iyi geceler server aldım kurulum yapacam windows upload etmek gerek. elimde hazır vds olmadığı için dosya upload etmem bir hayli çok zor.yardımcı olurmusunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi geceler server aldım kurulum yapacam windows upload etmek gerek. elimde hazır vds olmadığı için dosya upload etmem bir hayli çok zor.yardımcı olurmusunuz
Merhaba Skype adresin : aktifsunucu eklerseniz yardımcı olurum.
merhaba arıyorsan kullandıgım vds verim kullanabilirsin
Hocam Günaydın şimdi mesajınızı okudum. ekliyorum.
merhaba hocam...egerki hızlı bir şekilde verirseniz çok sevinirim![]()
gönderdim bilgileri hocam
Yardimci olayim hocam skypeden ulas banaEvet arkadaş server aldım win upload etmem için 1 saatliğine server lazım emanet verebilirmisiniz
Yardimci olayim hocam skypeden ulas bana
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selamın aleyküm arkadaşlar , emanet bir vds lazım 1 saatlik lütfen yardım
Vmware esxi Giriş bilgilerini özelden at, istediğin işletim sistemini yükleyip veririm sana, sonradan esxi şifreni değiştirirsin
hocam windwons şifresi için bahsetmiyorum...esx kurduğumda sıstem otomatik şifre veriyor o değişmiyor
hocam bende esxi şifresini diyorum zaten, resimde gösterdiğim yerden değişiyor şifre, çok değiştirdim şifremi böyle,
vdslerimde dosyalarım olduğu için veremiyorum, dediğim gibi vmare esxi giriş bilgilerinizi verirseniz, istediğiniz işletim sistemini vmareye yüklerim
arkadaşlar güncel....inanın bugun evdeki ttnet ile 3.5 gb dosyayı yükleme kaldım saat 11 gibi 15 dakika önce bitti dosyayı upload edilmemiş. sunucuda dosya bulunmadı anlamadım tek aklıma gelen uzun süre upload dolayı zaman aşımınamı uğradı bilemiyorum sonuç hüsran
dedeye bakalım![]()
Esxi üzerinden ssh i aktif ederseniz putty ile bağlanıp wget ile istediğiniz dosyayı sw nize çekebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.