1 Pc'den 2 Adsense ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 adsense youtube para kazanma sorunu olduğu için bi türlü yt'den para kazanamıyorum o adsense blogdan kazanç sağlıyor.

Yeni bir adsense açsam sadece youtube üzerinden çalışsam sorun olurmu adsenselerin kapatılma durumu olabilirmi ?

Aynı pc'den birden fazla adsense ile çalışan arkadaşlar varmı ? Varsa adsense kapatılma gibi durumları oldumu ?

Önerilerinizi bekliyorum .

Ben 2. adsense için ayrı pc aldım (1000 tl'ye). Ayrı internet bağlattım. Ne olacak ayda 50 tl internete ödeyeceğim ama sonuçta çok rahat çıkar o para.

En güvenilir yol bu bence. Diğer türlü aynı ağdan kullanırsan bir süre sorun çıkmasa da mutlaka banlanacaktır bir süre sonra.

bir adsense para kazanma kapatılırsa diğeride kapatılır sıkıntılı sorun olur eskidendi o sorun omaz olayları

15 20 liraya alın bi vds ordan girin neden riske giriyorsunuz.

ben 2-3 adsenseye girdiğim oluyor hiç bir sıkıntı görmedim,youtube ilgili çalışmalarım olmadan önce de giriyordum

2 tarayıcıda aktif kullandığım 2 adsensem de açıktır diğer bi tarayıcıyla da kanalları bağlarım, yükleme etiketleri girme vs işlemlerinin hepsiniyse vds lerde hallederim kanal tamamen hazırsa kendi pc m de adsenseye bağlarım

1 pc 3 adsense sıkıntı olmuyo :D
bot kullanmadım bu arada manuel upload yapıyorum

Ben 2. adsense için ayrı pc aldım (1000 tl'ye). Ayrı internet bağlattım. Ne olacak ayda 50 tl internete ödeyeceğim ama sonuçta çok rahat çıkar o para.

En güvenilir yol bu bence. Diğer türlü aynı ağdan kullanırsan bir süre sorun çıkmasa da mutlaka banlanacaktır bir süre sonra.

10-20 tl ye VDS almanız daha mantıklı olurdu

8 adsenseye kadar sıkıntı yok, serkan abi öyle diyordu yani denemedim :)

Ben bütün kanalları, adsenseleri, partnerleri aynı bilgisayardan aynı internetten açıyorum hiçbir vds falan kullanmadan. Hiçbir sorun çıkmadı.

çok yararlı bir konu oldu bende düşünüyorum bakalım riske girelim :D

10-20 tl ye VDS almanız daha mantıklı olurdu

8 adsenseye kadar sıkıntı yok, serkan abi öyle diyordu yani denemedim :)

VDS'lere hiç güvenim yok, bire bir aynı yollarla kendi bilgisayarımdan açıp yönettiğim kanallara hiçbir şey olmazken VDS'den yönettiğim kanallarım kısa süre içinde kapanıyor.

Kanallarım dahi kapanıyorsa ben neden Adsenses'imi emanet edeyim VDS'ye.

5 aydır 1 pcden en fazla 4 5 adsense giriş çıkış yapıyorum. Kapanma 0

iki adsensemin para kazanması bu yüzden gitti şimdi iki hat kulanıyorum geçen biri kapandı biri duruyor bu işi yapıyorsan hakını verip ikişer kulanmalısın

yanlış anlamayın arkadaşlar ama bir pc den 2 adsense kullanırsanız gün olur banlanırsınız

youtube üzerinden açılmış adsense bahsetmiyorum

ama site üzerinden açılan adsense lerde 7 yılın tecrübesidir

riske atmaya değmez yapacaksanız da çerezleri temizleyin ip tazeleyin öyle yapın benden söylemesi

yanlış anlamayın arkadaşlar ama bir pc den 2 adsense kullanırsanız gün olur banlanırsınız

youtube üzerinden açılmış adsense bahsetmiyorum

ama site üzerinden açılan adsense lerde 7 yılın tecrübesidir

riske atmaya değmez yapacaksanız da çerezleri temizleyin ip tazeleyin öyle yapın benden söylemesi

Hocam benim 1 adsense sadece bloga bağlı

Diğeri ise sadece youtube olacak ?

Bu durumda kapanma ihtimali varmı ?

10-15 liraya vps al oradan kontrol et hocam öyle 1000 liraya yeni pc alıp yeni hat bağlanmana gerek bile yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri