1 Kişiye R10 Davetiyesi Verilecektir.

sitting

Yasaklanmış
Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi 1 kişiye R10 davetiyesi vereceğim.

Bunun için belirlediğim şartlar aşağıdadir. Bu şartlara uymayan kişilere davetiye kesinlikle verilmeyecektir o yüzden kriterlere uymayanlar lütfen davetiye istemesin.

Kriterler :

* Site uzantılı mail adresi olması ( Free hostingten 10 dakikada açılan site mail adresleri geçersizdir )

* Bu forumdaki mesaj sayısı 150 ün üzerinde olması

* Bu forumda 15 günlük olacak

* Başka forumlara ait en az 2 üyeliğinin temiz ve mesaj sayısı 500 üzerinde olması ( PM den bilgileri göndermeniz gerekmektedir )

* Ve asıl benim için ve İnsanlık önemli olan verdiğim linkten bir bağış yapmanızı istiyorum miktarı minimum 5 TL olması gerekli. Paranın yatırıldığına dair makbuzu Pmden yollamanız gerekmektedir. https://secure.ihh.org.tr/?quick=125&language=tr

Vay ben alabilirim şaka şaka :D :D nick neydi senin r10da

Sen vesile oldun konuyu açmama benimde içimden geldi vermek :)

PMden yoladım.

Benim çok ihtiyacım var aslında :) SAdece bu forumda 150 mesajım yok.

Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi 1 kişiye R10 davetiyesi vereceğim.

Bunun için belirlediğim şartlar aşağıdadir. Bu şartlara uymayan kişilere davetiye kesinlikle verilmeyecektir o yüzden kriterlere uymayanlar lütfen davetiye istemesin.

Kriterler :

* Site uzantılı mail adresi olması ( Free hostingten 10 dakikada açılan site mail adresleri geçersizdir )

* Bu forumdaki mesaj sayısı 150 ün üzerinde olması

* Bu forumda 15 günlük olacak

* Başka forumlara ait en az 2 üyeliğinin temiz ve mesaj sayısı 500 üzerinde olması ( PM den bilgileri göndermeniz gerekmektedir )

* Ve asıl benim için ve İnsanlık önemli olan verdiğim linkten bir bağış yapmanızı istiyorum miktarı minimum 5 TL olması gerekli. Paranın yatırıldığına dair makbuzu Pmden yollamanız gerekmektedir. https://secure.ihh.org.tr/?quick=125&language=tr
hocam linki kontrol edin isterseniz çalışmıyor...

Herkesin malesef çok ihtiyacı var ama sadece 1 kişiye verebiliyorum davetiye.

Kriterlerin bu kadar katı olmasının sebebi R10 üyeliğinin değerli olması davet ettiğim kişinin yapacağı hatanın bana da yansıyacak olmasından kaynaklanmaktadır.

hocam linki kontrol edin isterseniz çalışmıyor...

Yok hocam bir sıkıntı yok linkte.

Şunu belirteyim sadece bağış yapmak yeterli değil diğer kriterlerinde tam ve eksiksiz olması gereklidir. Kurallarda yumuşama olmayacaktır kesinlikle.

Davetiye nasıl kazanılıyor hocam ? r10 database'i silindiğinde (geçen sene) üye olmuştum hala davetiye falan gelmemiş .

ben bu sartlara uyuyorum, ama parayi yatirmadan once soz almam gerek, yoksa olan bizim paraya olur :)

ben bu sartlara uyuyorum, ama parayi yatirmadan once soz almam gerek, yoksa olan bizim paraya olur :)

Sağolun hocam artık bu lafı dedikten sonra bağış yapmanıza gerek yok 5 TL niz cebinizde kalsın.

Karşınızdakine güvenmeyip 5 TLnin lafını yapacak bir yapıya sahipsen üstelik o parayı bana değil yardım kuruluşuna vereceğini bile bile 5 TLnin lafını yapıyorsan, bende tüm kriterlere uymana rağman sana davetiye vermeyecek kadarda duyarlı birisiyim.

Kolay gelsin.

Arkadaşa yüklenmeyelim belki de bağış olduğunu bilmiyordu nede olsa link açılmıyor yada sadece bende açılmıyor.

Hocam kusura bakma ama orda her yazılanların kendisine uyduğunu anlayacak kadar bilgi ve akıl sahibi ise orda bağış yapılıp yapılmayacağını çok net görecek kadarda bilgilidir.

Sağolun hocam artık bu lafı dedikten sonra bağış yapmanıza gerek yok 5 TL niz cebinizde kalsın.

Karşınızdakine güvenmeyip 5 TLnin lafını yapacak bir yapıya sahipsen üstelik o parayı bana değil yardım kuruluşuna vereceğini bile bile 5 TLnin lafını yapıyorsan, bende tüm kriterlere uymana rağman sana davetiye vermeyecek kadarda duyarlı birisiyim.

Kolay gelsin.

Hayir yapmak isteyen, kimseye sormadan veya soylemeden gider kendisi yapar. Burda r10 davetiyesi verecegim diye ortaya laf atip, onlarca kisiye para harcattiginda (miktar onemli degil), davetiye vermediklerine karsi ahlaki olarak borclu duruma dusuyorsun. Simdi bunu dile getirdim diye kotu olacaksam ben kotu olmaya raziyim, ama sen insanlarin hakki ustune gecmesin bu sekilde.

Hayir yapmak isteyen, kimseye sormadan veya soylemeden gider kendisi yapar. Burda r10 davetiyesi verecegim diye ortaya laf atip, onlarca kisiye para harcattiginda (miktar onemli degil), davetiye vermediklerine karsi ahlaki olarak borclu duruma dusuyorsun. Simdi bunu dile getirdim diye kotu olacaksam ben kotu olmaya raziyim, ama sen insanlarin hakki ustune gecmesin bu sekilde.

Gece gece nasıl bir düşünce yapısı bu anlamadım???

Onlarca kişiye para harcatma derken ??

Bence sen yazdıklarımı tekrar bir oku.

Ben burda millete para yatırtırıp söz verdiğim gibi davetiye göndermeyecek şerefsizsem, davetiyeyi vermeyip hakkımda şikayet oluşturulması ve bu sitede ban yememe sebep olmayacak hareketten kaçınacak kadarda AKILLI birisiyimdir.

Kimse bindiği dalı kesmez bilmem anlayabildiniz mi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri