1 Yıllık 5 TB Ücretsiz Cloud

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.. yaklaşık 3 aydır kullandığım bir siteyi sizlere tanıtacağım..

www.bigstash.co

5 TB ücretsiz alan veren sitenin kullanımı gayet basit ve hızlıdır..

Siteye üye olduktan sonra masaüstü uygulamasını indiriyorsunuz ve siteye upload edeceğiniz arşivlerinizi yüklüyorsunuz..

Aşamalar;

Siteye upload yaptınız, akabinde sistem bu arşivi winrar haline getirerek kendi sistemine kaydediyor..(bu nedenle yükleme bittikten sonra hemen indiremezsiniz)

Siteden verinizi indireceğiniz zaman download dediğinizde "flecthing" uyarısı verir yani veriniz indirilmeye hazırlanıyor anlamı taşır ve büyüklüğüne göre belli bir süre sonra hazırlanır ve size mail olarak bildirilir.

Upload ve Download hızı inanılmaz iyidir ve diğer cloudlara göre bin kat daha verim alırsınız..

Bazen verileri çekemiyorsunuz ve fletching de takılı kalabiliyor(bu verinin büyüklüğüyle alakalıymış çünkü destek ekibiyle arkadaş olduk artık 50 gblik veriler çektiğim için onlarda sorun olmuştu 1 günde çözmüşlerdi)

Sitenin destek ekibi çok ilgili ve hızlılar, attığınız maillere 1 gün için de cevap veriyorlar.. ben çok korkuyordum verilere bir şey olacak site kaçıp gidecek vs diye ama halen ayaktalar ve kaliteleri hiç bozulmadı umarım böyle devam eder :)

Herhangi bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim ama sitenin kullanımı basittir ve kısaca mantığı; yükle-sistem veriyi kendine uyarlayıp kaydetsin
indir-sistem veriyi uyarlayıp indirmeye hazır hale getirsin ve sana mail yoluyla bildirim yapsın ve akabinde zip olarak indir

son olarak bu arşiviniz 3 gün içinde indirilmez veya kullanılmazsa sistemin kendi arşivine atılır ve burada muhafaza edilir. İndirmek istediğinizde Downloada tıklarsınız ve boyuta göre bir süre bekledikten sonra indirilmeye hazır hale gelir..

basit hali bu şekildedir..

edit: 50 gb veriyi 2-3 saatte upload yaptığımı hatırlıyorum VDS-sunucu ile

dip not: 1 TB arşivim orada bulunmaktadır

Son düzenleme:
Teşekkürler.Dosya boyut sınırı yok 50gb veri çekebildiğinize göre demi?

Teşekkürler.Dosya boyut sınırı yok 50gb veri çekebildiğinize göre demi?
aynen yok.. en yüksek 50 gb denedim.. sistemi biraz zorlamışım ama.. yani kendi veritabanlarına kayıtta sıkıntı oldu supporttan yazdım hemen hallettiler daha olmıcakmış

Test edeyim müsait vakitte.
Paylaşım için sağol Katip ;).

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] 2 Pcde kullansak sorun olur mu?

@Katip 2 Pcde kullansak sorun olur mu?
hocam istediğin yerde kullanabiliyorsun.. kullandığın maile bağlı bir sistem bu.. pcye özel değil yani.. ben 1 sunucu ile renderlarımı alıp 10 parça halinde hepsini buraya yüklüyorum ve 10 tane VDS'den ayrı ayrı indiriyorum..(aynı anda)

Eline sağlık hocam
Hemen bir hesap açtım

Siteyi gözüm pek tutmadı hocam. pr 1 bilemi olmaz :)

1 yıl bittiğinde ücreti ne kadar hocam yada biter bitmez bilgileri siliyorlar mı

Valla hocam sonuçta bu işten ekmek yiyoruz 3 5e bakmamak lazım sağlama almak lazım bence bılındık yerlerden ücretli almak daha mantıklı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri