1 TL'ye Yapabileceğim İşler

06Quarrel

Kayıtlı Üye
1TL'ye Onaysız 10 adet Gmail Hesabı Açabilirim
1TL'ye 15dk'sı açık 1 adet youtube kanalı verebilirim
1TL'ye 2 adet youtube mobil onay yapabilirim.
1TL'ye 2 adet facebook mobil onay yapabilirim.

Açıkcası bot için para biriktiriyorum, her neyse ödeme yolu paypal'dır

ve bunlari 2 mesajla yapiyosun :D

1TL'ye Onaysız 10 adet Gmail Hesabı Açabilirim
1TL'ye 15dk'sı açık 1 adet youtube kanalı verebilirim
1TL'ye 2 adet youtube mobil onay yapabilirim.
1TL'ye 2 adet facebook mobil onay yapabilirim.

Açıkcası bot için para biriktiriyorum, her neyse ödeme yolu paypal'dır

Birakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.

Hangi bot'u almak istiyorsan konu altinda yada ozelden bana yaz ben alayim ustad.

Teşekkürler arkadaşlar. Bu saatten sonra moderatör değilim saygılar. Kim ne istiyorsa onu satsın. :)

Birakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.

Hangi bot'u almak istiyorsan konu altinda yada ozelden bana yaz ben alayim ustad.
çok teşekkür ediyorum cidden, videoyap.com botu alıcam ama size çok ayıp olucak böyle...

Adamın dibi :)
Helal sana

Helal olsun hocam gerçekten Suanda Doğru Bir Forumda Olduğumu Yeniden Gördüm.
ALLAH BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN

çok teşekkür ediyorum cidden, videoyap.com botu alıcam ama size çok ayıp olucak böyle...

Serkan hocamın isteği üzerine, ve sizin belirttiğiniz p.m.'deki hesaba süreniz eklenmiştir.

Arkadasim videoyap satisi yapan arkadasimiza ulas.Kendisi su an skypdede yok zaten.Bu mesajimi kendisine goster o gerekeni yapar.Odemesini ben gecerim kendisine.

Muslera06 üstadım, isteğiniz üzerine arkadaşa 1 aylık süresini hesabına yükledim. Yaptığınız işin sevabı büyüktür. Allah kabul etsin.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocamız yardımcı olsun.

Etiketi dalgınlıktan görmemişim hocam 1 gün gecikmeli yazmak durumunda kaldım.

Muslera06'nın farkı

Bu arada bende bende 1 TL Karşığında
Onaylı 2 adet Gmail Hesabı Açabilirim
15dk'sı açık 1 adet youtube kanalı verebilirim
3 adet youtube mobil onay yapabilirim.
3 adet facebook mobil onay yapabilirim.

bende bot alıcam ama burdan ettiğim gelirle değil bunu ek gelir olarak yapıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri