1 Ocak 630 Mekke'nin Fethi Mübarek Olsun

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
1 OCAK 630 MEKKE'NİN FETHİ MÜBAREK OLSUN...
MEKKE’NİN FETHİ
Bir toprak fethi değil, gönüllerin fethidir.
Bir kanlı sefer değil, insanlık tarihinin en kansız seferidir...

HaberResim-11799.jpg

ne 1 ocak mekkenin fethi, nede 1 ocak noel. 1 ocak sadece yeni yılı karşılamak için kutladığımız olaydır. mekke'nin fethi 11 ocak, noel ise 25 aralık'tır. umarım açıklayıcı olmuştur...

Arkadaşlar polemik olsun diye bu konuyu acmadım konu ile ilgisi olan mübarek olsun der geçer ilgisi olmayan boş geçer. Lütfen birbirinizi kırıcı mesajlar yazmayalım. Herkesin bildiği ve yaptığı kendine..

bu konuyla alakasız yorum atanlara bir yaptırım yok mu? @fatihbaz @mNote
Adamlar konu açılmasını bekliyor polemik çıkarmak için yuhhh artık.. Zorlarına giden birşey varda çözemedim

ne 1 ocak mekkenin fethi, nede 1 ocak noel. 1 ocak sadece yeni yılı karşılamak için kutladığımız olaydır. mekke'nin fethi 11 ocak, noel ise 25 aralık'tır. umarım açıklayıcı olmuştur...

yazık arkadaşlar surdakı konu yenı yıl konusu olsa herkes gelir kutlu olsun dıe mesaj bırakır musluman bır ulkede islamın en onemli olayıyla ılgılı bırsey paylasıldıgında ınsanlar sankı hemen bı fesatlık dusunuor tartısmaya gırmek ıstemıorum ama sadece sunu dıyorum boyle bı devırde yasadıgım ıcın yazıkkı ne yazık bızlere...

Rabbimize şükürler olsunki böyle şerefli bir gün yaşadık

Allah'ım inşallah nazlı kudüs'ü de bir gün nasib eder bize..

wikipediadaki herşeye aldanma hocam noel hristiyanlara özgü bir bayramdır,bu bayram her yerde ayrı ayrı kutlanıyor ülkemizde birçok insan sadece yeni yılı kutladıklarını düşünerekten onların oyununu oynuyo apaçık ortada noel ekonomiyi, dini, ahlakı, sömüren uydurma bir bayramdır

herkesin düşüncesi hocam saygı duyuyorum.ben başka düşünürüm siz başka o yüzden boşverelim böyle şeyleri.

Bir toprak fethi değil, gönüllerin fethidir.
Bir kanlı sefer değil, insanlık tarihinin en kansız seferidir...

Canına Kurban..

Kavme derken ? Hangi kavme benziyoruz ? Biz noel denen hiristiyan adetini kutlamiyoruz. O 25 aralik. Kutlamak istesek 25 aralikta kutlariz. Yeni yili kutluyoruz. Yuce kirabimiz Kuran da yil basini kutlamak haramdir diye birseymi yaziyor ?

Kardesim yeni yili hristiyanlar da kutlamiyor mu?
Küfür Tek Millettir!

Hocam ne alaka Allah askina az mantikli olalim :) hiristiyanlar yapiyo diye biz yapmicaz diye bir zihniyet olabilirmi :) tartismak istemiyorum hocam mutlu ve saglikli nice yillara :)

Ben demiyorum. Peygamber Efendimiz (ASM) söylüyor.

Tartışmak istemiyorsaniz gelip burda abuksubuk mesajlar yazip konuyu baltalamayin. Ne zaman dini bir konu açılsa hemen ordasiniz.

Kutlayacaksan git kutla o zaman. İşkembe-i Kübradan sallamanın bi alemi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri