1 vds-vps 'den kaç farklı hesaba giriş yapıyorsunuz?

static_reactor

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
1 vds-vps 'den kaç farklı hesaba giriş çıkış yapıyorsunuz.
şimdilik 1 aylık aldım, ilerleyen zamanlarda devam ettirmek istiyorum ama sabit ip derdi var. ayda 1 söylesem değiştirebilirler mi?

hocam ben tek vdsten ortalama 10 kanal yonetiyorum. Hepsine de oyle surekli gir cik yapmiyorum. Gerekli zamanlarda giriyorum sadece, bu da simdiye kadar hic sorun yaratmadi acikcasi

bende ortalama 15 oluyordur.arada bir kanallar karıştı mı ondan çıkar ona girerim.

Hocam bir vds den isterseniz 100 kanala giriş yapın ,eğer 1 kanalın para kazanması kapatılırsa diğer 99 kanalında para kazanması kapatılır , diğer 99 kanalın para kazanma bölümünde şöyle yazar 'xxx kanalınızın para kazanması kapatıldığı için bu kanalınızında para kazanması kapatılmıştır' .. Özet olarak aynı ip den giriş yaptığınız 1 kanalın para kazanması kapatılırsa diğer kanallarıda etkiler....

Hocam bir vds den isterseniz 100 kanala giriş yapın ,eğer 1 kanalın para kazanması kapatılırsa diğer 99 kanalında para kazanması kapatılır , diğer 99 kanalın para kazanma bölümünde şöyle yazar 'xxx kanalınızın para kazanması kapatıldığı için bu kanalınızında para kazanması kapatılmıştır' .. Özet olarak aynı ip den giriş yaptığınız 1 kanalın para kazanması kapatılırsa diğer kanallarıda etkiler....

Ilk defa duydum bunu hocam. Bir kanalin para kazanmasinin gitmesinin diger kanallara etki etmesi icin, ayni Adsense'e bagli olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Yanlis mi biliyorum acaba?

Ilk defa duydum bunu hocam. Bir kanalin para kazanmasinin gitmesinin diger kanallara etki etmesi icin, ayni Adsense'e bagli olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Yanlis mi biliyorum acaba?

3 gün önce adsenseye bağlı olmayan 1 kanalım para kazanması kapatıldı aynı ip den girş yaptığım diğer kanalımın para kazanma bölümünde 'xxx kanalınızı para kazaması kapatıldığı için ....... ' yazıyordu ...

İki kanalda adsenseye bağlı değildi..

3 gün önce adsenseye bağlı olmayan 1 kanalım para kazanması kapatıldı aynı ip den girş yaptığım diğer kanalımın para kazanma bölümünde 'xxx kanalınızı para kazaması kapatıldığı için ....... ' yazıyordu ...

O zaman cok mantiksiz bir is bu. Baskasi bi ip kullansa, sonra o ip bize denk gelse, o adamin para kazanmasi kapansa, bizimkiler de mi gidecek? Eger boyleyse o zaman cok riskli ve gercekten sacma bisey olmus.

Gecmis olsun bu arada.

O zaman cok mantiksiz bir is bu. Baskasi bi ip kullansa, sonra o ip bize denk gelse, o adamin para kazanmasi kapansa, bizimkiler de mi gidecek? Eger boyleyse o zaman cok riskli ve gercekten sacma bisey olmus.

Gecmis olsun bu arada.

Teşekkürler hocam ,Bu soruyu neonsunucu vds satan arkadaşa sordum ,Biz o ip kullandıktan sonra başka birisine satmadan önce ip reset atılıyormuş

Bende korkudan baska hesaplara giris yapamiyordum. Aktif kullandigim 4-5 kanal var onlara giris cikis yaparim. Tesekkur ederim yorumlariniz icin

Alt kanal olmasın onlar

Sürekli gir çık sorun olabilir ama kanal açıp 200 video at bidaha girme sorun olmaz sanırım

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri