Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç kanal yapacaksam o kadar kanal bulurum kendime .Misal 10 kanal , 10 kaynak bulurum 10 kanalımı videoyapa bağlarım . Sonra başlarım basmayaKaç saat süreceği belli olmaz . Bazen baktığım kanallar çok güzeldir 10 dakikada bitiririm kanal aramayı , bazen 2 saat bazen 3 saat sürer.
Yani hocam ip değiştirerek hepsini bota tanımlarsın ve toplu olarak toplu video mu yüklersin ? Bi kanal bitmeden diğerine geçmiyorum ben 10 kanal 10 saatimi alır yani sendemi öyle yapıyorsun ?
Valla ben 10 kanal yapıyorsam 5 kanal bağlarım videoyapa kafama eser modem res atar kalan 5 kanalıda bağlarım . Böyle çok nadir çalışırım aslında , kanala gir , videoyapa bağla , çık. Sonra gider toplu olarak 10 kanala da aynı anda yükleme yaptırırım.
Para Kazanları açma
Video ortası girme
Küçük resim
Bunları napıyorsunuz hocam
Videoyapa bağlama dışında başka birşey yapmıyorum hocam , hepsini bot hallediyor.Bütün video yüklemeleri bittiyse hepsine girer bakarım arıza varmı diye yoksa bırakır devam ederim . Tekrar girmem kanala.
Proxyide bot mu hallediyor hocam para kazanı yani
Bota büyük ayıp ediyorHocam 1 saatte videoyap ile nasıl 1 kanal yapıyorsun. Ben 1 saatte vds ile manuel yükleme ile 2 yada 3 kanal çıkarıyorum eğer kanallar belliyse çekeceğim kanallar. Çekeceğim kanallar belli değilse 1 günde en fazla araştırma ve yükleme ile 3 kanal oluyor.
Hocam 1 saatte videoyap ile nasıl 1 kanal yapıyorsun. Ben 1 saatte vds ile manuel yükleme ile 2 yada 3 kanal çıkarıyorum eğer kanallar belliyse çekeceğim kanallar. Çekeceğim kanallar belli değilse 1 günde en fazla araştırma ve yükleme ile 3 kanal oluyor.
ben bi ara bi günde 100 kanala bastım videoyap ile günde 2,3 kanal nedir hocam
Şuan günlük 25 kanal yapıyorum genelde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.