1 yıl boyunca Aylık 50 tl kazanmak isteyen varsa 1 soru cevaplasın yeter

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aylık 50 tl az gözüksede 1 yıl boyunca verecğim para bu yani hampadan size gelcek ve sadece bir sorunumu çözün yeterli

sorun şu

para kazanma uygunluğu reddedildi yazan videolarımın para kazanmasını açmam lazım bunu açana 1 yıl boyunca 50 tl her ay

partnere geç :) veya videoları yenıden yuklemeden asla olmaz yenıden para kazanılır olmaz . tabi benım bildiğim :)

+16 larda oluyordu bu. para kazanmasini kapatıp videonun etiketi basligi vs degistirip 1 hafta bekleyip dene istersen.baktın olmadi kanalı sil geri aç dene .bi sekilde çözersin

+16 larda oluyordu bu. para kazanmasini kapatıp videonun etiketi basligi vs degistirip 1 hafta bekleyip dene istersen.baktın olmadi kanalı sil geri aç dene .bi sekilde çözersin

+16 değil ve 220k izlenme var hergün 5k gelio ama artık para kazanmıyor ünleme alt kanaldan dolayı para kazanma kapandı bende tekrar açtım açınca bütün videolarda ünlem çıktı bende kanıt sağlamaya çalıştım bunuda reddedtiler

+16 değil ve 220k izlenme var hergün 5k gelio ama artık para kazanmıyor ünleme alt kanaldan dolayı para kazanma kapandı bende tekrar açtım açınca bütün videolarda ünlem çıktı bende kanıt sağlamaya çalıştım bunuda reddedtiler

partnere geç.

12.000.000 izlenmeli videom var, 6.000.000 da uygunluğu red edildi hiç bir şekilde açılmaz artık. Açabilecek varsa ben aylık 250 tl vereyim?

wX0BtQK.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri