M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Başlangıç : 1 TL - Minimum artış: 10 TL - Hemen Al: 250 TL
Facebook sayfanızın içeriği : Kadın dizi oyuncusu fan sayfası.
Sayfanızın üye sayısı : 18.892 kişi beğendi · 6.831 kişi hakkında konuşuyor.
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 100/200
Ödeme Şekli : Misli.Com - İşbank
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 29 Nisan 2012 kuruldu. Tamamen organik ve aşırı aktif bir sayfadır. Sayfaya bakmadan sakın karar vermeyin. Paylaşım yaptıkça hit canavarına dönen bir sayfadan bahsediyoruz arkadaşlar. Facebook sayfası, halen devam eden ve reytingleri iyi bir dizinin baş rol oyuncusuna ait bir fan sayfasıdır. Sayfaya gelen mesaj sayısı altta mevcuttur. Sadece mesaj ile bile reklam yapmak mümkündür. Kadın içerikli siteler için güzel hit sağlayacağını ve e-ticaret siteleri ürün satabileceklerini düşünüyorum.
Görseller:
Multi konudur: Facebook Sayfa Satışı - Google Fan Webmaster Forum
Artırma son tekliften 48 saat sonra biter.
Facebook sayfanızın içeriği : Kadın dizi oyuncusu fan sayfası.
Sayfanızın üye sayısı : 18.892 kişi beğendi · 6.831 kişi hakkında konuşuyor.
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 100/200
Ödeme Şekli : Misli.Com - İşbank
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 29 Nisan 2012 kuruldu. Tamamen organik ve aşırı aktif bir sayfadır. Sayfaya bakmadan sakın karar vermeyin. Paylaşım yaptıkça hit canavarına dönen bir sayfadan bahsediyoruz arkadaşlar. Facebook sayfası, halen devam eden ve reytingleri iyi bir dizinin baş rol oyuncusuna ait bir fan sayfasıdır. Sayfaya gelen mesaj sayısı altta mevcuttur. Sadece mesaj ile bile reklam yapmak mümkündür. Kadın içerikli siteler için güzel hit sağlayacağını ve e-ticaret siteleri ürün satabileceklerini düşünüyorum.
Görseller:
Multi konudur: Facebook Sayfa Satışı - Google Fan Webmaster Forum
r10 dışı skyptan teklif verebilir: beni7bitirdi @ hotmail.de
Not:Konu sadece ytpara.com üzerinden devam etmez ise işlem yapılacaktır.Saygılar.
YtKoRaY