret ediyorum. İyi popüler videolarıda deneme yapıyorum tabi yükleyip telif verir mi vermez mi vs. deneme yanılma ile.

Anladım hocam. Çünkü fazla video yüklendiğinde genelde zaten YT kanallarından toplu video çekimi oluyor... O yüzden sorayım dedim.

Max Bir Batımda 300 video Atıyorum Caner Sorun Olmuyor Yinede Keyyfine Göre :D

300 e düştüğüne şaşırdım Beko :) gelişme var.

---------- Mesaj saat 14:28:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:26:13 civarında gönderildi. ----------

aynen ben de bu yöntemi uyguluyorum, her kanalı içime sindire sindire doğal sürecindeymiş izlenimi vererek büyütüyorum benim de öyle içime daha çok siniyor ve bazen kanal araştırırken bazı kanallara rastlıyorum adam 600 videoyu 2 günde atmış izlenimleri 5 i geçmemiş, ama oturta oturta götürünce kanalları daha sağlam izlenimler ve aboneler geliyor.

---------- Mesaj saat 14:30:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:28:25 civarında gönderildi. ----------

bende bu durumu dusunuyorum gecenlerde gunde 15 kanala 100 er vıdeo attım sorun olmadı ama korkuyorum suanda su spam denen lanet seyden gunde maks. ne kadar vıdeo atılmalı bı ıp den bı kanala ne kadar atılmalı bılmıom bende bunlara cozum bulsak cok ıyı olur gunde 1 k vıdeo atsak harıka bıse bence ama atmaya korkuyorm ıste gunde 1 kanal acıorm suanda

benim de içime sinmiyor aç gözlüce 1 günde çok videoya abanmak ama 2000 video falan atanlar var duyuyorum izlenim alıyorlar mı acaba merak ediyorum

aynen ben de bu yöntemi uyguluyorum, her kanalı içime sindire sindire doğal sürecindeymiş izlenimi vererek büyütüyorum benim de öyle içime daha çok siniyor ve bazen kanal araştırırken bazı kanallara rastlıyorum adam 600 videoyu 2 günde atmış izlenimleri 5 i geçmemiş, ama oturta oturta götürünce kanalları daha sağlam izlenimler ve aboneler geliyor.

bence bu işin sırrı güncellikle ilgili. Çünkü kanalları aradığımızda kanal son kez 2 gün önce aktiv olmuşdur tarzında not geçiyor. Bana göre youtube her gün ya da işte haftada 3-4 kez olsun - aktiv olan kanalları öne çekiyor. Tabii bu benim fikrim yanlış ola da bilir :)

benim de içime sinmiyor aç gözlüce 1 günde çok videoya abanmak ama 2000 video falan atanlar var duyuyorum izlenim alıyorlar mı acaba merak ediyorum

hacı vallaha spama gırmıcegımı bıleyım gunde 2 de atarım 5 k da atarım . benım aklma yatan o ama maks ne kadarda sorunlar cıkar bılmek lazım ben 15 kanala gunluk 100 vıdeo attım felaket bı artıs oldu benım acımdan felaket yanı :D ama ıste sınırlarımız nereler bılmek lazım

aynen ben acar acmaz atmıyorum ılk vıdeo attıgımdada 50 atıyorum sonra 100 100 atıyorum

ben arara attım. sonra 1000 tane birden attım. hala duruyor.
ma riskli. bir kanala 500 den fazla atmak sakıncalı bende. tek spam için değil. telifler için de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri