1 TL Mouse Vatan Bilgisayar Yetişin

samet142

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar,
Kampanya yapılmış 1 TL'den veriyorlar. Kargo 4 TL, 5 TL'ye mouse alıyorsunuz bence yedekte durabilir.

Son 160 stok:
Vatan Bilgisayar
Arkadaşlar bir de benim kredi kartım ve internet bankacılığım yok paypaldan yollasam size bana alabilecek bir arkadaş var mı ?

Merhabalar arkadaşlar,
Kampanya yapılmış 1 TL'den veriyorlar. Kargo 4 TL, 5 TL'ye mouse alıyorsunuz bence yedekte durabilir.

Son 160 stok:
Vatan Bilgisayar
Arkadaşlar bir de benim kredi kartım ve internet bankacılığım yok paypaldan yollasam size bana alabilecek bir arkadaş var mı ?

3 tane alsamda acaba yine kargo 4 veya 5 tl mi tutar yoksa adetine göre fiyat artarmı :)

Ups 4 lira kargo istiyor kardeş :)

elinde kalan malları kakalıyo vatan :)

farenin piyasası zaten 5-6 tl. vatan 1 tl diyo 4 tl de kargo = gene 5 tl ye kakalıyo. bunlar ticaret taktiği :)

Cevap: Re: Cevap: 1 TL Mouse Vatan Bilgisayar Yetişin

ben 3 tane alacaktım 3 tane alsamda 4 liramı vereceğim :) Kargocularıda anlamak zor. hani aynı adrese 3 tane alsamda kargo fiyatı 4 liramı olacak...

ya sonuçta kargo 1 kişi adına geliyorsa 1 kargo parası alınır. Ayrıca tek kişiye 1 adet satıldığı için her farklı üyeliğe 4 lira alacaktır bunlar pazarlama taktikleri hocam :D

elinde kalan malları kakalıyo vatan :)

Aynı bölümden İphone 5s Galaxy note2 s4 gibi telefonlar var onlar da mı elinde kalmış :)
Bu fare markasının kablosuz modeli vardı onu denemiştim bi arkadaşım da gayet hafifti 1Tl de olsa 5Tl de olsa gayet iyi bence günümüzde marketlerde teknolojik vblerde 10 liranın altında fare yok :)

İstediğim banka Yok ya bide bu mouse kablolu dimi ?

çöp bence beleşe yollasalar adresime bunu geri çeviririm gidin çöpe atın derim.

Kablosuz mause'ye pil yetiştirmekle uğraşıyorum alsam mı ne yapsam :)

Edit: Bu arada her kart türünü destekliyor. Yapamayanlar için. Visa tek çekim bölümünü seçin.
Edit2: Enpara gibi banka kartları desteklenmiyor doğal olarak.

Kablosuz mause'ye pil yetiştirmekle uğraşıyorum alsam mı ne yapsam :)

Edit: Bu arada her kart türünü destekliyor. Yapamayanlar için. Visa tek çekim bölümünü seçin.
Edit2: Enpara gibi banka kartları desteklenmiyor doğal olarak.

Walla bende 3-4 Günde 1 değiştiriyorum pili Günde en fazla 6-7 saat kullanıyorum heralde 7/24 pc de olsam 1 günde pil biter..

hocam 3-4 gün çok abartı.
2-3 ay gitmesi lazım en az. bende öyle en azından.

Ben olsam almam 5 tlye zaten rahat mouse buluyorum ben o değil artık ucuz mal kullanmam o kadar zengin değilim :P en az 100 tane 10-15 tllik mouse değiştirmişimdir yazık günah

3-4 gün önce vatandan iphone 5s 32 gb aldım çok memnunum teknosa ve apple.com a göre daha ucuza geldi garanti de direk appleden olunca tadından yenmiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri