1 milyon izlenmeli günlük 250tl getiren kanal satılıktır

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

kajaga

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Sadece alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece alıcıya
Kanal Dili : ingilizce
Abone Sayisi : 1.200
izlenim Sayisi :1 Milyon
Kanalinizda UYARI Varmi : Hiç bir uyarı yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 250tl
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi
7299incir4265485.jpg

Kanal Satis Fiyatiniz : 20bin lira
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 2 aylıktır, içerisinde uzunlukları 10dk ile 15dk arasında değişen 300 video bulunmaktadır. Hiç bir telif/topluluk/eşleşen almamıştır, para kazanması kapatılmamıştır.
Analiz
10423535_661950837186955_781229600_n.jpg

Kazanç
4045inciz482127.jpg

Görüntüleme
10379251_661952397186799_878687772_n.jpg

ADSENSE
4943inciw5435028.jpg

Son düzenleme:
Allah nazardan saklasın güzel kanal, Ancak o bütçeyi verecek kişinin çıkması önemli.

hocam kategori vermeyebilirsiniz ama en azından film değil dizi değil gibi kritik birkaç ipucu gerekli. aylardır sabit kazandıran bi kanal olsa sormazdım.

hocam kategori vermeyebilirsiniz ama en azından film değil dizi değil gibi kritik birkaç ipucu gerekli. aylardır sabit kazandıran bi kanal olsa sormazdım.

Kanal 2 aydır sabit kazandırıyor hocam. kategoriyi alıcının ciddiyetine göre söylerim, şimdi burda yazmayım çoluk çocuk yüklenir kategoriye çöp olur

Kanal 2 aydır sabit kazandırıyor hocam. kategoriyi alıcının ciddiyetine göre söylerim, şimdi burda yazmayım çoluk çocuk yüklenir kategoriye çöp olur
Doğru diyorsun,bu kanaldan başka kanalın varmı yoksa hep bu kanala yüklenerekmi kazandın bu kadar parayı youtube seo tekniklerini kullandınmı kanalının üzerinde ? Hayırlı satışlar dilerim bizde görürüz inşallah bu meblağları bir gün. :)

Arkadaşın önceki konularına bakacak olursak içeriğinin çizgifilm, film, dizi olma ihtimali yüksek.
Hayırlı satışlar.

Doğru diyorsun,bu kanaldan başka kanalın varmı yoksa hep bu kanala yüklenerekmi kazandın bu kadar parayı youtube seo tekniklerini kullandınmı kanalının üzerinde ? Hayırlı satışlar dilerim bizde görürüz inşallah bu meblağları bir gün. :)

60 tane kanalım var. Resimdeki adsenseye sadece bu kanal bağlı. 5 aydır bu işin içindeyim var bir iki tekniğimiz.

Güzel kanal araba alacak olmasak alırdırm :)

hocam hayırlı satışlar ..aynı tarz bir kanalım var..sizin gibi satış yapmayı düsündüm ama bu istedigimiz paraları kimse vermez diye vazgectim..inşallah bir alıcı cıkar da belki ben de kanalımı satarım..

Merhabalar
Kanalınız çok güzel ama youtube garanti değil web gibi . Yani değeri 20 binden de fazla bu kanalın ama youtube oldugu zaman alan olmaz kardeşim , 2 3 binden fazla değerdeki kanallar satılmaz bence

Merhabalar
Kanalınız çok güzel ama youtube garanti değil web gibi . Yani değeri 20 binden de fazla bu kanalın ama youtube oldugu zaman alan olmaz kardeşim , 2 3 binden fazla değerdeki kanallar satılmaz bence

1 hafta önce 11 bin 'e sattım. Alan olduktan sonra bunları düşünmüyor ;)

Merhabalar

Aylık 6 haneli kazananlar var kardeşim bu işten yeterki youtube'u çöz para çok rahat gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri