1 Kere İzler Misin

organikmakale

Kayıtlı Üye
Youtube spam kanaları kapattı ve bende özgün videolar ve kanallar açmaya başladım. Sitemdeki makaleleri video yaptım. EE sonra aklıma böyle bir fikir geldi.

Fikir şu aşağıdaki videoyu hazırladım. İsmi 1 Kere izler misin koydum. Neden mi ? Türkiye 75 milyon ve Komşular(Yunanistan,Bulgaristan,Irak,Suriye,KKTC,Gürcistan,İran,Ermenistan) gurbet (Almanya,Fransa, Avusturya,ABD, Azerbaycan) Yaşayan Türklerle 120 milyon potansiyel var. 1 Yılda bir video 120 milyon izlenirse benim için yeterli olur. Forumlarda, twitter da,facebookta ve bloglarda bu videoyu yayıp yılda 120 milyon izletebilir miyim?

1 kanalımda analiz ettim 167 000 izlenme 272 $ ortalama hesap yaparsak
1 milyon izlenme 1630 dolar yapıyor. 120 milyon izlenme 195 600 dolar yapıyor 120 milyon 1 yılda olsa 400 000 tl yapar :)

1 Kere izler Misin Projesi Nedir? - YouTube

sende ışık var kardeş devam et sen :) yazıları hazırlarken resımde kullansan aralarda daha ıyı olmazmı?

Youtube spam kanaları kapattı ve bende özgün videolar ve kanallar açmaya başladım. Sitemdeki makaleleri video yaptım. EE sonra aklıma böyle bir fikir geldi.

Fikir şu aşağıdaki videoyu hazırladım. İsmi 1 Kere izler misin koydum. Neden mi ? Türkiye 75 milyon ve Komşular(Yunanistan,Bulgaristan,Irak,Suriye,KKTC,Gürcistan,İran,Ermenistan) gurbet (Almanya,Fransa, Avusturya,ABD, Azerbaycan) Yaşayan Türklerle 120 milyon potansiyel var. 1 Yılda bir video 120 milyon izlenirse benim için yeterli olur. Forumlarda, twitter da,facebookta ve bloglarda bu videoyu yayıp yılda 120 milyon izletebilir miyim?

1 kanalımda analiz ettim 167 000 izlenme 272 $ ortalama hesap yaparsak
1 milyon izlenme 1630 dolar yapıyor. 120 milyon izlenme 195 600 dolar yapıyor 120 milyon 1 yılda olsa 400 000 tl yapar :)

1 Kere izler Misin Projesi Nedir? - YouTube

amacın ne yani 120 milyon kişiyi youtubermı yapacan spam'ın adınımı koyacan

tabi tabi 120 milyon izletirsin ....ya bırakın devlet bahçeli gibi hesap yapmayı...gerçekci ol biraz herkez senin bahsettiğin kadar duygusal yaklaşmaz....

Nasıl bir düşünce tarzınız var bilmiyorum ama örnek vermek gerekirse hiç bir bakkal size dedimi gel yanıma dükkan aç sizinkide aynı hesap, 10 kazanıyorsak sizin gibi düşünenler sayesinde 1 bile kazanamıyacağız.Bırakın herkes kendi rızkı peşinde koşsun..

şimdi sen 1 kere izler misin diye video atsan bizde atsak 10-15 kişi atsa millet hangisini izlicek 120 milyon imkansız

Arkadaşlar biraz realist olun bunlar size zaman kaybettirir.Youtube işinde para var ben fazla kazanmıyorum ama biliyorum kazandığım zamanda oldu.Hedef koyun onu başarın

Hayal Kurmak Serbest.. Ama Unutmaki Hayallerde Yaşayanı Gerçekler Uzermis ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Proje ismi güzel ama proje içeriği tutmaz.

özellikle slayt çok kötü olmuş görsellik sıfır . ama yine de başarılar

Özgün videolar işte ... Spam nedir? kime göre spamdır? 120 olmaz 60 olur kastığında bence olur..

Yaw arkadaşım hiç güleceğim yoktu, kahkahaya boğuldum. Allah tamamını erdirsin ne diyelim..... :D

Bence izlenim az olur. Yada bu videoyu açan hemen kapatır hiç bir şey kazanamazsın. Ama başlık dikkat çeker.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri