1 km'den wireless sinyal almak için..

gokhan.83

Kayıtlı Üye
Merhabalar...

Kullandığım internete 63 TL para ödüyorum ama maalesef netim yavaş...Neti aldığım şirketi t bir çok kez aramama rağmen sorun tam olarak çözülebilmiş değil...Ben de bir wireless anten alsam diye düşündüm...

Wireless sinyalini bu şekilde alan arkadaşlar var mı? Varsa yardımcı olabilirler mi? 300 m'de akrabam var ve sinyali buradan almak istiyorum...Garanti olsun diye 1 km'lik arıyorum...Mesafe arasında 5 sokak var...Yani açık alan değil...

Teşekkür ederim...

1 km varsa cidden bende alayım çorumda 1km demek bizim evden çarşıya uzanan yol :D en az 10 tane şifresiz wifi vardır :D bir sürüde akraba var neti belşe getirirz :D

Alan acık değil demissiniz.
Peki su anda bu sinyali çok düşükte olsa herhangi bir cihaz ile görebiliyor musunuz?
Acık alan 5 km garantili sistem biliyorum :)

sanmıyorum öyle bir wireless alıcısı bulacagınızı arada 5 sokak demek aynı hizada olsanız dahi 8 10 tane ev demek imkansız gibi geliyor bana :) ama bulursanız konuda belirtirseniz sevinirim :)

Sinyali göremiyorum...kapalı alan...5 sokak var arada...

1 km varsa cidden bende alayım çorumda 1km demek bizim evden çarşıya uzanan yol :D en az 10 tane şifresiz wifi vardır :D bir sürüde akraba var neti belşe getirirz :D

Aynen valla ben 2 mbit net alıyorum.500 m ötedeki bir arkadas 12 mbitle giriyor.Adalete bak. Eğer gercekten varsa böyle birşey almalyım :D

Forumda kullanan bir arkadaş olsa ve hepimiz öğrensek iyi olurdu...İnşallah sonuca ulaşırız...

Evimiz müstakilmi, Apartmanda bir dairemi?
Çatıdan akrabınızın evini görebiliyor musunuz?

Arkadaşlar Access Pointler var. Ben bu isle ugrasmıstım daha önce. Yardımcı olabilirim sizlere

hocam hiç uğraşma netini yükselt, var öyle sistemler ama pahalıya patlar, arada hiçbirşey olmasaydı 60-70 tl ye ayarlardın ama evler işi çok bozar

Evimiz müstakilmi, Apartmanda bir dairemi?
Çatıdan akrabınızın evini görebiliyor musunuz?

Arkadaşlar Access Pointler var. Ben bu isle ugrasmıstım daha önce. Yardımcı olabilirim sizlere

Evi görmüyor...Arada 5 sokak var ve mesafe 250 metre civarı...Ama dediğim gibi daha kuvvetli bir şey arıyorum ki sinyal kopmasın...

hocam hiç uğraşma netini yükselt, var öyle sistemler ama pahalıya patlar, arada hiçbirşey olmasaydı 60-70 tl ye ayarlardın ama evler işi çok bozar

Neti yükseltmek olmuyor. Yükseltince sürekli net kopuyor...Yani benim olduğum yere hizmet vermeiyorlar...1 mb ile bağlanıyorum...Yoğunluk olunca zaten youtube yi hiç açamıyorum...

komşunun wirelesslarının şifresini kır, tüm yöntemleri yazmışlar bende bunu yazayım bari

apartmandan bul 3-4 kişi fiber interneti ortakalaşa alın :D

Arkadaşlar o adaptörler 1km yazıyor fakat araya bir ev girdiği zaman yarı yarıya sinyal düşüyor 5 evi de ona göre hesap edin yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri