arkadaşlar ben 1telif yedim awe partnerden devam edebilirmiyim yoksa atarlarmı analistyic kapatıyordı ne yapacaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çıktı girdi yapıp para kazanmanı kapatıyorlar.
ben videoları gizlediğim halde 3-4 gündür ayrımadılar...
çöp oldu kanal...
arkadaşlar ben 1telif yedim awe partnerden devam edebilirmiyim yoksa atarlarmı analistyic kapatıyordı ne yapacaz
hocam partnerden atarlarsa ödeme yapıyorlarmı onu söyleyin![]()
klasik olacak ama google öderse ödüyolar .Onun yanı sıra biraz şansa ihtiyacın var google öderrse bile senin eline zamanında ulaşmama ihtimali çok fazla.
Bu üçkağıtçılara mail attım neden yaptınız diye, ihtar yemiş kanalın bıdı bıdı yazmışlar, üçkağıtçılar bu şekilde zengin olacaklarını sanıyor ****ler ama yakın zamanda batarlar.
sana yine cevap atmışlar bana onu da atmadılar kaç gün oldu
Hey
Unfortunately you got a copyright strike and YouTube deemed your content illegal, there is nothing we can do to help with this because we also don't support illegal content on YouTube. If you would like, you can file a claim with YouTube.
If you want, you can create a new channel and join the AwesomenessTV Network again, and upload only original content that you have the legal rights to use and monetize.
Thanks
My low earnings channels was payment, there has many strikes but still was payment?. You don't pay the high earnings channels? You do injustice.
Also if channels get strikes you must pay the until now earnings.
ben 3 gün önce ticket attım 2 adet 1er telifi olan kanalım için toplam kazançları 6500$ civarıydı
bana bunu yazdı;
sonra bende bunu yazdım cevap bekliyorum
burda demeye çalıştığım; Benim düşük kazançlı kanallarımdada telif hakkı vardı ama onların parası ödendi, siz yüksek kazançlı kanalların parasını ödemiyorsunuz haksızlık bu.
Ayrıca kanalımız telif yese bile o zamana kadarki kazandığı parayı ödemeniz lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.