1 Telifle Awesomenes partnerden devam eden varmı

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben 1telif yedim awe partnerden devam edebilirmiyim yoksa atarlarmı analistyic kapatıyordı ne yapacaz

çıktı girdi yapıp para kazanmanı kapatıyorlar.
ben videoları gizlediğim halde 3-4 gündür ayrımadılar...
çöp oldu kanal...

şanslıymışsın.eşiği geçip de kanalı kapanan yada para kazanması gidenlere ödeme yapmışlardı önceden...

aynısı oldu 4 gün önce partner olmama rağmen 4 gün sonra girmişim gibi gösterilmiş yani giriş çıkış yapılmış aklıma geldi unutmuştum o kanalı :) videoları gizli yapayım.

kesin çıkabiliryormuyuz peki arkadaşlar?

creative de olan kanalımla 1 haftada 1600 $ kazandım 10 nisanda ödeme bekliyorum pek ödeyeceklerini sanmıyorum ama kanalım çok sağlam topluluk yedi kanal 4 gündür atmadılar ne zaman atıyolar

google kesinlikle ödüyor paraları telif olsa olmasa, zoomin ve forela'dan biliyorum ama awesomeness bunu suistimal ederek kullanıcıları kandırıyor, google ödemedi bize diyor.

Bu üçkağıtçılara mail attım neden yaptınız diye, ihtar yemiş kanalın bıdı bıdı yazmışlar, üçkağıtçılar bu şekilde zengin olacaklarını sanıyor ****ler ama yakın zamanda batarlar.

Bu üçkağıtçılara mail attım neden yaptınız diye, ihtar yemiş kanalın bıdı bıdı yazmışlar, üçkağıtçılar bu şekilde zengin olacaklarını sanıyor ****ler ama yakın zamanda batarlar.

sana yine cevap atmışlar bana onu da atmadılar kaç gün oldu

2. telifi aldım 3 gün sonra attılar
şimdi 1 telifli, yeni kanalımda devam etmeye çalışıyorum

Siz gene telifli kanallardan yakınıyoz bende sıfır telifli kanallara ödeme gelmedi ya ben napam. Bekleyip görecez ödemezlerse zaten ellerinde kanal kalırmı görecez.

awe kötü yazmayın sonra üstünüze gelirler forumda : ))) (awe kötü )

ben 3 gün önce ticket attım 2 adet 1er telifi olan kanalım için toplam kazançları 6500$ civarıydı

bana bunu yazdı;
Hey

Unfortunately you got a copyright strike and YouTube deemed your content illegal, there is nothing we can do to help with this because we also don't support illegal content on YouTube. If you would like, you can file a claim with YouTube.

If you want, you can create a new channel and join the AwesomenessTV Network again, and upload only original content that you have the legal rights to use and monetize.

Thanks

sonra bende bunu yazdım cevap bekliyorum :D
My low earnings channels was payment, there has many strikes but still was payment?. You don't pay the high earnings channels? You do injustice.

Also if channels get strikes you must pay the until now earnings.

burda demeye çalıştığım :D ; Benim düşük kazançlı kanallarımdada telif hakkı vardı ama onların parası ödendi, siz yüksek kazançlı kanalların parasını ödemiyorsunuz haksızlık bu.

Ayrıca kanalımız telif yese bile o zamana kadarki kazandığı parayı ödemeniz lazım.

ben 3 gün önce ticket attım 2 adet 1er telifi olan kanalım için toplam kazançları 6500$ civarıydı

bana bunu yazdı;

sonra bende bunu yazdım cevap bekliyorum :D

burda demeye çalıştığım :D ; Benim düşük kazançlı kanallarımdada telif hakkı vardı ama onların parası ödendi, siz yüksek kazançlı kanalların parasını ödemiyorsunuz haksızlık bu.

Ayrıca kanalımız telif yese bile o zamana kadarki kazandığı parayı ödemeniz lazım.

partnerden atınca ödeme yaparmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri