1 Yıllık, 4 Defa Ödeme Alınmış Adsense Hesabı + Kanallar + Blogger

• Kullanıcı M.A.A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M.A.A

Mehmet Λkif Λkıncı
AKTİF BİR FACEBOOK SAYFASI İLE TAKAS EDEBİLİRİM. (Kesinlikle Otolike Olmayacak)

Açılış tarihi: 25 Kas 2012 - Dört defa ödeme alınmıştır.

Kesinleşen kazanç : 124,63 TL - Bu ay : 41,86 TL vardır.

tmh0s.jpg

Bunların yanında adsenseye bağlı olan üç tane kanal da yanında verilecektir.

1. Kanal

235 ABONE - 495.000 İZLENME

2. Kanal

5 ABONE - 22.000 İZLENME

3. Kanal

1 ABONE - 3.000 İZLENME

Ve son olarak çoğunuzun bildiği bu iki site de yanların verilecektir.

1. Site : Vidyoloji: gülüşlüklü, komiklikli şeyler. ( incele )

2. Site : Youtube Kaynak Siteler ( incele )

Not: Bu işleri bırakacağımı daha önce çok kez belirttim kazanamıyorum. Bu sene çalışmam gereken kpss sınavım var ona yöneleceğim. Bu sebepten satıyorum. Elimde 10 dan fazla adsenseye bağlı kanal var ama 3 ü hariç diğer mailleri kayıt etmedim bilmiyorum. Gmail adresime neler kayıtlı ise kanallar, blogger siteler hepsini devretmek istiyorum. Tek tek uğraşmak istemiyorum. Adsensenin kayıtlı olduğu kanalda 100ü aşkın abone vardır ayrıca ama tüm videolar aylar önce silindi, kanal ter temiz. Neyse falza uzatmadan alacak arkadaşa hayırlı olsun.

TEKLİF USULU SATIŞTADIR LÜTFEN FİYAT VERİN.
(ZORDA OLDUĞUM İÇİN DEĞİL BU İŞİ BIRAKTIĞIM İÇİ SATIYORUM.)

beni7bitirdi @ hotmail.de - skyp​

ekleme:

[/COLOR]Değerli arkadaşlar;

Sizden gelen teklif ortalaması: 250 lira civarında.

Buraya dikkat: Kesinleşen kazanç : 124,63 TL + Bu ay : 41,86 TL vardır. ( 166,49 TL )

200-166,49 : 33 TL Arkadaşlar yani 33 TL kadar daha kazansam bu ay (daha 15 gün var) ödeme eşiği olacak.

Demek oluyor ki ben video atsam biraz bu ay zaten 200 lira ödeme limitine ulaşacağım.

Şimdi 200 lira ödeme almak mümkünken 50 tl gibi bir fiyata bu adsenseyi vermek mantıksız geliyor.

+ olarak yanında verdiğim ilk kanala 5 aydır video atılmıyor aylık 30 $ para verdi her ay hala devam ediyor.

+ olarak diğer kanallar ve bloglar mevcuttur.

söylediğim gibi acil para ihtiyacı olan bir satıcı da değilim. onun için bu ay sonuna kadar da bekleyebilirim 200 lirayı geçmek için zaten elimde olan o kanal bu kazancı sağlayacağını düşünüyorum.

SADECE ADSENSE SATILIK DEĞİL + KANALLAR + SİTELER​

HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR :) :)

Hocam ben de sizden adsense satış konusunu açmanızı bekliyordum.Kolay gelsin.

hocam pm dusundugunuz fiyati yazin abartili degilse odemeyi gecim

hocam yanlış anlama kanlalrın hepsi patlamak üzere...adsesei is ebana yarar kaç tl isityoresun ben şimdi evden çıkcam sana cep telimi pm atıroum bi msj -çağrı at arayım seni görşüleim

Hocam , Belki yeri değil ama uzun video avantajları 1 milyon izlenim almışın daha alamadım ben 2009 dan beri helal olsun ama Uzun video çalışılsa kanal iyi kazandırır Hayırlı satışlar

Sadece bir kanalım + Pm alabilrmiyim

hayırlı satıslar hocam

teşekkür ederim arkadaşlar :)

Hocam ben de sizden adsense satış konusunu açmanızı bekliyordum.Kolay gelsin.

hocam pm dusundugunuz fiyati yazin abartili degilse odemeyi gecim

Kafamda bir fiyat yok sizlerden bekliyorum, iyi bayramlar.

sadece adsense talip olabilirim

Tümü satılıktır hocam, sattıktan sonra kanallar bir işe yaramayacak.

hocam yanlış anlama kanlalrın hepsi patlamak üzere...adsesei is ebana yarar kaç tl isityoresun ben şimdi evden çıkcam sana cep telimi pm atıroum bi msj -çağrı at arayım seni görşüleim

Beyto hocam en üsteeki kanal telif yiyeli 5-6 ay oldu hala ayakta kasımda bir telif kalkacak, bana acil para lazım değil şu an. Sizler teklif verin istiyorum. Tümü birlikte satılıktır.

++ Bu güne kadar her derdimi dinleyen [MENTION=725]yumi[/MENTION] ve [MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] dostlarıma teşekkkür ederim gitmeden önce :)

Teklif usulü satışta yazılmış ama hemen almaya çalışanlar görüyorum..

Ne verirlerse söyle bana 10 TL fazlasını vercem :D

Kafamda bir fiyat yok sizlerden bekliyorum, iyi bayramlar.

Tümü satılıktır hocam, sattıktan sonra kanallar bir işe yaramayacak.

Beyto hocam en üsteeki kanal telif yiyeli 5-6 ay oldu hala ayakta kasımda bir telif kalkacak, bana acil para lazım değil şu an. Sizler teklif verin istiyorum. Tümü birlikte satılıktır.

++ Bu güne kadar her derdimi dinleyen [MENTION=725]yumi[/MENTION] ve [MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] dostlarıma teşekkkür ederim gitmeden önce :)

Nereye gidiyorsun ya daha kurban kesecektik :)

anlamadığım adsense de toplam kazanç 1500 olması gerekirken niye 236

Hocam belli bir zamandan sonra kazançlar yt panelinde görünmeye başladı ya, o sebepten öyle.

---------- Mesaj saat 23:25:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:35 civarında gönderildi. ----------

Değerli arkadaşlar;

Sizden gelen teklif ortalaması: 250 lira civarında.

Buraya dikkat: Kesinleşen kazanç : 124,63 TL + Bu ay : 41,86 TL vardır. ( 166,49 TL )

200-166,49 : 33 TL Arkadaşlar yani 33 TL kadar daha kazansam bu ay (daha 15 gün var) ödeme eşiği olacak.

Demek oluyor ki ben video atsam biraz bu ay zaten 200 lira ödeme limitine ulaşacağım.

Şimdi 200 lira ödeme almak mümkünken 50 tl gibi bir fiyata bu adsenseyi vermek mantıksız geliyor.

+ olarak yanında verdiğim ilk kanala 5 aydır video atılmıyor aylık 30 $ para verdi her ay hala devam ediyor.

+ olarak diğer kanallar ve bloglar mevcuttur.

söylediğim gibi acil para ihtiyacı olan bir satıcı da değilim. onun için bu ay sonuna kadar da bekleyebilirim 200 lirayı geçmek için zaten elimde olan o kanal bu kazancı sağlayacağını düşünüyorum.

SADECE ADSENSE SATILIK DEĞİL + KANALLAR + SİTELER​

HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR :) :)

Hocam haklisiniz fakat kanallarin yarin obur gun bi teliften kapanma ihtimali cok yuksek.Son gunlerde yasanan olaylar da goz onunde bulunduruldugunda telif gelmeden bile para kazanmasi iptal olabilir.Bu sebepten dolayi kanallar pek dahil edilmiyor.Kimse de kanallari almak istemiyordur acikcasi.Ayrica 40 TL'nin en az %20 si en fazla %50 si kesintiye ugrar.Bunu da hesaba katmak lazim..Size tavsiyem,eger fiyatlari begenmiyorsaniz elinizdeki kanallari her ne kadar bu isten cekiliyor dahi olsaniz elinizde tutmaniz.Telif ihtarlari silindikten sonra guzel fiyatlara bu kanallari sizden alan cok kisi olacaktir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri