1 Sene Sonra Bende Kanallarım Kapandı Kervanına Katıldım

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

flyx

Süper Moderatör
kafamda çok fazla soru olduğu için bir konu açmak istedim...

1 sene oldu youtube’a başlayalı ilk defa bugün tüm kanallarım kapandı..
Geçen ay içerisinde 2 kanala uyarı maili geldi birisinin komple gmaili sildim diğerinin kanalı sildim buna rağmen bugün geriye kalan 15 kanal kapandı.. bazıları alt kanal yani ana mailde kanal yoktu boştu. bazıları ana kanal.

kanalların aboneleri 300-250-100 civarıydı gayet güzel izlenimler alıyordum taaki bugüne kadar..

konusu olan 8inden sonra g plus bağlantısını kesme başlığında bakıyorum özel URL oluştur yazıyor onu yapamıyorum çünkü çoğunun özel urlsi alınmıştı ve hepsi iyi izlenimler alıyordu..

ocak ayının 20 sinde gelen 2 kanalın uyarısını dikkate alarak o kanalları silmeme rağmen neden bugün kanallar gitti anlamadım.

olay şuanda çok karmaşık bir hal aldı arkadaşlar bazı kanallar alt kanal olarak açıldığından dolayı o konuda gösterilen AYARLAR düğmesi google plus sayfasında ne yazık ki yok.
diğer url olmayan kanalları yaptım şuan tüm videolar gizlide duruyor o şekilde bekleyecek miyim?
hadi diyelim tüm kanalların para kazanmasını açtım tekrar kapanır mı?

Tamamen kilitlenmiş işin içinden çıkamaz bir haldeyim.. önerileriniz neler arkadaşlar?

Kafam karışık olduğundan doğru düzgün anlatamamış olabilirim kusura bakmayın.

öneriler ile hareket edeceğim.. :confused:

sende özel url oluşturma kardeşim burda önemli olan sorunlu kanalı silip google + bağlamak yada kesmek sadece 2 gün içinde açılıyor tekrar para kazanmalar sonra istediğini yap ister bağla tekrar ister google olmadan devam et.

Hocam kapanan kanallarla ilgili yapılabilecek pek bir şey yok. şimdi asıl odaklanmamız gereken yer neden kapandı? bot kullanıyormuydunuz? youtubedan aldıklarınız videolar mı vardı yoksa başka yerden yükledikelriniz mi? bir adsenseye kaç kanal bağlıydı?

sende özel url oluşturma kardeşim burda önemli olan sorunlu kanalı silip google + bağlamak yada kesmek sadece 2 gün içinde açılıyor tekrar para kazanmalar sonra istediğini yap ister bağla tekrar ister google olmadan devam et.

Hocam kapanan kanallarla ilgili yapılabilecek pek bir şey yok. şimdi asıl odaklanmamız gereken yer neden kapandı? bot kullanıyormuydunuz? youtubedan aldıklarınız videolar mı vardı yoksa başka yerden yükledikelriniz mi? bir adsenseye kaç kanal bağlıydı?

üst mesajda farklı alt mesajda farklı bir cevap var işte bu yüzden hep tıkanıyorum :)
[MENTION=4103]bojan54[/MENTION] hocam özel url zorunlu değilse tamam bağlantıyı kestim diyelim herşey tamam alt kanallarda

0MxyKFv.jpg

gösterilen kısım yok sorun burada :(
[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] evet hocam neden kapandı olayında bir kaç şüphem var.. bot kullanıyordum 15 gündür falan ama bot ile alakalı olduğunu sanmıyorum. bot yapan kişiye saygısızlık etmiş olurum. 1 senedir hiç bir kanalım kapanmadı bot aldım sorunlar başladı ama neden başladı önceden bir kanala günlük 10 video atıyorken (manuel) botu alınca gözü doymuyor insanın.

12 saate yayarak 30-40-50 video attığım oldu ve çok fazla eşleşen ve dünya geneli aldığım bir kategori ve kanal vardı. magazin çalışıyordum ve peş peşe ünlemler dünya eşleşenler geldi. 5 gün önce o kanalı olduğu gibi bıraktım bir şeyler olacağını anladım ama bu aklıma gelmedi.. yt'den sadece bu magazin kategorisini alıyordum diğer kanallarımda otomatik pek video çekmedim hep tek tek link girerek bot ile yükleme yaptım.. 1 adsense 20 kanal bağlıydı..

ben söyledim sıra sizde.. :)

üst mesajda farklı alt mesajda farklı bir cevap var işte bu yüzden hep tıkanıyorum :)

@bojan54 hocam özel url zorunlu değilse tamam bağlantıyı kestim diyelim herşey tamam alt kanallarda

0MxyKFv.jpg

gösterilen kısım yok sorun burada :(

@nescafe3in1 evet hocam neden kapandı olayında bir kaç şüphem var.. bot kullanıyordum 15 gündür falan ama bot ile alakalı olduğunu sanmıyorum. bot yapan kişiye saygısızlık etmiş olurum. 1 senedir hiç bir kanalım kapanmadı bot aldım sorunlar başladı ama neden başladı önceden bir kanala günlük 10 video atıyorken (manuel) botu alınca gözü doymuyor insanın.

12 saate yayarak 30-40-50 video attığım oldu ve çok fazla eşleşen ve dünya geneli aldığım bir kategori ve kanal vardı. magazin çalışıyordum ve peş peşe ünlemler dünya eşleşenler geldi. 5 gün önce o kanalı olduğu gibi bıraktım bir şeyler olacağını anladım ama bu aklıma gelmedi.. yt'den sadece bu magazin kategorisini alıyordum diğer kanallarımda otomatik pek video çekmedim hep tek tek link girerek bot ile yükleme yaptım.. 1 adsense 20 kanal bağlıydı..

ben söyledim sıra sizde.. :)

bot olarak hangi botu kullanıyordun ?

bot olarak hangi botu kullanıyordun videoyap ?

evet hocam ne yapayım şimdi ne var ne yok sileyim mi herşeye sıfırdanmı başlayayım 1 senelik kanallarım vardı içlerinde. saatlerce oturup yaptığım özgün videolarım vardı :(

evet hocam ne yapayım şimdi ne var ne yok sileyim mi herşeye sıfırdanmı başlayayım 1 senelik kanallarım vardı içlerinde. saatlerce oturup yaptığım özgün videolarım vardı :(

kardeşim bende aralık 2012 de başladım ilk defa tüm kanallarım uçtu senin gibi tüm kanalları silip sıfırdan başladım. Giden gitti onlar zaten getirecegini getirdi hayata sıfırdan başladım ben.

[MENTION=1852]flyx[/MENTION]

onu bilmiyorum.Ama sorunlu kanalı sildikten sonra diğer kanalları google+ bağladıysan yada çıkarttıysan o kanallar kapanmaz bir daha.

kardeşim bende aralık 2012 de başladım ilk defa tüm kanallarım uçtu senin gibi tüm kanalları silip sıfırdan başladım. Giden gitti onlar zaten getirecegini getirdi hayata sıfırdan başladım ben.

:(

peki gmailleri silip farklı gmailler ile mi başladın yoksa kanalları silip aynı gmailler ile mi devam ettin?

---------- Mesaj saat 22:22:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:23 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1852]flyx[/MENTION]

onu bilmiyorum.Ama sorunlu kanalı sildikten sonra diğer kanalları google+ bağladıysan yada çıkarttıysan o kanallar kapanmaz bir daha.

hocam sorunlu kanalı geçen ay silmiştim buna rağmen kapandı. he ama şöyle bir şeyde var dediğim gibi sonradan sorunlu bir kanal olduysa ondan kapanmış olabilir. alt kanalları napacağım ki yani ana mailde kanal yok [MENTION=1573]Google[/MENTION]plus.com lu kanal açık sadece..

peki gmailleri silip farklı gmailler ile mi başladın yoksa kanalları silip aynı gmailler ile mi devam ettin?

gmailleri sil silmezsen bazılarında şöyle bir sorun çıkıyor izlenim var her şey normal ama para kazanmıyo analytctık kısmı 0. Bu benim başıma geldi sana gelir gelmez orasını bilmem ama böyle bir sorunum oldu o yüzden sıfır maillerle başladım.

---------- Mesaj saat 22:22:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:23 civarında gönderildi. ----------

hocam sorunlu kanalı geçen ay silmiştim buna rağmen kapandı. he ama şöyle bir şeyde var dediğim gibi sonradan sorunlu bir kanal olduysa ondan kapanmış olabilir. alt kanalları napacağım ki yani ana mailde kanal yok [MENTION=1573]Google[/MENTION]plus.com lu kanal açık sadece..

mail.google.com gir hangi kanaldan kapandığını öğrenirsin tek tek. Zaten geçen ay sildiğin kanal şimdi etki etmez hemen eder.

gmailleri sil silmezsen bazılarında şöyle bir sorun çıkıyor izlenim var her şey normal ama para kazanmıyo analytctık kısmı 0. Bu benim başıma geldi sana gelir gelmez orasını bilmem ama böyle bir sorunum oldu o yüzden sıfır maillerle başladım.

peki tam olarak nasıl sileceğim anlayamadım veri araçlarına gelince

Google+ profilini ve özellikleri sil
Hesabı ve verileri sil
Ürünleri sil

bunlar var hesabı ve verileri sil deyince
Google AdSense
Adwords
web geçmişi
Gmail
çıkıyor adsense işaretleyince adsense kapanmasın?

---------- Mesaj saat 22:42:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:50 civarında gönderildi. ----------

mail.google.com gir hangi kanaldan kapandığını öğrenirsin tek tek. Zaten geçen ay sildiğin kanal şimdi etki etmez hemen eder.

peki ben bu kanalları gmailleri silersem ocak ayı parası kesinleşirmi? onu etkilermi yani? benim için çok önemli çünkü

Aynı Durumdayım 30 Ocakta Kanallarımın Hepsi Kapandı...

Şuan Elim Kolum Bağlı Hissediyorum Kendimi Bi Kaç Gündür Foruma Girip Çıkmaktan Başka Bişi Yapmadım Diyebilirim.. G.olsun

Aynı Durumdayım 30 Ocakta Kanallarımın Hepsi Kapandı...

Şuan Elim Kolum Bağlı Hissediyorum Kendimi Bi Kaç Gündür Foruma Girip Çıkmaktan Başka Bişi Yapmadım Diyebilirim.. G.olsun

vakit kaybetmemek lazım hocam bu konularda birbirimize destek olalım bence.. akşam saatlerinden beri bunalımdayım resmen ama sanırım işi öğreniyoruz. bunların hepsi tecrübe..

dediğim gibi vakit kaybetmeden arkadaşlardan destek yardım alarak yeni kanallar açmak lazım..

peki tam olarak nasıl sileceğim anlayamadım veri araçlarına gelince

Google+ profilini ve özellikleri sil
Hesabı ve verileri sil
Ürünleri sil

bunlar var hesabı ve verileri sil deyince
Google AdSense
Adwords
web geçmişi
Gmail
çıkıyor adsense işaretleyince adsense kapanmasın?

---------- Mesaj saat 22:42:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:50 civarında gönderildi. ----------

peki ben bu kanalları gmailleri silersem ocak ayı parası kesinleşirmi? onu etkilermi yani? benim için çok önemli çünkü

1 gmaile açtığın 3 4 kanaladn biri kapandıysa onun çözümünü bilmiyorum benim dediğim farklı gmaildeki hesaplar.. Bu arada gmail silmene gerek yok kanalı silersen yeterli olur.

adsense ne bağlı gmail i silmen gerekirse adsenseye başka bir maili yönetici olarak ata ondan sonra sil.

1 gmaile açtığın 3 4 kanaladn biri kapandıysa onun çözümünü bilmiyorum benim dediğim farklı gmaildeki hesaplar.. Bu arada gmail silmene gerek yok kanalı silersen yeterli olur.

yok be dostum 1 gmail ile 1 alt kanal var sadece. ana gmailde kanal yok..

tüm kanalları sildikten sonra herşey tertemiz olur mu diyorsun yani?

vakit kaybetmemek lazım hocam bu konularda birbirimize destek olalım bence.. akşam saatlerinden beri bunalımdayım resmen ama sanırım işi öğreniyoruz. bunların hepsi tecrübe..

dediğim gibi vakit kaybetmeden arkadaşlardan destek yardım alarak yeni kanallar açmak lazım..

Aynen Hocam Skype Varmı Birbirimize Destek Olalım :(

Sıfırdan Başlayanlar Sendikası Sıf-sen.. :)

dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. skype için pm attım..
[MENTION=4347]daralll[/MENTION] yok hocam adsense gmaili farklı kanal yok orada..

şimdi arkadaşlar kanal silsem yeterli mi gmailde sileyim mi? ocak ayı ücretleri kesinleşir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri