10 Dakikadan Uzun Videolarda Kesin Reklam Çıkartırım Diyen Var mı?

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bojan54

Kayıtlı Üye
10 dakikadan uzun videolara çok reklam sığdırmayı başaran varsa taktiklerini paylaşsın lütfen ne denediysem olmadı.

Para kazan a tıkla orda 10dk dan uzun videolar için video başında sonunda ortasında istediğiniz dk larda diye işaretleyince reklam çıkartacak kutular var..onları tıklayacaksın

bunun taktigi yok , araliklari yaz , partnerse hepsi olmasada koydugun 5 tanesinden 3 u cikar

Eyw bu resim sana ait dimi? Bide videonda 5 tane sarı çizgiye gelince reklam çıkıyor mu*

Bu resim forumdan bir arkadaşa aittir. Resme dikkatli bakarsan dakika yazan bir yer var. Örneğin ; 14:00, 17:00, 21:00, 45:00 gibi yazarsan sende de çıkacaktır reklam

Bu resim forumdan bir arkadaşa aittir. Resme dikkatli bakarsan dakika yazan bir yer var. Örneğin ; 14:00, 17:00, 21:00, 45:00 gibi yazarsan sende de çıkacaktır reklam

dakikayı biliyorum kardeşim ayrıca denedim çıkmadı reklam senin kanal partner mi?

Arkadaşlar ben bunu dün denedim 2 saatlik videoda 9 tane reklam çıkarmayı başardım üstelik tüm reklamlarda video reklamdı küçük alt reklamlar değildi kazancı yüksekti.

Tabi reklam çıkması için videoyu ileri kesinlikle sarmayın akışına bırakın öyle devam etsin yoksa reklam çıkmaz kesinlikle bir dahaki sarı çizgiye kadar.

Arkadaşlar ben bunu dün denedim 2 saatlik videoda 9 tane reklam çıkarmayı başardım üstelik tüm reklamlarda video reklamdı küçük alt reklamlar değildi kazancı yüksekti.

Tabi reklam çıkması için videoyu ileri kesinlikle sarmayın akışına bırakın öyle devam etsin yoksa reklam çıkmaz kesinlikle bir dahaki sarı çizgiye kadar.

sorun bende sarı çizgi yok :D

Şu an bendede yok kontrol ettim gitmiş çizgiler.

Nereye gitti şimdi bunlar??

:D :D :D :D arkadaşlar video ortası reklamlara bulaşmayın :D :D :D :D
nereye gitti çizgiler diyo ya :D

10 dakikadan uzun videolara çok reklam sığdırmayı başaran varsa taktiklerini paylaşsın lütfen ne denediysem olmadı.

15dk dan uzun videolarda oldugunu saniyorum ben.

eger aktif olmus ise yolu su.

video yuklendikten sonra par akazanma ayarlarina git orda video oncesi reklam cikar diye bir secenek var hemen altinda da video ortasi reklam suresi olacak eger aktif olmus ise cikar.

15dk dan uzun videolarda oldugunu saniyorum ben.

eger aktif olmus ise yolu su.

video yuklendikten sonra par akazanma ayarlarina git orda video oncesi reklam cikar diye bir secenek var hemen altinda da video ortasi reklam suresi olacak eger aktif olmus ise cikar.

10 dakikayı 1 saniye geçsin aktif oluyor.

Kontrol edebilirsin.

Arkadaşlar yeni attığınız videolarda değilde 4-5 gün önceki videolarda deneyin çıkacaktır bende genelde öyle olmakta hemen yüklediklerim de değil fakat 4-5 gün sonra dediğimde istediğim zamanlarda reklam çıkartabiliyorum.

10 dakikadan uzun videolarda video ortası reklam çıkıyor.
ben 01:30:00 dakikalık videoda 6 reklam çıkardım.
hem de 2-3 gün beklemem gerekmedi anında çıktı.

10 ar dakika aralıklarla yaptım 2-3 gün bekleyeyim hadi dedim çerez fln silip bakıyorum..video öncesi reklam bile yok

10 dk üzeri yüklediğiniz videolarda 1000 izlenimde en az 400-500 video reklamı çıkar.

Arkadaşlar yeni attığınız videolarda değilde 4-5 gün önceki videolarda deneyin çıkacaktır bende genelde öyle olmakta hemen yüklediklerim de değil fakat 4-5 gün sonra dediğimde istediğim zamanlarda reklam çıkartabiliyorum.

2 ay önce attığım videoda denedim çıkmadı.Biz başaramıyoruz yada hemen olmuyor sanırım baya beklemek mi lazım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri