1 Ocak Mekkenin Fethi - YT Kanal Takip Programı Çekilişi Sonuçları

bkrmyss

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 Ocak Mekke'nin Fethi Vesilesi ile [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abinin katkılarıyla 3 benden 2si ondan olmak üzere ve forumdan 2gönüllü arkadaş la birlikte toplam da 7 arkadaşa Kanal Takip Programı'nı hediye etmek istiyoruz.

Program Özellikleri kısaca.

YT Kanal Takip Programı

Programa sadece kanal url sini girmeniz yeter. Program kanal url sine göre:

* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanal Güncelleme tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Toplam İzlenim Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi
* Kanalın Partner Bilgisi
* Kanal Kapanmışsa Kapanma Sebebi

gibi bilgileri çekmektedir.​

NOT: Arkadaşlar çekiliş 31 Aralık da olacak Programıda kazanan arkadaşlara 2 OCAK'da teslim edilecektir. Çekilişe KATILIYORUM yazmanız kafidir. 2 mesaj yazan arkadaşlar olursa çekilişten çıkartılacaktır. 31 Aralık saat 20:00 da çekiliş sona erecektir arkadaşlar.

*** Forumdan 2 arkadaşımızın etkinliğimize katkı olması için 2'adet Kanal Takip Programını hediye ediyor. toplam 7 olmuştur bilginize.

Çekilişi yapmış bulunmaktayım 7 arkadaşa da en kısa süre de YT KANAL TAKİP PROGRAMI teslim edeceğim . Adil olması açısın dan bir de video çektim akılda şüphe kalmasın :)

https://www.youtube.com/watch?v=yDCS-yCtgj8

Kazanan arkadaşlar ; [MENTION=13914]brain[/MENTION] [MENTION=21030]mm1650[/MENTION] [MENTION=12630]kiko[/MENTION] [MENTION=11272]Woap[/MENTION] [MENTION=7777]Apostle[/MENTION] [MENTION=21056]mlo[/MENTION] [MENTION=11176]kiltuy[/MENTION]
Eyer arkadaşlara ulaşamaz ya da hakların dan feragat eden olursa diye 2 de yedek çektim . [MENTION=13526]ali51[/MENTION] [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]

Hayırlı olsun herkeze..

Merhaba arkadaşlar 1 Ocak Mekke'nin Fethi Vesilesi ile [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abinin katkılarıyla 3 benden 2si ondan olmak üzere ve forumdan 2gönüllü arkadaş la birlikte toplam da 7 arkadaşa Kanal Takip Programı'nı hediye etmek istiyoruz.

YT Kanal Takip Programı

* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi

NOT: Arkadaşlar çekiliş 31 Aralık da olacak Programıda kazanan arkadaşlara 2 OCAK'da teslim edilecektir. Çekilişe KATILIYORUM yazmanız kafidir. 2 mesaj yazan arkadaşlar olursa çekilişten çıkartılacaktır. 31 Aralık saat 20:00 da çekiliş sona erecektir arkadaşlar.

*** Forumdan 2 arkadaşımızın etkinliğimize katkı olması için 2'adet Kanal Takip Programını hediye ediyor. toplam 7 olmuştur bilginize.

Çekilişi yapmış bulunmaktayım 7 arkadaşa da en kısa süre de YT KANAL TAKİP PROGRAMI teslim edeceğim . Adil olması açısın dan bir de video çektim akılda şüphe kalmasın :)

Kazanan arkadaşlar ; [MENTION=13914]brain[/MENTION] [MENTION=21030]mm1650[/MENTION] [MENTION=12630]kiko[/MENTION] [MENTION=11272]Woap[/MENTION] [MENTION=7777]Apostle[/MENTION] [MENTION=21056]mlo[/MENTION] [MENTION=11176]kiltuy[/MENTION]
Eyer arkadaşlara ulaşamaz ya da hakların dan feragat eden olursa diye 2 de yedek çektim . [MENTION=13526]ali51[/MENTION] [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]

Hayırlı olsun herkeze..

Tebrikler. Videodaki reklam da şekil olmuş. :D

Merhaba arkadaşlar 1 Ocak Mekke'nin Fethi Vesilesi ile @bio33 abinin katkılarıyla 3 benden 2si ondan olmak üzere ve forumdan 2gönüllü arkadaş la birlikte toplam da 7 arkadaşa Kanal Takip Programı'nı hediye etmek istiyoruz.

YT Kanal Takip Programı

* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi

Kazanan arkadaşlar ; @brain @mm1650 @kiko @Woap @Apostle @mlo @kiltuy
Eyer arkadaşlara ulaşamaz ya da hakların dan feragat eden olursa diye 2 de yedek çektim . @ali51 @Spor Servisi

Hayırlı olsun herkeze..

MEKKENİN FETHİ 11 OCAKTIR.

Sizede hayırlı yıllar.

Merhaba arkadaşlar 1 Ocak Mekke'nin Fethi Vesilesi ile @bio33 abinin katkılarıyla 3 benden 2si ondan olmak üzere ve forumdan 2gönüllü arkadaş la birlikte toplam da 7 arkadaşa Kanal Takip Programı'nı hediye etmek istiyoruz.

YT Kanal Takip Programı

* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi

Kazanan arkadaşlar ; @brain @mm1650 @kiko @Woap @Apostle @mlo @kiltuy
Eyer arkadaşlara ulaşamaz ya da hakların dan feragat eden olursa diye 2 de yedek çektim . @ali51 @Spor Servisi

Hayırlı olsun herkeze..

hocam tesekkürederim,bu program cok isime yarayacak,sagolun:)

MEKKENİN FETHİ 11 OCAKTIR.

Sizede hayırlı yıllar.

Hocam diyaloga girmek istemiyorum ve benim inandığım beni bağlar ben 1 ocak olduğuna inanıyorum lütfen ..

---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:36 ----------

Tebrikler. Videodaki reklam da şekil olmuş. :D
Nasıl bir şekil o :)
gene cıkmadı :) ne şanslıyım ben ya
İnşALLAH diğer seferlere :)
hocam tesekkürederim,bu program cok isime yarayacak,sagolun:)

Rica ederim işinize yarıyorsa ne mutlu bana :)

Kazananlara tebrikler bize yine ring of bash :D

Vikipedi'ye de soyleyelim de 11 Ocak bilgisini değisip arkadasin inandigi tarihi eklesinler. :)

YT Kanal Takip Programı

* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi

Hayırlı olsun herkeze..
Teşekkür ettim bana çıkmış :) Ne zaman teslim alabilirm.

Her dediğine inanıyorsan wikinin devam et o zaman . Yazmayın arkadaşım yazmak zorunda da değilsiniz rica ediyorum !

Hocam bir kaç güne eliniz de olur inşALLAH :)

Sadece Vikipedi değil o sadece örnek. İstemediğin kadar kaynak bulabilirim sana :)

Burası bir forum, halka açık bir portal, konuya yazacak kişileri siz belirleyemezsiniz, ve ortada yanlış bir bilgi var, ve garip şekilde bu yanlış bilgide ısrar ediyorsunuz. Ne acıdır ki sadece 1 kişi çıkıp "Mekke'nin Fethi 11 Ocaktır" demiş. Sorgulamadan, okumaktan, araştırmaktan aciziz. Trajikomiğiz.

Kolay gelsin

Sadece Vikipedi değil o sadece örnek. İstemediğin kadar kaynak bulabilirim sana :)

Burası bir forum, halka açık bir portal, konuya yazacak kişileri siz belirleyemezsiniz, ve ortada yanlış bir bilgi var, ve garip şekilde bu yanlış bilgide ısrar ediyorsunuz. Ne acıdır ki sadece 1 kişi çıkıp "Mekke'nin Fethi 11 Ocaktır" demiş. Sorgulamadan, okumaktan, araştırmaktan aciziz. Trajikomiğiz.

Kolay gelsin

1 ocak hocam diyanet takvimi var bende şimdi baktım Mekke'nin fethi yazıyor.

Kolay gelsin

Yav arkadaşım bilgiye bir açık form ise senin kendince nedenlerin varsa benimde kendimce nedenlerim var. Ben senin inandığın şeye saygı duyuyorsam sende benimkine saygı duymak zorundasın. 1 ocak değil de 11 ocak mı git konu aç belirt benim konum da tartışma çıkartma. Burda insanlara yardım ediyoruz resmen bilinçli bir şekil de baltalarcasına yazmayın lütfen dememe rağmen ısrarla devam ediyorsunuz. Tabi ki yazabilirsin ama bu konu tartışma konusu değil.

Yav arkadaşım bilgiye bir açık form ise senin kendince nedenlerin varsa benimde kendimce nedenlerim var. Ben senin inandığın şeye saygı duyuyorsam sende benimkine saygı duymak zorundasın. 1 ocak değil de 11 ocak mı git konu aç belirt benim konum da tartışma çıkartma. Burda insanlara yardım ediyoruz resmen bilinçli bir şekil de baltalarcasına yazmayın lütfen dememe rağmen ısrarla devam ediyorsunuz. Tabi ki yazabilirsin ama bu konu tartışma konusu değil.

Amacım tartışma yaratmak değil :)

Ortada yanlış bir bilgi var ve bunda ısrar ediyorsun. Üstelik bir de garip şekilde kırmızı yazı ile vurgulanmış. Tabi burada amaç ne, anlamak pek zor olmasa gerek... Ben de kişiliğim gereği yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuda tepkimi belirtiyorum. "Git benim konuma yazma " nedir yaa? :D

İnen ilk surenin ilk ayeti "Oku" dur.

Biraz okuyun arkadaşlar, zararı olmaz. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin.

1 Ocak Mekke'nin Fethi değildir.
1 Ocak Mekke'nin Fethi için Medine'den yola çıkılan gündür.

Mekke, Hicri 20 Ramazan 8 tarihinde fethedilmiştir bu da miladi takvime göre 11 Ocak 630 tarihine tekabül eder...

Bakınız: http://193.255.138.2/takvim.asp

Ha siz derseniz ki ben Mekke'nin Fethi'ni değil, Fetih için yola çıkılan günü anımsayıp kutluyorum, amenna...

[MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION]

Diyanet takviminde 1 Ocak sayfasında Mekke'nin Fethi olarak ifade edilmektedir. Ancak http://www.diyanet.gov.tr/yayin/basiliyayin/yweboku.asp?sayfa=30&yid=1 adresindeki siyer bilgisinde "f) Mekke'ye Giriş (20 Ramazan 8 H./11 Ocak 630 M.)" olarak verilmektedir.

BEŞİKTAŞ MÜFTÜLÜĞÜ

Vay be bana çıkmış :D Teşekkürler

Kazandigim Kanal Takip programini az evvel teslim aldim.Tekrar tesekkürederim.

Teşekkür ederim.Programı teslim aldım.Çok kullanışlı bir program tavsiye ederim.Ben çok beğendim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri